O Nama – Global Media Planet INFO


O Nama – Global Media

Verujemo u suštinske promene kroz novi način razmišljanja van boksa. Cilj nam je da promenimo dosadašnji šablonski poredak stvari baveći se onim temama koje su skrivene daleko od očiju najšire javnosti. Tu smo da ohrabrimo i inspirišemo jedni druge za preduzimanje akcija sa ciljem obezbeđivanja života dostojnog svakom stanovniku Planete i stvaranju svetlije budućnosti za sve nas zajedno.

Šta to znači?

To znači živeti održivo. To znači održavanje zdravog načina života. Stvaranje suštinski boljih odnosa među nama. I to znači oblikovanje boljeg, pravednijeg i humanijeg sveta svih nas zajedno. Težimo pravednoj ravnoteži u svetu koji delimo što znači preispitivanje svih aspekata života. Pokrivamo alternativne vesti, zdravlje, nauku i pristupačnu ali ne i novokomponovanu duhovnost i razvoj svesti.

Podizanje nivoa svesti i svesnosti – primarni cilj

Kao nezavisni samonikli portal sa početkom stvaranja krajem 2015. godine postajemo jedan od popularnijih alternativnih medija sa video produkcijom ali i zajednica koja pruža priliku čitaocima da preoblikuju svoj svakodnevni način razmišljanja i pogled na sebe i svet. Naš sadržaj je u rasponu od dugometražnih članaka preko video sadržaja pa sve do događaja uživo od kojih svi imaju jedan zajednički cilj: da podignu svest o tome kako naš svet funkcioniše kao i da ohrabri svesnu i suštinsku promenu.

We Are Creators and When We Come Together We Have the Power to Create the Future That We Want

Svi naši sadržaji donose suštinsku i sadržajnu dinamiku kao zajednica pisaca, film mejkera, urednika, naučnika, dizajnera i drugih fenomenalnih kreativnih umova.

Da biste kontaktirali Global Media za medijske nastupe i promocije koristite našu kontakt formu na polje kontakt menija.

 

OGLAŠAVANJE

Da biste se oglasili na našem portalu posetite stranicu Oglašavanje na našem sajtu.

 

PROBUDI SE … zato što SI TI OVDE DA BI POBEDIO! – You Are Here To Wake Up! (For the Win) HD

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog VAS! 

VAŠ Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovo sa drugima jer BUĐENJE je u toku!

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala učinite to zbog Vas samih, Vaše dece i naraštaja koji dolaze kojima trebamo ostaviti neki lepši i pravedniji svet – svet uzajamnog poštovanja, bezrezervne podrške jednih prema drugima, svet u kome će napredak služiti svim građanima podjednako i gde neće više biti onih “gore” i onih “dole”.

Obaveza je naša da nesreće i ljudske tragedije zamenimo osmesima, radošću i ljubavlju među ljudima i da se nikada više ne prolije nijedna dečija suza koja zna da tako peče i boli.  

Sve to uz uvažavanje jednih prema drugima bez obzira na bilo koje podele kojima nas svetski “moćnici” zarad sopstvenih uskogrudih interesa dele.

ISTO KAO I OSMEH POŠTOVANJE JE NAJMANJE SKUP DAR A NJEGOVA MOĆ MOŽE POBEDITI CARSTVA!

Stanimo u odbranu našeg ljudskog dostojanstva kao jedan i ne dozvolimo ništa menje no da budemo LJUDI! 

Svaka Vaša pomoć, bilo koje vrste (u novčanim prilozima koliko god minmalna bila, opremi sa kojom ne znate šta ćete pa bila ona i zastarela, prevođenju tekstova po vašem izboru na bilo koji jezik sveta, pomoć u hrani, obući ili odeći, plaćanje tekućih računa, i ostalo ovde nepomenuto, veoma bi pomogla da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo još kvalitetniji sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Ono što je najvažnije da ostanemo i dalje potpuno nezavisni jer mi nismo na prodaju.

Solidarnost je ključ opstanka ljudske vrste

SOLIDARNOST je ključ opstanka ljudske vrste i na nju iskreno računamo. Iza nas je nepregledan niz aktivizma i humanitarnih akcija i mnoga deca danas žive jer države to nisu omogućile – mi jesmo i posedujemo svu dokumentaciju o tome. Taj iznos je prešao preko 4 miliona evra za teško obolelu decu i unesrećene ljude kojima je hitno bila potrebna pomoć, prečesto su to bile cele porodice sa stravičnim sudbinama za koje vlastodršci i tajkuni nisu imali sluha.

Bilo koja donacija koju bi dobili bilo u novcu bilo u opremi, hrani, obući i odeći, plaćanju računa koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, koji je vaš prozor u svet i vaša šansa za život dostojan ljudskom biću; održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

I naravno i dalje do krajnjih granica sve transparento i posve javno.

Jedini koji imaju prava na uređivačku politiku ovog portala namenjenog vama u koji je uloženo dosta svega STE VI SAMI!

 

Vaš i samo VAŠ Global Media Planet INFO

Hvala!

 

Poruka čitavom čovečanstvu  

Podelite ovo sa drugima jer BUĐENJE je u toku!

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*