Šok u policiji i tužilaštvu: grupa građana ‘zbog genocida trovanjem chemtrailsima’ podnela krivične prijave protiv najviših državnih organa!?

Šok u policiji i tužilaštvu: grupa građana 'zbog genocida trovanjem chemtrailsima' podnela krivične prijave protiv najviših državnih organa!?

Šok u policiji i tužilaštvu: grupa Dalmatinaca ‘zbog genocida trovanjem chemtrailsima’ podnela krivične prijave protiv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, premijera Plenkovića, ministara i drugih odgovornih lica!

Kako izveštava Slobodna Dalmacija Udruženje građana “Ne govoru mržnje – Istinom protiv laži” podnela je obimnu krivičnu prijavu za genocid protiv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, premijera Hrvatske Andreja Plenkovića, ministra Damira Krstičevića “za saučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom i trovanja chemtrailsom!”.

Isti list piše: “Ljudi, ovo nije šala: Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu primilo je obimnu kaznenu prijavu protiv predsednice Kolinde Grabar Kitarović, premijera Andreja Plenkovića i ministra Damira Krstičevića “za saučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom i trovanja chemtrailsom!”.

U krivičnoj prijavi se govori o trovanju građana supstancama koje ispuštaju avioni dok ‘plove’ hrvatskim nebom. Prijavu je podnela grupa Dalmatinaca okupljena u udruzi  “Ne govoru mržnje – Istinom protiv laži”, a koja se nalazi u Podstrani, nedaleko od Splita.

Policija u čudu

“U čudu su ostali policijaci koje smo neslužbeno tražili za komentar, navodeći da po zakonu moraju postupiti po svakoj kaznenoj prijavi, ma koliko ona nekoma bila čudna, ali da prvi put čuju da je neko prijavio vrh države jer nisu sprečili “trovanje građana otrovima iz aviona”. – navodi Slobodna Dalmacija.

Tužilaštvo u šoku

Iznenađeni su bili i u Splitskom državnom tužilaštvu u kojem je poručeno da ne komentarišu podnešene prijave, kao ni detalje moguće istrage. Krivična prijava je zavedena, sve je što smo uspeli da dobijemo neslužbeno. – dalje navodi ovaj list.

– Danas 3. travnja 2018. godine, na 49 stranica sa dokazima, Udruga ‘Ne govoru mržnje-istinom protiv laži’ podnijela je Državnom odvjetništvu Kaznenu prijavu protiv Kolinde Grabar Kitarović, Andreja Plenkovića, Damira Krstičevića, Tomislava Čorića i Branke Ivančan Picek (DHMZ), za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Jer nisu zaustavili trovanje građana chemtrailsom iako su uredno primali naše dopise… – navode u ovom udruženju.

Podnosioci krivične prijave navode i da predsednica nije “zaustavila trovanje hrvatskih građana chemtrailsom iako je uredno primila naše dopise (…) u kojima već dugo vremena upozoravamo na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života”

Kaznena prijava za genocid
Kaznena prijava za genocid zavedena pod službenim brojem

Bivši načelnik MUP-a: NIkad za ovako nešto nisam čuo

Za komentar celog slučaja Slobodna Dalmacija pitala je Antuna Novoselovića, bivšeg načelnika kriminalističke policije PU Zadarske.  
– Pročitao sam celu kaznenu prijavu. Zaista nikad za ovakav slučaj nisam čuo. Po mojem sudu Državno tužilaštvo neće od policije tražiti istragu, prijavu će adaktirati, dakle staviće je po strani i neće po njoj postupati. Jer kako bi policija mogla proveriti sve to što tamo piše? Ma nemoguće. Tužilaštvo može i odbaciti kaznenu prijavu, a onda mora podnositeljima priložiti pouku o pravnom leku, pa oni mogu pokrenuti progon privatnim putem. Dakle, neko bi, ako Tužilaštvo tako postupi, mogao na Sud pozvati premijera i predsjednicu da daju iskaze o ovome. Ipak, mislim da neće biti odbačena nego se po prijavi neće postupati i ona će ležati u fioci. To je i po meni jedino logično rešenje, jer u prijavi se nabacuje raznim tezama, politički ocenjuju nečije ponašanja ili propuštanje – navodi Novoselović.

Nakon objave srušena stranica

Iako bi možda neko pomislio da ljudi ne veruju u organizovano prskanje otrovima iz aviona koji prave chamtrailse (hemijske tragove na nebu), tekst je do sada pročitalo više od 24.000 čitalaca.

Zaprašivanje se naime sprovodi zarad uništavanje bioflore. Na taj način se otvara Auto-put kompaniji MONSANTO za njene GMO proizvode. Geoinženjering nije nepoznat a ovaj video na dnu ovoga teksta koji je preveden na gotovo sve svetske jezike detaljno govori o tome.

MONSANTO Gospodar Života i Smrti! HRANA KAO NAJSMRTONOSNIJE ORUŽJE!

Dakle iako se nekada to spominjalo u kontekstu “Teorije zavere” to sada više nije tako. Sada se samo u Hrvatskoj na ovu temu izjašnjava na stotine hiljada građana. Naime, samo na Facebook stranici “Ne govoru mržnje – Istinom Protiv Laži” a koja je teško optužila kako su je iz milošte nazvali “NATO Kolindu” i premijera Plenkovića zvanog “Istanbuska Konvencija nema alternativu – Istanbulska Konvencija po svaku cenu” stoji i pomenuti tekst koji je do sada pročitalo više od 24.000 ljudi. Ubrzo nakon objavljivanja na čudnovat način Facebook stranica Istinom Protiv Laži je oborena. Broj komentara građana za vrlo kratko vreme bio je zaista impozantan. Takođe i iznošenje slika, snimaka, dokaza koji potvrđuju navode iz ove nesvakidašnje prijave za genocid uzrokovane chamtrails-ima sa nekada plavog neba.

Rekordan broj deljenja, komentara i lajkova – INDEX objavio vest kao SENZACIONALNO a ubrzo nakon toga ga CENZURISAO!

Pomenuti članak zabeležio je rekordan broj deljenja (više stotina za samo par sati od objavljivanja), lajkova, komentara i onda je cela stranica sa više od 24.000 pratilaca najednom nestala! Takođe, jedan od najčitanijih medija objavio je pod “senzacionalno” navedenu krivičnu prijavu sa svim priloženim dokazima a nedugo zatim CENZURISAO je pomenuti članak!

Ceo članak sa prijavom možete pogledati OVDE:

Kolindi, Plenkoviću, Krstičeviću, Čoriću i Branki Picek kaznena prijava za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom! 

Zašto nas zapravo prskaju – Dokumentarni film sa prevodom “Why in the World are They Spraying?” Documentary HD (multiple language subtitles) – prevod na vaš jezik odaberite u Podešavanjima ako ne krene automatski prevod na vaš jezik

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis[/embedyt]

Global Media Planet INFO

 

Preporučeno:

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 
Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 
Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite naš rad: PayPal

Pratite našu Facebook stranicu sa mnogo više sadržaja OVDE: Global Media

Dešavanja u relanom vremenu širom sveta možete ispratiti na našem Twitter kanalu OVDE: Global Media Plus

Vaš Global Media Planet INFO 

Global Media Planet INFO ENGLISH

*NAPOMENA: Sve sadržaje sa sajta možete pratiti na bilo kom jeziku koji odaberete klikom na zastavicu ili iz padajuće liste (na vrhu desno) – SVI JEZICI PODRŽANI

Hvala što nas pratite

Podelite ovaj članak sa drugima!

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*