ISTANBULSKA KONVENCIJA – Trojanski konj rodne ideologije i uvođenje transrodnosti

Istanbulska konvencija, nasilje nad ženama, nasilje u porodici - krajnji cilj koji se želi postići rodna ravnopravnost?

Istanbulska konvencija neće podići nivo zaštite ženskih prava i zaštite od nasilja u porodici, što navode oni koji se zalažu za brzu ratifikaciju ove konvencije. Neće doći do izmene makar i jednog člana zakona u oblasti zaštite prava od nasilja u porodici jer je u najnoviji Zakon donet u julu prošle godine ugrađena nova EU Direktiva 2012/29 / EU, pa se primenjuju najviši EU standardi.

Dakle, ratifikacija Konvencije sama po sebi ne bi ženama i žrtvama nasilja u porodici donela ništa novo i nikakav boljitak od onoga što već sada imaju, navodi jedan od najčitanijih portala Transformacija Svijesti u svom vrlo dobrom analitičkom preseku stanja. Sve to uz pregršt dodatnih informacija, relevantnih izvora i pojašnjenja upravo za sve one koji do sada nisu imali prilike da budu dovoljno informisani. Uz priložene video priloge na datu temu stručnjaka i onih koji imaju šta da kažu mnogo toga će postati jasnije nego što je to do sada ikada bilo. Suštinske i prave informacije se prečesto vešto skrivaju od očiju najšire javnosti pa hajde da rasvetlimo jednu vrlo spornu i još više problematičnu ideologiju koja je ipak sve samo ne ideologija.

Istanbulska konvencija, nasilje nad ženama, nasilje u porodici – krajnji cilj koji se želi postići rodna ravnopravnost? 

Pravi cilj ratifikacije Istanbulske Konvencije je da se pod krinkom tobože zaštite ljudskih prava žena zapravo želi da nametne na nauci nezasnovana, antihumana, anticivilizacijska i antiljudska takozvana “rodna” ideologija. Suština rodne ideologije je uverenje da je pol biološki zadan i nepromenljiv, ali da je rod društvena konstrukcija, nestabilna i promenljiva pa onda tako svako prema svojoj volji i nahođenju može da bira svoj rod. Dakle, prema polu može biti muškarac a prema rodu žena!

Primena Zakona o rodnom identitetu u drugim zemljama rezultiralo je pojavom daleko većeg stepena nasilja nego što je to bilo pre uvođenja ovog nakaradnog Zakona. Na primer osoba koja se deklariše kao „žena“ (ali je ipak muškarac) ima zakonsko pravo da ulazi u ženske toalete i svlačionice. Postavlja se pitanje kakvi su to zakoni koji žele da zaštite žene od nasilja a izlažu ih, dakle upravo devojke i žene brojnim neprijatnostima i neugodnostima u prostorijama kao i okruženjima koja su namenjena upravo i samo njima?

Rodna ideologija je uvod u transrodnost, društvo u kojem pol postaje tek hir dobrog ili lošeg raspoloženja deteta ili još gore medijske propagande ili nakaradnog obrazovanja. Svest ili duša nemaju rod, nisu niti muškog niti ženskog roda, ali telo u kojem (ili kroz koje) svest doživljava ovu stvarnost definitivno je muškog ili ženskog roda/pola.

Priče kako je možda duh žene zarobljen u telu muškarca ili obrnuto su ipak samo priče. Duh, duša, svest – NEMA POL.

Transrodnost je zlostavljanje dece! – VIDEO

Dr Michelle Cretella govori o opasnostima transrodne ideologije kod dece. Pogledajte video:

Američko udruženje pedijatara poziva sve one koji rade u zdravstvu, obrazovanju i zakonodavce da odbace politiku i sva uputstva koja uslovljavaju da deca moraju da prihvate kao normalan život – život uz pomoć hemijskih i hiruških sredstava za promenu pola. U nastavku pročitajte ključne zaključke udruženja pedijatara.

ČINJENICE – A NE IDEOLOGIJA – ODREĐUJU STVARNOST

  1. Ljudska seksualnost je objektivno binarno svojstvo „XY“ i „XX“ kao genetička oznaka muškog i ženskog. Norma za oznake ljudskih svojstava mora biti MUŠKO ili ŽENSKO. Ljudska seksualnost je binarna sa svrhom reprodukcije i produženja vrste. Ovaj princip je očigledan. Vrlo su retki poremećaji razvoja polova (DSD), uključujući ali ne ograničavajući se na testisnu feminizaciju i kongenitalnu nadbubrežnu hipertenziju i svi su medicinski prepoznatljivi kao odstupanja od seksualne binarne norme i s pravom se prepoznaju kao poremećaj određenih ljudskih karakteristika. Pojedinci s DSD simptomima (koji se nazivaju i inter-seks) ne predstavljaju treći pol.
  2. Niko se ne rađa sa rodom. Svako se rađa sa biološkim polom. Pol (svest i osećaj sebe kao muškarca i žene) sociološki je i psihološki pojam; nije objektivno biološki. Niko se ne rađa sa svešću o sebi kao muškarac ili žena. Ta se svest razvija tokom vremena poput svih razvojnih procesa. Ona može biti i istisnuta iz subjektivne percepcije, odnosa i neželjenih iskustava deteta od ranog djetinjstva. Ljudi koji se prepoznaju kao da imaju „osećaj suprotnog pola“ ili „negde između“ nemaju treći pol. Oni ostaju biološki muškarci ili biološke žene.
  3. Verovanje osobe da je ono što nije ili da jeste nešto što nije, je u najboljem slučaju znak poremećenog razmišljanja. Kako bi inače zdrav biološki dečak smatrao sebe devojčicom ili zdrava biološka devojčica da je dečak. Tu postoji objektivni psihološki problem u svesti a ne u telu i tako mu treba i pristupati. Ova deca pate od rodne disforije. Rodna disforija (GD) ranije navedena kao poremećaj rodnog identiteta (GD) poznat je mentalni poremećaj u najnovijem izdanju dijagnostičkog i statističkog priručnika Američke psihijatrijske asocijacije (DSM). U psihodinamičnoj i društvenoj teoriji učenja GD poremećaj rodnog identiteta nikada nije ni bio sporan.
  4. Pubertet nije bolest i hormoni koji blokiraju pubertet mogu biti opasni. Hormoni koji blokiraju povratno i nepovratno pubertet uvode stanje bolesti – odsutnost puberteta – koče rast i spolnost u ranije biološki zdravom detetu.
  5. Prema DSM-5 čak 98% spolno zbunjenih dečaka i 88% spolno zbunjenih djevojčica u konačnici prihvataju svoj biološki pol nakon prirodnog prolaza kroz pubertet.
  6. Deca u doba pre puberteta s dijagnostifikovanom spolnom disforijom mogu dobiti blokatore puberteta u jedanaestoj godini pa će u kasnijoj adolescenciji morati da uzimaju corss-sex –unakrsne spolne- hormone da nastave oponašati suprotni spol. Ta deca nikada neće moći začeti ni na koji način genetski određenu decu čak ni putem reproduktivne tehnologije. Još ka tome unakrsni – cross-sex -hormoni (testosteron i estrogen) povezuju se s opasnim zdravstvenim rizicima koji se ne ograničavaju samo na srčane bolesti nego uključuju i visoki krvni pritisak, krvne ugruške, srčani udar, dijabetes i rak.
  7. U Švedskoj, koja je kao država koja najviše promoviše LGBTQ – L(ezbejski) G(homoseksualni) B(biseksualni) T(transgender) Q(čudno i upitno) je broj samoubistava približno dvadeset puta veći među odraslima koji koriste unakrsne, cross-sex, hormone i podvrgavaju se odgovarajućim hiruškim zahvatima promene pola. Koja će razumna osoba koja ima osećaj samilosti osuditi malu decu na takvu sudbinu znajući da će nakon puberteta 88% devojčica  i 98% dečaka  prihvatiti stvarnost i postići stanje mentalnog i telesnog zdravlja?
  8. Podsticanje i usmeravanje dece da veruju u život koji je podržan hemijom i hiruškim zahvatima za postizanje lažnog pola je ništa drugo do ZLOSTAVLJANJE DECE.

UPOZORENJE RODITELJIMA – ZAŠTO DECI GURAJU TRANSRODNOST – VIDEO

Ovo je još jedan način da medicinsko-farmaceutska industija dobije doživotne pacijente.

 

Dr. Matko Marušić: Spolni odgoj na temelju znanosti, ne ideologije – VIDEO

 

ISTANBULSKA KONVENCIJA je trojanski konj rodne ideologije – VIDEO

David Icke – The Transgender Takeover – AUGUST – VIDEO

 

Izvor: Transformacija Svijesti

 

Preporučeno: 

 

Evropski komitet za ljudska prava po skraćenom postupku do svojih prava – Sijamski blizanac Suda za ljudska prava u Strazburu

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite nas! Naš rad više neće biti moguć bez vaše podrške… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com ili https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com or via: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima …

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*