Osvojio 3.000 dinara na kladionici, pa ženi celu noć puštao pesmu “GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO”! REAGOVALA POLICIJA!


Osvojio 3.000 dinara na kladionici, pa ženi celu noć puštao pesmu “GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO”! REAGOVALA POLICIJA!

Policiji izjavio da mu je žena stalno zvocala.

Stanovnici sarajevskog naselja Mojmilo su prijavili policiji komšiju R. B., iz čije kuće se čula glasna muzika od 20 do 01 sat iza ponoći.

Odmah po dolasku na lice mesta, policijska patrola je jasno i glasno čula kako se iz njegove kuće čuje jedna od najpoznatijih pesama Dejana Matića “Gde si bila kad sam bio niko”, te su pozvonili, zamolili gospodina da smanji muziku i pitali ga čemu tolika galama, na šta je on odgovorio da svojoj supruzi pušta namerno baš tu pesmu, jer je osvojio 3.000 dinara (50 KM) na kladionici, pošto mu ona već mesecima zvoca kako nikad ne dobije ni marke.

Niko i neko (tekst + video)

Žena je zatečena u prilično čudnom stanju kako gleda u zid, ali nepovređena, dok je on nastavio da peva uporedo sa pesmom koja se u trenutku dok su policajci bili u kući, čula ali tiho, sa zvučnika.

Nakon upozorenja da će, ako budu morali doći još jednom, tada morati da mu pišu kaznu, policajci su se udaljili sa lica mesta, a jedan od  prvih komšija je javio da se sad čuje, ali malo tiše, pesma “Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine”.

Izvor: srbijadanas.com

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*