PANIKA MEĐU SLUGAMA ZAPADA NA BALKANU: Stižu “Noćni vukovi” i nose jasnu poruku Vladimira Putina od koje im se ledi krv u žilama!

PANIKA MEĐU SLUGAMA ZAPADA NA BALKANU: Stižu "Noćni vukovi" i nose jasnu poruku Vladimira Putina od koje im se ledi krv u žilama!

PANIKA MEĐU SLUGAMA ZAPADA NA BALKANU: Stižu “Noćni vukovi” i nose jasnu poruku Vladimira Putina od koje im se ledi krv u žilama!

Putinovi “Noćni vukovi” sa Aleksandrom Zaldastanovim zvanim Hirurg na čelu dolaze u Srbiju i Republiku Srpsku, i to samo nekoliko dana nakon najnovijih pretnji i pritiska koji stižu iz „američke kuhinje“.

Stižu Noćni Vukovi sa jasnom porukom slugama Novog Svetskog Poretka
Stižu Noćni Vukovi sa jasnom porukom slugama Novog Svetskog Poretka

Čuvena bajkerska grupa, koja je inače pod sankcijama SAD zbog kako su naveli “podrške separatistima u Ukrajini”, imaće turu po Balkanskim zemljama kako bi “istražili kulturni uticaj Ruskog carstva na Balkan”.

Najavu je već kritikovao ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić koji smatra da je to kampanja da se zastraše “umereni bošnjački Srbi i nesrbi u Bosni”, uoči izbora u oktobru.

– “Noćni vukovi” nisu tipičan motociklistički klub. Nose snažnu političku poruku, rekao je Mektić, govoreći o pojedinim navodima da ova grupa planira da otvori kancelariju u Banjaluci.

Kako kaže, zvaničnici u Republici Srpskoj žele da bajkerima daju legitimitet i da ih iskoriste u izbornom procesu.

“Noćni vukovi” su na svojoj stranici saopštili da će tura kroz Srbiju i BiH trajati devet dana i da će preći oko 2.000 kilometara. Počinje 19. marta u Beogradu.

Na mapi je, pored Beograda, još i Banjaluka gde će se 21. marta sastati sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Stručnjaci podsećanju da “Noćni vukovi” nisu obični bajkeri, već da će ono što po povratku u Rusiju prenesu državnom vrhu uticati na dalju politiku Rusije prema okupiranim zemljama Balkana.

– “Noćni vukovi” su jedna organizacija bajkera, ali imaju mnogo političke konotacije, oni su dosta povezani sa političkim strukturama u Rusiji i veoma su uticajni. Svoja iskustva koja budu imali na proputovanju kroz Balkan i Srbiju preneće u Rusiju i nema sumnje da će njihovo mišljenje jako uticati na postupke Rusije i njenu politiku na ovom području.

Vrlo je moguće i da će prilikom posete Srbiji imati sastanke sa nekim političarima, i da to neće biti javno.

Prvo sa bajkerima pa onda sa slugama okupatora

Poznato je da je Putin kada je bio u Srbiji prvo otišao da se vidi sa skupom srpskih bajkera, pa tek onda sa nekim od nazovi “političara”.

– Vukovi su, ponavljam, povezani sa državnim vrhom Rusije i veoma je bitno da budu ljubazno i dobro dočekani kada budu došli – kaže Mišel Zubenica, izvršni direktor Centra za međunarodnu javnu politiku.

Prozapadni mediji u Srbiji i BiH koji izveštavaju o njihovom dolasku ne zaboravljaju da istaknu njihov “zadatak da promovišu Putina i ruski nacionalizam” i da su još u decembru 2014, među prvima, završili na spisku američkih sankcija Rusiji.

Sa druge strane, Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik im je 9. januara dao nagradu za “naglasak na afirmaciji ljudskih prava, tolerancije među ljudima, vladavini prava i slobode, kao i prijateljskih odnosa između Ruske Federacije i Republike Srpske”.

Nekoliko nedelja kasnije, Hirurg je uputio Dodiku pismo u kom ga poziva na godišnju zabavu bajkera u Sevastopolju, na Krimu.

Veliki broj medija u BiH večeras je preneo da su vlasti u Sarajevu zabranile ulazak u zemlju Zaldostanovu, što, za sada, nije potvrđeno. A i bilo bi vrlo interesantno da vidimo ko će to i šta da im zabrani.

Tura “Noćnih vukova” bi trebalo da se kreće od Beograda do Novog Sada, potom slede Bijeljina, Brčko, Banjaluka, Doboj, Tuzla, a onda Valjevo, Kruševac, Niš, Bela Palanka, Ćuprija, Jagodina, Kragujevac, Bela Crkva, da bi se okončala povratkom u Beograd ali nije nemoguće da se navedena tura i promeni.

Global Media Planet INFO

Ne propustiti: Noćni Vukovi Dolaze – Necenzurisano sa Majklom Verom – VIDEO 

BONUS VIDEO:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QWCGI_yJmoI[/embedyt]

 

 

Putin: Ona društva koja nisu u stanju da zaštite svoju decu nemaju budućnost.

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite nas! Naš rad više neće biti moguć bez vaše podrške… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com ili https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com or via: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima …

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*