AGENT BIA OTKRIO ŠOKANTAN PODATAK: „Juče su kroz “centralnu“ Srbiju prošli šlemovi za “Vojsku Kosova“!“


AGENT BIA-e OTKRIO ŠOKANTAN PODATAK – PONOVO SU PONIZILI SRBIJU: „Juče su kroz “centralnu“ Srbiju prošli šlemovi za “Vojsku Kosova“!“

21. jula 2017 | Beograd

Sam vrh srpske države juče je izvršio čin veleizdaje kada su iz carinskog magacina u Krnješevcima “oslobodili“ zaplenjenu “robu“ za Kosovo i Metohiju koja je bila oduzeta zahvaljujući aktivnostima Bezbedonosno informativne agencije. Najgore od svega je to što u pitanju nije bilo kakva roba, nego najsavremeniji šlemovi, proizvedeni u Velikoj Britaniji za “Vojsku Kosova“

Nakon informacija koje je posedovala srpska BIA, sprovedena je i efektna akcija i oni su zaplenjeni na teritoriji Republike Srbije, kaže visokorangirani radnik srpske državne službe bezbednosti (BIA).

Šlemovi su zaista kvalitetni i poslednja su reč tehnike kada je ova vrsta vojne opreme u pitanju, kaže izvor iz srpske Bezbedonosno informativne agencije.

Poseduju sve: od radio-veze, odlikuju se vrhunskom fleksibilnošću, malom masom, “presvučeni“ su i rađeni na osnovu američkog borbenog šlema, tvrdi naš sagovornik.

On dodaje i da je, na kraju, ipak, nakon konsultacija sa državnim vrhom, stiglo naređenje da se zaplenjeni šlemovi isporuče Albancima na Kosmetu. Time je režim Aleksandra Vučića počinio još jedan akt veleizdaje srpskih nacionalnih interesa i dokazao da je marioneta zapadnih sila u Srbiji.

Na pitanje zašto je “teret“ morao da prođe kroz centralnu Srbiju, a ne nekim drugim putem, naš sagovornik objašnjava:

“Ovo je delo agenata britanske službe sa ciljem da se Srbija dodatno ponizi. Dakle, nakon izbora Ane Brnabić za premijera Srbije, ovo je druga značajna provokacija, bezbedonosno možda do sada najveći incident od kada je Aleksandar Vučić na vlasti. Cilj im je da nas namerno provociraju i ponižavaju i stave nam do znanja da smo zemlja bez suvereniteta, gora od kolonija i latinoameričkih banana – državica“.

Izvor: Ujedinjenje.com

Vučić može imati sudbinu Miloševića i Dodika

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/posts/813492758812921

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*