Recimo NE otimanju naše dece! Centar za socijalni rad ili Centar za otimanje dece? AKCIJA: “SVI SMO MI PORODICA TRKULJA!”

Centar za socijalni rad
Recimo NE otimanju naše dece! Centar za socijalni rad ili Centar za otimanje dece? AKCIJA: "SVI SMO MI PORODICA TRKULJA!"

Recimo NE otimanju naše dece! Centar za socijalni rad ili Centar za otimanje dece? AKCIJA: “SVI SMO MI PORODICA TRKULJA!”

Nezakonitim kriminalnim aktom Gradskog centra za socijalni rad Zvezdara u Beogradu, pre više od dva meseca oteta je od svojih roditelja šestogodišnja devojčica M. Trkulja. Navodimo da je oteta, jer ne postoji sudska odluka koja nalaže odvajanje deteta od roditelja, a to je nužan zakonski preduslov pravilnog preduzimanja ove mere. Reč je o gruboj zloupotrebi po nalogu ekstremne feminističke tzv. „nevladine“ organizacije pod nazivom „Autonomni ženski centar“ i američke državne agencije USAID, pri čemu je kao žrtva izabrana jedna siromašna srbska porodica, gde su procenili da se roditelji ne mogu odupreti otmici deteta.

Tim povodom aktivisti Srbske Akcije delili su u centru Beograda letke čija poruka je poziv da se ne damo zlotvorima koji, tobož, brinu o nama i našoj deci, a prodaju nas i izručuju tuđinu! U istom cilju, naši aktivisti su ispred Gradskog centra za socijalni rad Zvezdara raširili protestni transparent sa porukom: „Ovo je centar za otimanje dece!“

Gradski Centar za socijalni rad Zvezdara - Transparent:
Gradski Centar za socijalni rad Zvezdara – Transparent: “Centar za otimanje dece”

Slučaj porodice Trkulja je svojevrsan „probni balon“, na osnovu kojeg će se ceniti odjek u javnosti kod ovakvih slučajeva, a u skladu sa antiporodičnim konceptom mondijalističkog totalitarizma i ekspanzije radikalnog feminizma, čijim nakaznim predstavnicama je dato da kreiraju antiporodične zakone u Srbiji. Stoga, branjenjem porodice Trkulja, mi branimo sve srbske porodice. I po pitanju ovog konkretnog slučaja, obaveštavajmo javnost, šaljimo peticije, protestujmo, postavljajmo priču o otimanju dece na internet, potrudimo se da ne prođe dan da nismo učinili nešto za one koji su na udaru mondijalističkog totalitarizma!

LETAK KOJI SVE GOVORI! RECIMO “NE” OTIMANJU NAŠE DECE!

Građanima su deljeni leci
Građanima su deljeni leci – Aktivisti Srbske Akcije delili su u centru Beograda letke čija poruka je poziv da se ne damo zlotvorima koji, tobož, brinu o nama i našoj deci, a prodaju nas i izručuju tuđinu! U istom cilju, aktivisti su ispred Gradskog centra za socijalni rad Zvezdara raširili protestni transparent sa porukom: „Ovo je centar za otimanje dece!“

 

Gradski centar za socijalni rad Zvezdara -
Gradski centar za socijalni rad Zvezdara – “Ovo je centar za otimanje dece!”

PREUZIMANJE LETAKA ZA ŠTAMPU I DALJE DELJENJE – OVDE

PROGLAS I POZIV NA AKCIJU!
Proglas i poziv na Akciju

 

RECIMO „NE“ OTIMANJU NAŠE DECE!

Nezakonitim kriminalnim aktom Gradskog centra za socijalni rad Zvezdara u Beogradu, koji su u delo sproveli radnici Centra Dubravka Gavrilović, Smilja Igić, Jelena Acić i Jasna Matović, oteta je od svojih roditelja šestogodišnja devojčica Marija Trkulja. Navodimo, da je oteta, jer ne postoji sudska odluka koja nalaže odvajanje deteta od roditelja a to je nužan zakonski preduslov pravilnog preduzimanja ove mere. Obrazloženje ove sramne i nezakonite odluke Centra zasniva se na isticanju nehigijenskih uslova u stanu porodice Trkulja, što sve i da je tačno, ne može biti ni izbliza dovoljan razlog za ovako radikalnu meru. Takođe, dete je odvojeno od roditelja protiv svoje jasno izražene volje da bude sa njima, i to uprkos vapaju deteta kojem radnici Centra zabranjuju svaki kontakt sa nesrećnim roditeljima.

 

Dakle, dete je već skoro tri meseca fizički odvojeno od svojih roditelja, a pritom ne postoji pravni niti bilo kakav drugi osnov za oduzimanje deteta, jer nema krivične niti prekršajne odgovornosti roditelja kako se jasno vidi u priloženim dokumentima, zatim nema tragova eventualnog nasilja, nema svedoka, niti ima utvrđenog materijalnog činjeničnog stanja. Reč je o gruboj zloupotrebi po nalogu ekstremne feminističke tzv. NVO pod nazivom „Autonomni ženski centar“ i američke državne agencije „USAID“, gde je izabrana kao žrtva jedna siromašna srpska porodica, gde su procenili da se roditelji ne mogu odupreti otmici deteta. Slučaj porodice Trkulja je svojevrsan „probni balon“, na osnovu kojeg će se ceniti odjek u javnosti kod ovakvih slučajeva, jer u skladu sa antiporodičnim konceptom mondijalističkog totalitarizma, za očekivati je da ukoliko ova otmica prođe nekažnjeno i bez mnogo reakcija, ovakvi slučajevi budu sve učestaliji.

 

Svedoci smo da Sistem u službi globalizma porodicu rastura pričom o „porodičnom nasilju“, a nasilje se tumači kao svako spoljašnje ograničavanje individue. Onda se stvara lažna priča da, ukoliko se individua asocijalno ponaša, to znači da je i sama bila žrtva patološkog ponašanja. Maloletničko nasilje pojavljuje se, tvrde globalistički propagandisti, kao posledica negativnog uticaja sredine, a agresivnost koju maloletnik ispoljava posledica je toga što je i sam bio izložen agresivnosti. Budući da je sredina iz koje čovek potiče porodica, onda izvore mladalačke i dečje asocijalnosti treba tražiti unutar porodice. Ovo je zlokobna formula mondijalističkog monstruma, po kojoj se državni organi uprežu kao instrumenti štetočinskih „NVO“ gde se istovremeno i razbijaju porodice i vrši svojevrsan danak u krvi, otimanjem dece od roditelja i praktično – prodajom dece (kamufliranom kroz usvojenje) zainteresovanim klijentima.

 

Stoga, ustanimo u odbranu porodice Trkulja i svih porodica Srbije. Nema izgovora, nema odstupanja! Svi smo mi porodica Trkulja! Obaveštavamo javnost, šaljimo peticije, protestujmo, kačimo priču o otimanju dece na Internet, trudimo se da nam ne prođe dan da nismo učinili nešto za one koji su na udaru mondijalističkog totalitarizma! Ovaj letak je poziv da se ne damo zlotvorima koji, tobož, brinu o nama i našoj deci, a prodaju nas i izručuju tuđinu!

 

Akcija.org

 

CEO TEKST I PREUZIMANJE LETAKA ZA DALJE ŠTAMPANJE I DELJENJE OVDE 

Izvor: Akcija.org 

Preuzimanje naslovne slike u punom formatu za medije i dalje deljenje (1200×630) OVDE

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/posts/872566082905588

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite nas! Naš rad više neće biti moguć bez vaše podrške… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com ili https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com or via: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*