Nakon Njemačke i Švedska legalizirala brak djece sa pedofilima!

brak djece sa pedofilima
Prvo dete-nevesta,Tea od 12 godina se udala u Norveskoj

Nakon Njemačke i Švedska legalizirala brak djece sa pedofilima!

Perfidno ozakonjenje pedofilija ide dalje. Uskoro i u ostale sluganske zemlje EU. U Hrvatskoj je 26 pedofila osuđeno na dobrovoljni rad, a kada im istekne kazna brišu se iz evidencije i mogu ponovno krenuti u lov na djecu.

U potezu koji je zgrozio Šveđane svjesne da je ovaj ”zakon” promicanje pedofilije na mala vrata, Švedska je vlada branila svoju kontroverznu odluku ”objasnivši” da ogroman priliv imigranata iz poligamnih i “spolno raznolikih” kultura rezultira osjetljivom “humanitarnom” krizom

Ne laje pas radi sela nego radi sebe. Švedska je dozvolila, ozakonila, brak između migrantske djece i mnogo starijih osoba kako bi to sutra postalo u Švedskoj nešto najnormalnije, što je drugim rječima otvoren put za brakove svim pedofilima.

Vlade europskih zemalja omogučavaju pedofilima legalno općenje sa djecom

Jer, pedofilija je bolest koja se ne može liječiti pa na ovakav način vlade europskih zemalja omogučavaju pedofilima legalno općenje sa djecom. Sada su u pitanju ograničenja za djevojčice od 10 i više godina, sutra će dobnu granicu spustiti ispod 10 godina ili kako kaže jedan od talmudskih zakona po kojem se moraju ravnati sve sluganske ili sotonske EU vlade: ”Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti” (Talmud, Aboda sara 37a).

I ovo je strašno saznanje a narodi, 500 milijuna ljudi u EU zemljama, i dalje šute i na sve ovo gledaju kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Neće samo od sebe proći!

“Mi ne prihvaćamo ili ne odobravamo dječje brakove, ali zakon također navodi da se pojedinačna suđenja trebaju provoditi u svakom slučaju. Naša je procjena bila da djevojke mogu živjeti s ljudima tijekom procesa azila,” izjavila je predsjednica Socijalnog odbora Karlskrona Ingrid Hermansson.

President Putin on EU’s apathy on Serbian child rapes: ‘A society that can’t defend its children has no tomorrow’

Djevojčice su umjesto braka trebale biti smještene u dom za njegu djece i mladih osoba

Međutim, ovaj ”pristup” nije uvjerio u vladine dobre namjere Camillu Brunsberga iz Konzervativne stranke, koja tvrdi da su djevojčice, umjesto braka, trebale biti smještene u dom za njegu djece i mladih osoba, dok bi njihovi ”supružnici” trebali biti upućeni u prebivalište azila migracije. Brunsberg je rekla da nema druge alternative, jer sva druga rješenja podrazumijevaju da švedska vlada, prihvaćanjem braka djeteta i starijih osoba, podmuklo uvodi pedofiliju u Švedsku jer će imigranti sutra postati švedski građani. Pa kad mogu oni mogu i ostali građani Švedske.

Švedski ozakonjeni pedofilski brak donio je puno kritika od, između ostalih,i švedske aktivistice za ženska prava Elisabeth Massi Fritz, koja je ovo nazvala sramotnim i neprihvatljivim”. Ranije, švedske vlasti, uključujući ministra pravosuđa Morgana Johanssona i ministra djece Åsa Regnera, više puta obećale su da će provjeriti ustavnost zakona o okavim brakovima. Naravno, glavno da su obećali, a nada zadnja umire!

U Hrvatskoj je 26 pedofila osuđeno na dobrovoljni rad!

Perfidno ozakonjenje pedofilije ide dalje. Uskoro će stići i u ostale slugansko-sotonske zemlje EU. U Hrvatskoj je 26 pedofila osuđeno na dobrovoljni rad, a kada im istekne kazna brišu se iz evidencije i mogu ponovno krenuti u lov na djecu.

Potpuno je jasno da u EU državama upravljaju korumpirani slugani, homoseksualci, pedofili, lezbijke, osuđenici, jednom rječju najgori politički šljam lišen svih ljudskih i Božjih osobina. Svi zakoni koje usvajaju korumpirani zastupnici u parlamentima su sotonski, a ne Božji zakoni.

Hrvatska vlada na čelu sa Plenkovićem, predsjednica Kolinda i kardinal Josip Bozanić (Kardinal Josip Bozanić je Homoseksualac) dozvolili su Frljiću izvođenje predstave u kojoj se teško difamira kršćanstvo, predstave u kojoj Isus silazi s križa i siluje muslimanku (SPLIT JE PAO!).

To je pljuvanje po gotovo cijelom hrvatskom narodu koji se deklarira kao kršćanski (preko 85%).

Mediji u službi sotonista

Naravno, glavni mediji-presstitutke u službi sotonista, odigrali su glavnu ulogu kako bi što manje informacija ili dezinformacije stigle do građana. Hrvatski narod je i u ovom slučaju pokazao koliko je zapravo neosvješten i neupućen u ono što mu se 27 godina radi iza leđa.

Nažalost, pedofile ćemo očito morati sami rješavati na način kako ga je rješila Tatanysha Hedman zapalivši muža nakon što ga je uhvatila kako siluju njihovu 7-godišnju kćerkicu. Stiglo je više od tri tisuće komentara podrške (na našoj stranici) ovoj ženi koja je slučaj pedoflije sama ekspresno rješila. 

Istanbulsku konvenciju (rodna ideologija na mala vrata) uskoro planira u Saboru usvojiti zastupnički politički šljam, HDZ-a, SDP-a, HNS-a. To je novi ispit zrelosti za hrvatski narod. Treba spriječiti usvajanje tog sotonskog zakona! 

Jer taj zakon je, nakon zakona o istospolnim ”brakovima”, slijedeća stepenica ka ozakonjenju pedofilskih brakova na način kako su ih ozakonili Njemačka i Švedska.

Istinom Protiv Laži

Izvor: http://yournewswire.com/sweden-child-marriages/ 

Ona ima 12 godina i udala se za čovjeka koji ima 37 godina

brak djece sa pedofilima
Prvo dijete-nevjesta, Tea od 12 godina udala se za čovjeka koji ima 37 godina

OPREZ! REFORMA OBRAZOVANJA! UZNEMIRIJUĆI SADRŽAJ! – VIDEO

PEDOFILIJA U VRHU CRKVE! SKANDAL POTRESA SRCE CRKVE: Treći čovek OPTUŽEN za višestruko zlostavljanje dece!

PUTIN ŠOKIRAN OSLOBAĐANJEM SILOVATELJA SRPSKOG DEČAKA: “Nakon brutalnog silovanja deteta, Zašto je sud oslobodio migranta, Gde im je pamet?”

Nakon predsjednika Srbija dobila i prvu Gay premijerku! Prvi put u povijesti Srbije! Ima kuću na Krku, hoće li otopliti odnose s Hrvatskom?

 

Ana Brnabić: Zakon o promeni pola je imperativ Srbije i tu kompromisa nema

Ana Brnabić – Imovinska Karta

SRBIJA PRED IZBOROM: PEDOFILIJA ILI DECA SRBIJE – Ima li Srbija prava na različitost od pedofila?

PEDOFILI na Društvenim Mrežama – Edukativni VIDEO i SAVETI za Roditelje i Decu

I DALJE MISLITE DA JE HOMOSEKSUALNOST “PRIRODNA”? OVI PODACI ĆE VAS ŠOKIRATI!

Kardinal Josip Bozanić je Homoseksualac! Da li je Homoseksualnost Bolest?

Komentari:

Dino Karalić: Vidim da mediji zadnji prenose vijesti koje već zna većina naroda od prije… mediji jako kasnite, ovo je hibridna pederčina!

https://www.facebook.com/zivi.covjek.karson/posts/1391252100982364

Josip Bozanić Kardinal
Josip Bozanić Kardinal
Sale Vuco: Josip Bozanić Hrvatski Kardinal Je Homoseksualac!

Možda senzacionalističko pisanje ali opći utisak o Božaniću i jeste da je on daleko od krščanina i krščanskog ponašanja

Iako se cini kao šala, nažalost, radi se o istinitim tvrdnjama. Kada je Josip Bozanić 1997 godine postavljen za Kardinala, u to vrijeme nitko nije znao za njegovo sexualno opredjeljenje. No kako je cesto mjenjao svoje tajnike, pojedincima iz tajnih sluzbi to je postalo izuzetno sumnjivo. Tada su jednog od njegovih bivsih tajnika priveli na ispitivanje, gdje im je on pod blagim sredstvima prisile, priznao kako je imao ucestale sexualne odnose sa kardinalom Bozanićem. Od tada Udba konstantno ucjenjuje Bozanića da u vrijeme najvecih kriza ili afera u zemlji, izađe u javnost i primiri narod, ili ce u protivnome, pustiti u javnost sve njegove homo-sexualne afere koje je do sada imao sa svojim bivšim tajnicima.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=530876703916086&id=100009812830506

Kardinal Josip Bozanic
Kardinal Josip Bozanic
Michael Poulsen: Iako se cini kao šala, nažalost, radi se o istinitim tvrdnjama.

Kada je Josip Bozanić 1997 godine postavljen za Kardinala, u to vrijeme nitko nije znao za njegovo sexualno opredjeljenje. No kako je cesto mjenjao svoje tajnike, pojedincima iz tajnih sluzbi to je postalo izuzetno sumnjivo. Tada su jednog od njegovih bivsih tajnika priveli na ispitivanje, gdje im je on pod blagim sredstvima prisile, priznao kako je imao ucestale sexualne odnose sa kardinalom Bozanićem. Od tada Udba konstantno ucjenjuje Bozanića da u vrijeme najvecih kriza ili afera u zemlji, izađe u javnost i primiri narod, ili ce u protivnome, pustiti u javnost sve njegove homo-sexualne afere koje je do sada imao sa svojim bivšim tajnicima.

Josip Bozanić
Josip Bozanić

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE: PayPal-Me  

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

Podijelite ovaj članak sa drugima! 

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*