Tamara Vučić podelila paketiće deci u prihvatilištu za decu i omladinu “Vasa Stajić”


Tamara Vučić podelila paketiće deci u prihvatilištu za decu i omladinu “Vasa Stajić”

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, obišla je na Badnji dan, Prihvatilište za decu “Vasa Stajić” na Voždovcu, gde je podelila božićne paketiće štićenicima tog doma

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, obišla je na Badnji dan, Prihvatilište za decu “Vasa Stajić” na Voždovcu, gde je podelila božićne paketiće štićenicima tog doma.

 Deca u prihvatilištu dobila šugu i vaške?

“Svi mi ponaosob bi trebalo da razmišljamo o nekima koji imaju manje od nas i koji su životne okolnosti dovele u neke situacije koje nisu sami birali. Trebalo bi da im pomognemo da izađu iz tih okolnosti kao pobednici i da im damo to zrno nade, na koje će moći da se oslone kasnije kada krenu u samostalni život”, rekla je Tamara Vučić za “Blic”.

Ona je naglasila da je želela da obraduje decu i da je reč o skromnim poklonima, ali da su oni “darovani od srca”.

Nije želela da otkrije šta su joj deca “šapnula” da žele, ali je rekla da su to divna deca, zadovoljna onim što imaju, zbog čega je, naglašava, ostala zatečena.

“Divno je kad vidite koliko je neko zadovoljan onim malo što ima. Ja ću se truditi da pomognem koliko mogu i u okvirima u kojima je moguće. Neću trošiti državni novac, nego ću se truditi da prikupim neka sredstva. To sigurno neće biti mnogo, ali nekada je i to malo sasvim dovoljno”, poručila je supruga srpskog predsednika.

Na pitanje koliko su joj važni praznici, Tamara Vučić rekla je da joj je naročito bitan Božić i da taj praznik “posebno voli”.

The wife of Serbian President Aleksandar The Great Vucic, Tamara Vucic (Djukanovic), was recently in New York where she had numerous diplomatic activities about child protection - Hillary Clinton Protect Child Foundation .
The wife of Serbian President Aleksandar The Great Vucic, Tamara Vucic (Djukanovic), was recently in New York where she had numerous diplomatic activities about child protection – Hillary Clinton Protect Child Foundation .

Božić Bata Makronu od naroda Srbije s ljubavlju: Francuzima data koncesija za Aerodrom “Nikola Tesla” za 501 milion evra! Emanuel Makron i Aleksandar Vučić dogovorili uspešne bilateralne odnose u korist Francuske.

 

Vezano: 

 

Global Media Planet INFO – vesti o pravom svetu oko vas

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite nas! Naš rad više neće biti moguć bez vaše podrške… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com ili https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com or via: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

2 Comments

  1. Kako bi bilo da pronađe onu kidnapovanu decu o kojoj se priča već mesecima. I sa istim tim kamerama da prođe kroz Centar za socijalni rad. Pored sve te pedofilije i bolesnika, može da podeli i milion paketića, ni Dunav je neće oprati…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*