PRVI PUT U ISTORIJI SVI KAO JEDAN! Građanima se priključuje vojska i policija Srbije! Protesti se šire i van granica Srbije!

Deca su nam gladna - Beograd, Srbija

PRVI PUT U ISTORIJI SVI KAO JEDAN! Građanima se priključuje vojska i policija Srbije! Protesti se šire i van granica Srbije!

Protesti protiv poslednje diktature u svetu danas dobijaju na potrebnom intenzitetu. Naime studentima i građanima se priključuje policija i vojska Srbije. Reprezentativni sindikati policije i vojske podržali su proteste studenata i građana a studenti i građani su podržali legitimne zahteve policije i vojske koji su dovedeni u katastrofalno stanje. 

Policija podržala protest: Poslušajmo decu

Kako izveštava Noizz Policijski sindikat je podržao “Protest protiv diktature” saopštenjem za javnost u kojem ističu da se ne stavljaju ni na čiju stranu i pozivaju sve političke partije da puste decu i studente da mirnim putem iskažu svoje nezadovoljstvo.

“Poštovana gospodo, nemojte razmišljati o svojim ličnim interesima, samo o svojim porodicama, razmišljajte o svim građanima, njihovim porodicama, deci i naraštajima koji će tek doći”, piše između ostalog u saopštenju koje je objavljeno na Facebook stranici Sindikata zaposlenih policije. Ovo saopštenje je naslovljeno sa “Poslušajmo decu”.

Oni pozivaju sve strane da puste mlade da izraze nezadovoljstvo mirnim putem i ujedno su pozvali policijske službenike da primenjuju zakonska ovlašćenja.

– Poštovana gospodo iz vladajuće partije i opozicije iz napred navedenog sedite zajedno i rešite ovaj problem u zajedničkoj prostoriji ako treba, pobijte se međusobno, ali nemojte dozvoliti da strada ijedan život dece, građana i policijskih službenika, zato što ste vi negde pogrešili – zaključak je saopštenja.

Posted by Sindikat Zaposlenih Policije on Wednesday, 5 April 2017

Saopštenje za Javnost Sindikata Zaposlenih Policije Srbije

 

Saopštenje za javnost

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije i Vojni sindikat Srbije najavili su danas da će zbog lošeg položaja i standarda zaposlenih 8. aprila protestovati ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

U saopštenju koje je potpisao predsednik Policijskog sindikata Veljko Mijailović je navedeno da ih je teška situacija u MUP Srbije i Vojsci Srbije naterala da po četvrti put izadju na ulice i traže svoja prava.

Izvor: Noizz.rs – Ivana Stojanov Noizz Maker

 

8. APRIL! PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE! – Vojska, Policija i Narod zajedno u protestima!

8. aprila u subotu političari Srbije bi se zaista mogli naći u problemu nakon decenijskih zlodela počinjenih nad pripadnicima sopstvenog naroda i građana Srbije. Nakon odluke policijskih sindikata da i oni krenu zajedno sa omladinom u proteste protiv poslednjeg diktatora na svetu Aleksandra Vučića, zatim Siniše Malog kao i njihove nebrojene kamarile oličene u ujedinjenim partijama Srbije koje su najmanje političke a ponajviše mafijaške družine i koje na sve moguće načine koriste poluge vlasti kao i institucije države za zadovoljavanje isključivo svojih i samo svojih megalomanskih Faraonskih prohteva i nepresušnih potreba pritom pretvarajući građane Srbije u obično roblje, protestima će se pridružiti i vojska Srbije koja je takođe kao i narod i kao policija u katastrofalno teškom položaju koji je daleko ispod granica ljudske izdržljivosti.

Njihov glavni sindikat objavio je saopštenje, da vojska razume negodovanje velikog dela javnosti, te da će ovo biti veliki zajednički protest svih snaga.

 

Protesti su zakazani za subotu 08.04.2017 godine u 12.00 časova, ispred zgrade vlade Srbije i trajaće ceo dan.

Protest protiv diktature seli se i van granica Srbije

Grupa mladih državljana Srbije koji žive u Beču najavili su policiji da će takođe u subotu u podne održati miran protest, kako bi podržali svoje vršnjake i ostale građane Srbije koji već danima protestuju širom zemje. “Protest protiv diktature” tako će od sutra zvanično da pređe granice Srbije.

“Skup je prijavljen u podne na Heldenplacu. U narednim satima ćemo vas obaveštavati detaljnije o tome koja vrsta pomoći će nam trebati. Hvala svima puno na podršci, nije bilo lako i za dlaku smo uspeli”, piše na Facebook-u.

Protestni skup će u Beču biti održan u blizini gradske biblioteke i palate Hofburg u prvom okrugu u Beču, sa početkom u 12 sati.

“Želimo da pružimo podršku našim sugradjanima i da mirnom protestnom šetnjom pokažemo da nam nije svejedno šta se dešava u Srbiji. Studenti, penzioneri, stariji, mladji, pridružite nam se u borbi protiv diktature”, piše u pozivu na “Protestnu šetnju u Beču protiv diktature u Srbiji”, a prenose sve svetske agencije.

Novosađani sutra dolaze u Beograd

Po društvenim mrežama se širi informacija da će i Novosađani doći u Beograd, gde bi trebalo da se održi veliki protest vojske, policije, studenata i građana, sa početkom u 12 časova ispred Vlade Srbije.

U subotu, 08.04.2017 biće šesti dan kako se protesti održavaju u dvadesetak gradova širom zemlje, a sudeći po najavama – neće se uskoro zaustaviti. I danas se na ulicama okupilo više desetina hiljada studenata, uprkos kiši i lošem vremenu.

Studenti su i danas, kao i prethodnih dana, bez ijednog incidenta poslali glasnu poruku vlasti, a ljudi širom zemlje apeluju na građane da i u narednim danima protest zadrži miran i dostajanstven karakter kao i do sada. NOIZZ će i sutra proteste pratiti uživo na Tviteru.

Izvor: Noizz.rs – Ljubica Krstić Lifestyle & Stuff Editor

 

Može li se očekivati potpuno obustavljanje internet saobraćaja i telekomunikacija?

Kako se saznaje iz krugova bliskih Premijeru i Predsedniku Srbije, kao i gradonačelnika grada Beograda a koji su zahtevali da budu anonimni, aktuelna vlast nema nameru da udovolji zahtevima mladih Srbije, studenata, građana, penzionera koji protestvuju kao ni pripadnicima vojske i policije Republike Srbije.

Mnogi građani Srbije su već uočili daleko slabiji internet protok, mnogi nezavisni portali su pod konstantnim DDOS napadima a najmanje jedan Internet provajder sa više od 50 hostovanig sajtova a među kojima se našla čak i jedna humanitarna organizacija srušen je i onesposobljen. Takođe su sve češći problemi i u telekomunikacijama tako da je sasvim logično pretpostaviti da će u narednom periodu najverovatnije doći do potpunog prestanka Internet saobraćaja i telekomunikacija, naročito prema inostranstvu usled daljeg širenja i omasovljenja protesta koji su se proširili na celu zemlju ali i van njenih granica.

 

Šta dalje? 

Aleksandar Vučić i Siniša Mali na raspolaganju imaju tri opcije:

Prva je da usled narastajućeg pritiska naroda tj građana ponude izbore za jun mesec kako bi dobili na neophodnom im vremenu i bar privremeno zaustavili dalje proteste građana. Proteste koji imaju izražen socijalni a ne politički karakter, proteste koji su pre svega izazvani usled najteže socijalne bede u koju su isti uveli Srbiju u celoj njenoj istoriji jer Srbija nikada nije gladovala pa čak ni u vremenima rata ili okupacije (Srbija je posle Ukrajine najsiromašnija zemlja u Evropi a 8. u svetu naspram ekstremno bogatih političara kako pozicije tako i opozicije).

Druga je da izrežiraju i isceniraju provokacije dovoljno velikog intenziteta kako bi za to optužili studente i demonstrante i na taj način dobili toliko potreban im “legitimitet” da osujete dalje proteste.  

Treća je da neprimerenom i vrlo brutalnom silom uguše dalje proteste koristeći za to oko 1.500 pripadnika američke privatne vojske Blackwater tj Academi ie Xe koje su već i do sada angažovali i koji su zabeleženi kamerama za vreme održavanja Parade ponosa Vučićeve ministarke Ane Brnabić u Beogradu.

NEĆEMO DIKTATURU – Masovni protesti protiv krađe izbora i diktature Aleksandra Vučića – Srbija 

 

Mass protests in Serbia against one of the most cruel dictatorships

Preporučeno:

MISTERIOZNO ŠTAMPANJE U “SLUŽBENOM GLASNIKU” USRED NOĆI POD OKRILJEM JAKIH SNAGA POLICIJE – VIDEO

Arapska kompanija Al Dahra kupuje 20.000 hektara zemlje u Srbiji i stiče vlasništvo nad njom

Nastavlja se suludi i sumanuti trend narkomanskog zaduživanja države

INDEKS BEDE ZA 2017. GODINU: Srbija u katastrofalnoj poziciji, najgora u regionu! Sledi je Hrvatska!

MUK ZBOG TRAGEDIJE U FABRICI Izbacili ga iz autobusa jer nije imao novca za kartu, došao na posao i OBESIO SE ZBOG BEDE!!!

CNN televizija greškom autobuse sa SNS pristalicama proglasila za migrante! – VIDEO

VUČIĆ U PANICI! GAME OVER!

Pomozimo ovoj majci da se probudi iz kome! Njena agonija traje već 7 godina!

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*