Odbili da vakcinišu svoje dete, usledila policijska potera – sada sledi tužba protiv nesavesnih lekara

Vraćena su roditeljska prava roditeljima iz Bialogarda. Sada zahtevaju ogromnu naknadu štete!

Odbili da vakcinišu svoje dete, usledila policijska potera – sada sledi tužba protiv nesavesnih lekara

Poljska, 23.09.2017

Vraćena su roditeljska prava roditeljima iz Bialogarda. Sada zahtevaju ogromnu naknadu štete!

Roditelji koji su odveli svoju bebu iz bolnice u Bialogarda, u sredu su dali izjavu tužilaštvu o sumnji na zločine počinjene od strane lekara.

Lekari su dete izložili riziku zbog Vitacona, proizvoda koji sadrži opasne materije za novorođenče i trebao je biti povučen sa Poljskog tržišta pre 2 godine – izjavio je advokat roditelja i dodao da će porodica tražiti odštetu od lekara iz bolnice u Bialogarda u iznosu od 500.000.

Vitacon sadrži vitamin K, a koristi se kod poremećaja zgrušavanja krvi i kod žutice.

Porodični sud u Bialogarda opozvao je u sredu odluku o ograničavanju roditeljske odgovornosti u području perinatalne nege roditeljima koji nisu pristali na takvo “lečenje” za svoje prerano rođeno dete i odveli ga iz bolnice.

Državni mediji u Srbiji putem RTS-a – Radio Televizije Srbije ali i ostalih medija sa nacionalnom frekvencijom objavili su vest da su “Nesavesni roditelji oteli svoje dete iz bolnice i da je usledila policijska potera za njima” – što je izazvalo buru reakcija pre svega roditelja jer kako roditelji mogu oteti svoje dete i od koga.

Farmako lobi je sveprisutan u svim institucionalnim oblicima Srbije a sve zarad ostvarenja enormnog profita. U te svrhe vrlo ofanzivno koriste masmedije tipa RTS (javni servis građana) a od štampanih pretežno listove BLIC i DANAS gde se redovno oglašava glavni lobista Glaxo Smith Kline farmaceutske korporacije.

Evo šta je prenela RTS – državna televizija Srbije | Ponedeljak, 18.09.2017, 19:05 -> 21:10

Bračni par oteo svoje novorođenče iz bolnice da ga ne vakcinišu – RTS
Poljska policija od petka traga za mladim poljskim bračnim parom koji je iz bolnice u Bjalogradu na severozapadu zemlje oteo svoju tek rođenu dete, pošto se posvađao s lekarima jer nije hteo da dozvoli da se novorođenče okupa, testira na žuticu, dobije vitamin K, a odbio je i da primi prve vakcine.

ČIJA SU NAŠA DECA?

Da li je ovo što je preneo RTS najava da će roditelji i bebe biti ganjani kao teroristi ako se suprotstave farmakomafiji i nesavesnim lekarima kao što je to eto i sud zaključio? Koliki je obuhvat migranata? Ganja li ih policija? Koliko je njih vakcinisano i da li je? Gde je evidencija i gde su ti podaci? Samo su neka od pitanja na koja odgovori zvaničnih institucija – NE POSTOJE!

 

BORBA ZA TRŽIŠTE

Podsetimo da je Skupština Srbije pod vođstvom Skupštinskog Odbora za zdravlje i porodicu na kojem je predsedavala Slavica Đukić – Dejanović (na platnom spisku američkog proizvođača vakcina Merk) – donela Zakon o prisilnoj vakcinaciji dece Srbije uz vrlo oštre i rigorozne sankcije, a ko se ne povinuje prisilnoj vakcinaciji slede novčane i zatvorske kazne uz oduzimanje dece od svojih bioloških roditelja uz obrazloženje da su to tzv “nesavesni roditelji”. Izgleda da su vrlo savesni i predani u svom “radu” samo gigantske farmaceutske kuće i njihovi lobisti u Srbiji koji vrše nesumnjiv uticaj na Parlament Srbije, izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast flagratno kršeći najviši Pravni Akt – Ustav Srbije. Obavezna vakcinacija nije obavezna u 18 zemalja Evrope ali ni u Americi odakle dolazi najveći broj vakcina. U najvišem domu dakle Parlametnu Srbije sada deluju dva farmako lobija za dva različita proizvođača vakcina ali nijedan od njih nije iz Srbije.

Farmako industrija je prva po profitu u svetu i beleži kontinuirani dalji rast. 

 

Pre odlaska kući biće dodatnih pretraga sa kojima će se isključili sve opasnosti za novorođenče.
Porodični sud i dalje provodi postupak za ograničavanje roditeljskih prava od strane bolnice. Sledeće ročište zakazano je za 13. oktobar.

Izvor: babyonline.pl, mediji u Poljskoj

 

Više iz kategorije:
VACCINE / VAKCINE / CJEPIVA

 

Dr Jovana Stojković: Prisilna vakcinacija – KAD DRŽAVA VOLI VIŠE NEGO RODITELJ – predavanje

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/posts/841864065975790

Predlog IZMENA ZAKONA: ZAKON O ZAŠTITI STANOVNIŠTVA OD ZARAZNIH BOLESTI

 

IZDVAJAMO:

POLITIKA POD KONTROLOM STRANIH OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI – Piše: Dr Vladimir Stojković

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/posts/840171356145061

 

Preporučeno:

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*