SRBIJA PRED IZBOROM: PEDOFILIJA ILI DECA SRBIJE – Ima li Srbija prava na različitost od pedofila?


SRBIJA PRED IZBOROM: PEDOFILIJA ILI DECA SRBIJE – Ima li Srbija prava na različitost od pedofila?

Velkovski-Duško

 

Piše: Duško Velkovski – IFJ, EFJ  International Federation of Journalists, European Federation of Journalists – Autorski tekst

 

IMAMO LI SUTRAŠNJICU?

Brutalno silovanje desetogodišnjeg dečaka kao i oslobađajuća presuda suda izazvalo je burnu reakciju Predsednika Rusije Vladimira Putina. Ljutito je izjavio da društvo koje ne brani svoju sopstvenu decu nema sutrašnjicu. Ali isto tako još je neshvatljivije ćutanje domaće javnosti u Srbiji, brojnih nevladinih organizacija pa i onih za tobože nekakvu zaštitu ljudskih, dečjih, životinjskih prava. Zbog statusa na Facebook-u se pokreću Kafkijanski procesi međutim zbog uništavanja dečijih života sa trajnim psihološkim posledicama i pratećim traumama ni reči. Normalno, jel da? Za isprane mozgove sendvičima sa američkom govedinom iz 1980. godine možda …

 

ŠTA NAM PORUČUJE VLADA I PREDSEDNIK SRBIJE SVOJIM ĆUTANJEM

Vlada Srbije, Premijer i Predsednik države poručuju svojim ćutanjem da ih deca Srbije i ne zanimaju mnogo jer se nisu oglasili povodom ovog ali i brojnih drugih slučajeva grubog kršenja elementarnih prava dece.

Pogledati: DRŽAVO STIDI SE! DECA PADAJU U NESVEST OD GLADI! SRBIJO PLAČI: PRIČA O DVE SESTRE KOJA POTRESA SRBIJU! “Mogu ja da ne jedem, pomozite sestri”

Nije ni USAID koji je oblepio sve Centre za socijalni rad u Srbiji svojim plakatima na kojima poziva sve građane da prijavljuju nasilje u porodici kako bi se valjda deca lakše oduzimala roditeljima i završavala ko zna gde. Vučić to sigurno zna kao i nova LGBT ministarka iz redova američkog ešalona koja uvodi u Srbiju rodnu ravnopravnost, istopolne brakove i mogućnost usvajanja tako oduzete dece od strane Gej populacije. Šta su još planirali to samo oni znaju, možda reformu obrazovanja po ugledu na nedavno neuspešan pokušaj “reforme” “obrazovanja” u Hrvatskoj po direktivama iz Brisela, neuspešne zbog prave pobune roditelja i građana koji su ostali zgroženi kada su videli o čemu se tu zapravo radi? OPREZ! – Kurikularna reforma – POGLEDATI ŠTA SLEDI SRBIJI USKORO pošto svi zakoni idu na copy – paste – VIDEO u prilogu.

OVAJ VIDEO SVAKI RODITELJ I SVAKO LJUDSKO BIĆE MORA POGLEDATI!

 

PO ZAKONU I U IME NARODA?

Neko bi rekao sve po Zakonu. Ali, sutra može da se donese Zakon da svako svakoga može da ubije bez ikakve odgovornosti. Da li će takav Zakon da važi? Možda nam treba novo zakonodavstvo ili Predsednik poput Predsednika Filipina Duterte-a koji je rešio problem sa dilerima droge u svojoj zemlji jednim ukazom gde je dozvolio da svaki građanin može da ubije dilera droge i da za to ne samo da ne odgovara nego da ih ostave tako po ulicama da se raspadaju kao primer drugima. (Pogledati VIDEO)

 

KOJA JE CENA “CIVILIZOVANOSTI”, KO ODREĐUJE TE STANDARDE I PO KOJIM KRITERIJUMIMA?

Svakakvih zakona ima u tom civilizovanom svetu kome hrlimo jer smo tobože, kako nas ubeđuju, necivilizovani i da je to sve za naše dobro. Jel? Sutra dakle možemo očekivati Zakone da je Pedofilija ne samo poželjna već i Zakonom obavezna poput vakcina (Presuda nemačkog suda: Tinejdžerka (16) MOŽE DA IMA SEKS S UJAKOM (48)), da je osiromašeni Uranijum dodatak ishrani u stvari i da se seksualno opštenje sa životinjama podučava u prvom razredu osnovne škole u sklopu reforme obrazovnog sistema Srbije a po ugledu na druge zemlje koje su sve ovo ozakonile. 

  • Liban: Dopušteno je polno opštenje sa životinjama, ali moraju biti suprotnog pola. 

  • Kanada: Sud legalizovao seks sa životinjama. VANKUVER – Vrhovni sud Kanade doneo je presudu da seksualni odnos sa životinjama nije protivzakonit ukoliko ne uključuje penetraciju

  • Nemačka: Nemci se se pobunili zbog pokušaja zabrane seksa sa životinjama 2012 godine. Nemačka vlada nameravala je 2012 godine da zabrani seksualne odnose ljudi sa životinjama ali je pod pritiskom javnosti odustala tako da je seks sa životinjama i dalje dozvoljen.

  • Norveška: Incest, pedofilija, seks u vrtiću. Običajno Pravo: U Norveškoj postoji narodna tradicija intimnih odnosa sa decom: s dečacima i devojčicama – učinjenih od strane njihovih krvnih srodnika, koji ih kasnije predaju komšijama. Više OVDE

  • Velika Britanija: bivši NATO sekretar za bezbednost u tekstu: Velika Britanija zaista krade decu, siluje, ritualno ubija‘ (INTERVJU ) UN javno upozorio Veliku Britaniju da prestane ritualno silovati, ubijati i komadati decu. UN upozoravaju Britaniju zbog žrtvovanja dece u vudu obredima, i pedofilskog seksualnog turizma. – Komitet UN za prava dece (CRC), preneo RT, više izvora – pogledati OVDE

  • …. spisak nije konačan …

 

SILOVANI DEČAK ŽRTVA DOBRIH ODNOSA ILI LOŠE POLITIKE?

Mišljenja da nije mudro komentarisati sudske presude na koje je reagovala čitava svetska javnost osim srpske, da se nije desilo u Srbiji već u Beču i da ne treba kvariti dobre odnose Austrije i Srbije na relaciji Vučić – Sebastijan Kurz zbog tamo nekog deteta koje će nositi doživotne traume zbog brutalnog čina silovanja nisu opravdana.

 

Imamo li prava na različitost od pedofila?

 

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/videos/554421151386751/

Zemlja koja ne brine o svojoj mladosti nema budućnost

Zemlja koja ima Premijera koji ne brine o deci i građanima zbog kojih je tu gde jeste ne zaslužuje više ni sekunde da bude Premijer ali zaslužuje da dobije doživotnu zabranu obavljanja bilo koje javne funkcije.

Predsednik države koji se ne oglašava zbog ovog slučaja ali i brojnih drugih flagrantnog kršenja prava dece kao i ljudskih i građanskih prava ne zaslužuje više da bude Predsednik ni jedne milisekunde. Ako Predsednik druge zemlje više brine o deci i građanima Srbije za šta služi onda ova voštana figura ovde? To što je bio pogrebnik ne opravdava ga nimalo.

Skupština Srbije koja se ne oglašava povodom ovog slučaja morala bi biti momentalno raspuštena, narodnim poslanicima oduzeto pasivno i aktivno biračko pravo a partijama koje je sačinjavaju onemogućiti dalje delovanje u zemlji Srbiji jer ne zastupaju interese onih zbog kojih postoje. Neka deluju u drugim zemljama kao recimo nevladine organizacije recimo Srbije u Americi ali da više njihove faraonske prohteve ne finansiraju građani i poreski obveznici Srbije već njihovi prijatelji iz UAE, Saudijske Arabije, Izraela.

 

KO TREBA DA SE MENJA? VLAST ILI NAROD

To da moramo mi da se menjamo i da prihvatamo američko evropske vrednosti koje to nikako nisu same po sebi a sve za račun krupnog kapitala neka prodaju nekom drugom. Ne moramo mi ništa, nismo mi tu zbog njih već oni zbog nas. Oni se moraju promeniti i to suštinski jer ako to ne učine koliko odmah – koliko već sutra može biti prekasno. Ovo im je možda poslednji prestup, zadnji crveni karton i poslednja šansa. U tom smislu neka poslušaju još jednom reči razuma:

UPDATE 23.06.2017 – Nakon što je valjda zbog SLOBODE GOVORA i odnosa prema SLOBODNOM NOVINARSTVU ovaj video sa govorom Predsednika Ruske Federacije ZASMETAO “vlastima” Srbije pod pokroviteljstvom naravno SAD-a – isti je OBOREN kao i ceo kanal pa u prilogu ide isti video sa drugog kanala – POGLEDAJTE GA:

 

President Putin on EU’s apathy on Serbian child rapes: ‘A society that can’t defend its children has no tomorrow’

 

ŠTA U STVARI ČEKA SRBIJU ULASKOM U EVROPSKU UNIJU I EVROATLANTSKE INTEGRACIJE – POGLEDAJTE ONO ŠTO SE KRIJE OD GRAĐANA SRBIJE – OBAVEZNO POGLEDATI PRILOŽENI VIDEO

 

PREPORUČENO:

PUTIN ŠOKIRAN OSLOBAĐANJEM SILOVATELJA SRPSKOG DEČAKA: “Zašto je sud oslobodio migranta, gde im je pamet?”

PEDOFILI na Društvenim Mrežama – Edukativni VIDEO i SAVETI za Roditelje i Decu

Parada Ponosa Američke Privatne Vojske Blackwater u Beogradu

Kardinal Josip Bozanić je Homoseksualac! Da li je Homoseksualnost Bolest?

Da li je Homoseksualnost Mentalni Poremećaj? Rodni Identitet i Psihijatrija | Prava Istina – VIDEO

INTERVJU: prof. dr. Mila Alečković – Engleska i američka ambasada danas vladaju Srbijom uvodeći nam preko svojih pulena vrednosti koje to nisu za račun krupnog kapitala razarajući osnovne društvene vrednosti 

NEZAPAMĆEN SKANDAL Presuda nemačkog suda: Tinejdžerka (16) MOŽE DA IMA SEKS S UJAKOM (48)!

ŠAMAR MONSANTU I ČITAVOM ZAPADU: Putin naredio uništavanje 7.500 tona zapadne GMO hrane

STVORIO SAM VIRUS AIDS U CILJU DEPOPULACIJE STANOVNIŠTVA! – dr Robert Gallo

DR JOVANA STOJKOVIĆ SA DEVET PITANJA BACILA VAKCINAŠKI LOBI NA KOLENA! VAKCINE I SVE O VAKCINAMA 9 PITANJA BEZ ODGOVORA

Poznati Imunolog dr. Srećko Sladoljev: “Razjedinjuje nas sve nevažno. Ipak, ima nešto što nas ujedinjuje!”

Rockefelleri – osnivači Hrvatskog zdravstva, suvremene eugenike, UN-a, WHO-a…

TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*