Nakon predsjednika Srbija dobila i prvu Gay premijerku! Prvi put u povijesti Srbije! Ima kuću na Krku, hoće li otopliti odnose s Hrvatskom?


Beograd – Krk ANA BRNABIĆ, aktualna ministrica državne uprave i lokalne samouprave, široj javnosti poznata kao prva ministrica koja je javno priznala da je gay dok drugi mudro šute, izabrana je za mandatarku vlade.

Predsjednik Aleksandar Vučić predložio je Anu Brnabić za mandatara za sastav nove vlade.

“Želim zahvaliti predsjedniku na ukazanom ogromnom povjerenju da vodim vladu i nastavim reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom. Čast je služiti svojoj zemlji i ja ću, ako me Sabor izglasa, vladu voditi posvećeno i odgovorno, a svoj posao ću raditi pošteno i s ljubavlju. Svjesna sam odgovornosti koju preuzimam jer trebam naslijediti pravog lidera, kao i obveza prema građanima koji očekuju osjetiti rezultate rada vlade kroz bolju kvalitetu života”, prenosi njenu izjavu Tanjug (Telegrafska agencija nove Jugoslavije).

Kardinal Josip Bozanić je Homoseksualac! Da li je Homoseksualnost Bolest? “Nitko se ne rađa kao homoseksualac ili lezbijka!” – potvrdili znanstvenici

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštava ime prve gay premijerke u povijesti Srbije Ana Brnabić

Rekla i da je prihvatila kandidaturu koju je dobila od predsjednika i da kreće raditi na ekspozeu i sastavljanju vlade.

SVETI VUČIĆ PRODAO SVETOG SAVU ZA 7 MILIONA EVRA! – ŠTO JE SRBIJA DANAS? KALIFAT ILI REPUBLIKA?

Ana Brnabić rođena je 28. rujna 1975., završila je osnovnu školu i Petu gimnaziju. Nakon srednje škole 1994. odlazi u SAD na Northwood University (Michigan), gdje 1998. završava studij poslovne administracije. Školovanje nastavlja u Engleskoj, gdje na University of Hull stječe MBA diplomu iz marketinga.

“Život u Engleskoj me je naučio da nije sramota raditi bilo koji posao. Danas si direktor, a sutra, dok se snađeš, radiš u kafiću. Dok sam bila na magisteriju u Engleskoj, dijelila sam flyere u Londonu za jednu školu engleskog jezika da bih zaradila pet funti na sat, a izdavala sam i knjige u studentskoj knjižnici”, ispričala je o studentskim danima u razgovoru za Novosti.

Preporučamo: U Skupštini grada dodijeljena peta po redu nagrada “Duga”. Dobitnik Ana Brnabić!

Nova srbijanska gay premijerka Ana Brnabić svake godine ljetuje u rodnoj kući svog oca u naselju Stara Baška, malom mjestu na krajnjem jugu otoka Krka. Susjedi o njoj imaju samo riječi hvale za Brnabićku, zovu je “naša Ana” i “lijepa naša”, kažu da je jednostavna “cura sa sela”.

Zbog doprinosa LGBT populaciji u Ana Brnabić je  za 2017. godinu dobila nagradu Duga. Riječ je o nagradi koju Gay Straight alijansa (GSA) dodjeljuje već pet godina, a ustanovljena je radi poticanja i afirmiranja, promocije i zaštite osnovnih ljudskih prava LGBT osoba.

Lijepa Naša Ana Brnabić Dobitnica Nagrade “Duga” za 2017. godinu – VIDEO

“Ne želim biti brendirana kao LGBT ministrica jer ni druge ministre na brendirate kao straight ministre”, požalila se ovih dana u tom kontekstu Ana Brnabić u razgovoru za medije.

Obrazloženje odluke žirija za dodjelu nagrade “Duga” za 2017. godinu možete pročitati OVDJE.

“Ova nagrada je išla dobitnicima koji su otvarali put mnogim građanima” rekla je između ostalog Ana Brnabić nakon uručenja nagrade. Brnabić je dodala da ne vidi svoju ulogu kao revolucionarnu i da nagradu od Gay Alijanse, koju su ranije dobili ministrica zadužena za europske integracije, šefica pregovaračkog tima s EU i pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova, vidi kao “kontinuitet onoga što je vlada postavila kao standard”. Također je kazala da je od prvog dana imala podršku premijera, kao i da je zatekla državnu upravu koja diskriminira svoje građane, a da je njezin posao državnu upravu otvoriti i učiniti dostupnom svima građanima.

Nakon pominjanja Vučića putem SMS-a, uhićen, proglašen ludim, održan 6 mjeseci u zatvoru i UMRO! – VIDEO

Dodjela nagrada za 2017 – Kyle Randolph Scott američki veleposlanik – VIDEO

https://www.facebook.com/GSAlijansa/photos/rpp.303992780986/10154476332945987/

Prvi čovjek grada Beograda Siniša Mali grli novog mandatara za sastav nove vlade Anu Brnabić | Photo: Gej strejt alijansa – Gay straight alliance

Alahu Akbar! Odzvanja Beogradom – Beograđani U ŠOKU! – VIDEO

Imovinska kartica

Imovina premijerke Ane Brnabić iznosi samo oko 830 tisuća eura. No, ako se tome pridoda i ono što njezina najuža obitelj posjeduje, vrijednost prelazi milijun i 100 tisuća eura. Prijavila je i ušteđevinu, no o detaljima u drugom dijelu.

Ana Brnabić vozi džip Toyotu RAV 4 iz 2010., dobivenog na lizing. Uz Toyotu, vlasnica je i Fiata Abartha 595C 1.4 Turismo koga je isto tako na lizing kupila preko tvrtke Energy & Innovation. Vrijednost obaju vozila je tek negdje oko 34 tisuće eura.

https://www.facebook.com/GSAlijansa/photos/rpp.303992780986/10154476333165987/

Od kredita, prijavila je onaj hipotekarni za stan na 30 godina i samo dva lizinga za automobile, od kojih je onaj na Toyotu već otplatila. Drugi kredit za Fiat otplatit će kad bude mogla, negde tamo 2021. godine.

Ana Brnabić – Imovinska Karta Što je sve skrila Ana Brnabić?

U imovinskoj kartici prijavila je stan i potkrovlje na Dedinju u Beogradu veličine 328 četvornih metara i garažu na istoj adresi.
Obje nekretnine kupila je ne na lizing već na kredit 2014. godine. Stan je opterećen hipotekom do otplate kredita.

https://www.facebook.com/GSAlijansa/photos/rpp.303992780986/10154146828040987/

JEZIVA PRIJETNJA ISIS SRBIMA I HRVATIMA: Nismo vas zaboravili, teći će krv ako ne prihvatite islam!

Na Krku u Staroj Baški vlasnica je naslijeđene prostrane kuće od 167 četvornih metara, za koju kaže da su je izgradili njezini baka i djed 1980. godine. Kuću je naslijedila prema dogovoru s obitelji na ostavinskoj raspravi. Posjeduje još jednu starinu površine 30 četvornih metara, za koju kaže da je “stara i devastirana”, ali da i ona pripada obitelji njezina djeda.

Osim nekretnina, Ana Brnabić na Krku posjeduje i gotovo 9 tisuća četvornih metara zemlje. Taj podatak nije naveden u njezinoj imovinskoj kartici.

Zemlja je dio veće parcele od 21 hektara na kojoj je planirana izgradnja jednog od najvećih razvojnih projekata na Krku – najveće poslovne zone koja će biti izgrađena.

Ministarstvo unutarnjih poslova dobiva nagradu od Gej strejt alijanse – Gay straight alliance

https://www.facebook.com/GSAlijansa/photos/rpp.303992780986/10154146828040987/

Pobijedila je ljubav

https://www.facebook.com/GSAlijansa/photos/rpp.303992780986/10154476333655987/

Dodjela nagrada – svima po zasluzi

https://www.facebook.com/GSAlijansa/photos/rpp.303992780986/10154146826965987/

Photo: Gej strejt alijansa – Gay straight alliance

VUČIĆ NA PORODILJSKOM: Bivši Premijer radosno potvrdio: “Dobio sam večeras sina!”

Korišćeni izvori: Maxportal.hrGej strejt alijansa – Gay straight alliance, vlada, Erotic shop “Srećni ljudi”predsjednik, i mnogi drugi 

 

Tags: Srbija, Gay Srbija, lizing, pushing, Gay, Ana Brnabić, Ana Brnabic, premijer Srbije, novi premijer Srbije, lijepa naša, hrvatski premijer, nova premijerka, gay premijerka, gay predsednik, gay predsjednik, novoizabrani predsjednik, novoizabrani predsednik, Gej strejt alijansa – Gay straight alliance, Gej strejt alijansa Gay straight alliance, Gej strejt alijansa, Gay straight alliance, Gej strejt, alijansa, Gay straight, alliance, NATO, NATO alijansa, NATO alliance, OTAN, USAID, USAID Srbija, USAID Serbia, od američkog naroda, from american people, Džordž Soroš, George Soros, Soroš, Soros, Fond za otvoreno društvo, Fond za zatvoreno društvo, Fondacija za otvoreno društvo, Fondacija za zatvoreno društvo, Close Society Foundation, Open Society Foundations, Open Society Institute, Croatia, Serbia, Krk, Philanthropy, Klinton, Klinton Fondation, 2 milion USD, OSF, GSA, Kolinda, Vucic, Grabar, kita, cveća, Kitanović, Kitanovic, Kitanović Vučić, Vucic Kitanovic, tvrtka, Energy & Innovation, company, governmant, Energy, Innovation, doo, $ 2 million, Nacionalni fond za demokratiju, Nacionalni fond za demokraciju, NED, National Endowment for Democracy, U.S. Congress, Mali, mali mu,

Još te mogu svačim kupiti …

 

 

Preporučamo: 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

DMCA.com Protection Status

Podijelite ovaj članak sa drugima!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*