UDARNA VEST: Assange objavio javnosti spisak SMS-ova koji dokazuje da mu je policija namestila silovanje!


April 26th, 2017 | UDARNA VEST: Assange objavio javnosti spisak SMS-ova koji dokazuje da mu je policija namestila silovanje!

Assange objavio javnosti SMS poruke između žene „SW“ i njega koje jasno dokazuju da je seksualni odnos bio konsenzualan, i da se nije radilo ni o kakvom silovanju.

Osnivač WikiLeaksa Julian Assange objavio je svoj celokupni iskaz nedavno dat pred švedskim tužiocima u prostorijama ekvadorske ambasade u Londonu.

UN: DŽULIJAN ASANŽ JE NEZAKONITO PRITVOREN

On tvrdi da je potpuno nevin u pogledu optužbi za seksualno nasilje. Assange je, podsećamo, poslednje četiri godine proveo u ekvadorskoj ambasadi kako bi izbegao hapšenje zbog ovih navoda.

Ovo je prvi put da se on javnosti obratio svojom verzijom događaja koji se vežu za navodno silovanje, a zbog kojeg je bio i uhapšen 2010.

New SMS records show Assange was framed by police in 1st sex case: https://justice4assange.com/assange-testimony … and in 2nd case: http://www.mcclatchydc.com/news/politics
New SMS records show Assange was framed by police in 1st sex case: https://justice4assange.com/assange-testimony … and in 2nd case: http://www.mcclatchydc.com/news/politics

WikiLeaks otkriva: Al Jazeera je pod kontrolom Američke Vlade! | Od Osame do Obame

SMS poruke nedvosmisleno dokazuju da je seksualni odnos između Assange-a i žene „SW“ bio konsenzualan

Njegova izjava sadrži detalje o konsenzualnom i prijatnom seksualnom odnosu sa ženom poznatom kao „SW“, a koji se, prema njegovim rečima, dogodio četiri ili pet puta.

 
This email has also been verified by Google DKIM 2048-bit RSA key
Fwd: Foreign registered agents
 
PM Hashim #Tachi & #Clinton Fondation in “Organized #Crime in Trafficking Human Organs in #Kosovo & #Burel #Albania|

U svojoj izjavi na 19 strana, Assange tvrdi da je podvrgnut „sedmogodišnjem bespravnom, politizovanom zadržavanju bez optužnice“.

Britanija i Švedska: Nećemo poštovati Odluku UN o oslobađanju Asanža

Takođe tvrdi da je bio podvrgnut „okrutnom, nehumanom i degradirajućem tretmanu“ te da mu je onemogućena efikasna pravna pomoć tokom procesa.

Assange je u svojoj izjavi naveo da je njegovo davanje iskaza švedskim tužiocima i organima policije u novembru bila nameštaljka kako bi se osigurala tehnička mogućnost za tužbu protiv njega, „bez obzira kako odgovorio na bilo koje pitanje“.

VIKILIKS NA DAN IZBORA: Hilari povezana s krađom dece na Haitiju

Takođe navodi da je više puta i na različite načine pokušao da da izjavu švedskim tužiocima tokom perioda od proteklih sedam godina, čak i pre nego što je napustio Švedsku.

New SMS records show Assange was framed by police in 1st sex case: https://justice4assange.com/assange-testimony … and in 2nd case: http://www.mcclatchydc.com/news/politics
New SMS records show Assange was framed by police in 1st sex case: https://justice4assange.com/assange-testimony … and in 2nd case: http://www.mcclatchydc.com/news/politics

 

New SMS records show Assange was framed by police in 1st sex case: and in 2nd case:

 

Izvor: NSP, WikiLeaks 

 

VIKILIKS OTKRIVA: Porošenko “nepouzdani američki špijun”

Ono što nećete čitati u masmedijima:

JELENA GUSKOVA: Putin ne podržava Vučića, samo mu je poželeo sreću, demonstracije su za poštovanje!

EKSLUZIVNO! Žig Info – Nezavisni Medij OTKRIVA KOMPLETAN SPISAK SOROŠEVACA U SRBIJI!

DIREKTNA DEMOKRATIJA KAO NEPOSREDNA VLADAVINA GRAĐANA! STVARNA I SUŠTINSKA PROMENA SISTEMA A NE KOZMETIČKA

 

O Nama – Global Media

Verujemo u suštinske promene kroz novi način razmišljanja van boksa. Cilj nam je da promenimo dosadašnji šablonski poredak stvari baveći se onim temama koje su skrivene daleko od očiju najšire javnosti. Tu smo da ohrabrimo i inspirišemo jedni druge za preduzimanje akcija sa ciljem obezbeđivanja života dostojnog svakom stanovniku Planete i stvaranju svetlije budućnosti za sve nas zajedno.

Šta to znači?

To znači živeti održivo. To znači održavanje zdravog načina života. Stvaranje suštinski boljih odnosa među nama. I to znači oblikovanje boljeg, pravednijeg i humanijeg sveta svih nas zajedno. Težimo pravednoj ravnoteži u svetu koji delimo što znači preispitivanje svih aspekata života. Pokrivamo alternativne vesti, zdravlje, nauku i pristupačnu ali ne i novokomponovanu duhovnost i razvoj svesti.

Podizanje nivoa svesti i svesnosti – primarni cilj

Kao nezavisni samonikli portal sa početkom stvaranja krajem 2015. godine postajemo jedan od popularnijih alternativnih medija sa video produkcijom ali i zajednica koja pruža priliku čitaocima da preoblikuju svoj svakodnevni način razmišljanja i pogled na sebe i svet. Naš sadržaj je u rasponu od dugometražnih članaka preko video sadržaja pa sve do događaja uživo od kojih svi imaju jedan zajednički cilj: da podignu svest o tome kako naš svet funkcioniše kao i da ohrabri svesnu i suštinsku promenu.

We Are Creators and When We Come Together We Have the Power to Create the Future Whatever We Want

Svi naši sadržaji donose suštinsku i sadržajnu dinamiku kao zajednica pisaca, film mejkera, urednika, naučnika, dizajnera i drugih fenomenalnih kreativnih umova.

Da biste kontaktirali Global Media za medijske nastupe i promocije koristite našu kontakt formu na polje kontakt menija.

 

Besplatni dokumentarci sa prevodom koje svako mora da pogleda!

Preporučeno:

Protesti u Srbiji ne prestaju / Večeras blokada ulaza u RTS! Protest protiv diktature je prije dva dana blokirao Terazije, ispred redakcije Vučićevog tabloida Informer.

STUDENTI IZ CELE SRBIJE SE UJEDINILI! OVO JE POČETNIH 9 ZAHTEVA

REKE LJUDI U GRADOVIMA SRBIJE Protesti protiv diktature sve masovniji! Detaljan izveštaj sa zajedničkog protesta građana, vojske i policije (FOTO, VIDEO)

JELENA GUSKOVA: Putin ne podržava Vučića, samo mu je poželeo sreću, demonstracije su za poštovanje!

VUČIĆ PRIPREMA BEKSTVO IZ ZEMLJE?!

PRVI PUT U ISTORIJI SVI KAO JEDAN! Građanima se priključuje vojska i policija Srbije! Protesti se šire i van granica Srbije!

MISTERIOZNO ŠTAMPANJE U “SLUŽBENOM GLASNIKU” USRED NOĆI POD OKRILJEM JAKIH SNAGA POLICIJE – VIDEO

Arapska kompanija Al Dahra kupuje 20.000 hektara zemlje u Srbiji i stiče vlasništvo nad njom

Nastavlja se suludi i sumanuti trend narkomanskog zaduživanja države

INDEKS BEDE ZA 2017. GODINU: Srbija u katastrofalnoj poziciji, najgora u regionu! Sledi je Hrvatska!

MUK ZBOG TRAGEDIJE U FABRICI Izbacili ga iz autobusa jer nije imao novca za kartu, došao na posao i OBESIO SE ZBOG BEDE!!!

CNN televizija greškom autobuse sa SNS pristalicama proglasila za migrante! – VIDEO

VUČIĆ U PANICI! GAME OVER!

Pomozimo ovoj majci da se probudi iz kome! Njena agonija traje već 7 godina!

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

https://www.youtube.com/watch?v=-WfPz6nzOw4

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/videos/481040738724793/

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*