Vojni sindikat Srbije političarima: Dozovite se pameti, da ne završite u kontejneru


Vojni sindikat Srbije političarima: Dozovite se pameti, da ne završite u kontejneru

Beograd, 11.12.2016.- Vojni sindikat Srbije i Policijski sindikat održali su danas protest ispred zgrade Vlade Srbije sa koga su poručili da neće odustati od daljih protesta ukoliko im se ne popravi socijalni i materijalni položaj.

Protest je podržan i od drugih sindikata i penzionerskih udruženja, među kojima su bili članovi sindikata „Sloga“ i prosvete.

Vojni sindikat Srbije i Policijski sindikat ispred vlade Srbije

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić zatražio je od predstavnika Vlade da se „dozovu pameti“ i da razgovaraju sa sindikatima.

„Vidite šta Evropa radi svojim korpumpiranim političarima – vezuje ih za bandere i ubacuje u kontejnere“, naglasio je Antić i poručio predstavnicima vlasti da se ne iznenade ako jednog dana i oni ne završe u kontejneru.

https://www.facebook.com/joint.unionsserbianunity/videos/1173748869369249/

 

Na protestu su, pored Novice Antića iz Vojnog sindikata govorili i Veljko Mijailović iz Policijskog sindikata, predstavnik Udruženih sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije Jovan Tarabić i predstavnik Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine Dušan Kokot.

 

Protest sindikalaca u Beogradu

 

Vučić: Protestujte koliko hoćete, ja neću da popuštam, ako vam se ne sviđa idite i radite šta god, ja sa tim nemam nikakav problem

„Neka protestuju koliko hoće, neka prete kontejnerima, bacanjem u reku, ali para nema više od onog što smo podelili“, poručio je premijer Aleksandar Vučić na pretnje vojnog i policijskog sindikata.

vucic-vojni-sindikat-srbije-2016-12-11

„Dobili su pet odsto povećanje plata, ako vi sa N1 imate da im isplatite,  ako Amerikanci imaju, odlično. U sredu su razgovarali s ministrom i nisu se dogovorili. Sada mogu da prete vezivanjem, bacanjem u reku, kontejnerima, ali tih para nema, pet odsto je više nego prošle godine“, rekao je Vučić, primetivši da mu nije sasvim jasno zašto su se sada unervozili, a zatim dodao, „verovatno ima neki politički razlog“.
„Ja, naprotiv, neću da popuštam“, dodao je, moje je da čuvam novčanik građana Srbije i „ako im se ne sviđa neka izađu iz javne uprave i rade šta god da zarade više, s tim nemam nikakav problem“.

 

Zajedničko saopštenje MUP-a i Ministarstva odbrane

Ministarstvo unutrašnjnih poslova i Ministarstvo odbrane saopštili su da će nastaviti da „kreiraju atmosferu konstruktivnih dijaloga sa svim sindikatima i truditi se da poboljšaju životni standard i uslove rada svakog pripadnika bezbednosnih snaga“.

„Današnji protest Policijskog sindikata Srbije i Vojnog sindikata Srbije nije način za rešavanje problema i izazova sa kojima se kao društvo i država suočavamo, pogotovo kada je država našla način da poveća zarade u policiji i vojsci za pet odsto, da ih modernizuje i opremi“, navodi se u saopštenju.

Dodaju da će rešenja za sve probleme i dalje će tražiti u razgovorima i „uzajamnom razumevanju usklađenom sa realnošću, što podržava i većina pripadnika vojske i policije“.

„Važno je da se prilikom svakog protesta u potpunosti poštuju Ustav i zakoni Republike Srbije. To danas što smo mogli da vidimo iz nastupa pojedinih sindikalnih vođa, nažalost nije bio slučaj“, zaključuje se u saopštenju.

 

Izvor: Informativna služba USS „Sloga“ 

Vojni sindikat Srbije

 

A evo i nekih zabeleženih snimaka bacanja političara i poslanika u kontejnere za smeće 😀 – POGLEDATI VIDEO

PREPORUČENO:

Crni Humor: Američka vojska na VMA leči Srbe od kancera

CIA I NATO PAKT VRŠLJAJU SRBIJOM

GOTOVO JE! Srbija više nije vojno neutralna! – Vojska Srbije postala deo borbenih snaga EU!

Ruski Senator Obećava Nuklearni Odgovor Usled Daljeg Širenja NATO Alijanse

PUTIN ŠOKIRAN OSLOBAĐANJEM SILOVATELJA SRPSKOG DEČAKA: “Zašto je sud oslobodio migranta, gde im je pamet?”

OTETO PROKLETO – Primalac: Aleksandar Vučić | Iznos: 5.000 dinara | Svrha: Pomoć

VLADA SRBIJE GASI “NEPODOBNE” SAJTOVE?! – NEVIĐENA REPRESIJA I CENZURA U PLANETARNIM RAZMERAMA!

U Srbiji nije mogao da se zaposli … Sada je direktor Google-a!

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima:


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*