Vučić dramatično građanima Srbije poručio: Bankrotiraćete zbog novog talasa izbeglica! To nećete moći više da podnesete!


Vučić dramatično građanima Srbije poručio: Bankrotiraćete zbog novog talasa izbeglica! To nećete moći više da podnesete!

Velkovski-Duško

 

Autor: Duško Velkovski – nepodobni novinar o prebodobnom Vučiću

 

Vučić: Dramatično Vučićevo upozorenje: Srbija to neće moći da podnese, bankrotiraćemo zbog migranata!

Vučić poručio? Zaista? A do sada su Srbija zajedno sa njenim građanima mogli da podnesu? Nije nego… Vučić ili Ezop? Ezop je ipak bio bolji… pa i braća Grim nisu za bacanje. 

 

Baron Minhauzen pod hitno na dodatne časove u vladu Srbije

Naravno da je ovo prosto cenkanje da bi se iskamčio još neki dolar ie evro od evropskih fondova koje i nadalje neće videti niti migranti, niti imigranti a ponajmanje Srbija iliti građani Srbije.

Evropskih fondova koje pune vazalne zemlje trećeg reda te nakaradne tvorevine od koje svi pametni beže a ludaci hrle ka njoj i to bez referenduma. Non sens. Neće videti niko kao što nikada niko nije ni video do sada. Kao što niko nije video ni za poplave osim članova OTPOR-a tj CANVAS-a koji su “vodili računa” o prikupljenim sredstvima, iznosima koji nikada nisu objavljeni nigde.

Nije li čudno da Marko Blagojević – CESID skuplja pare za poplave? Kao što je vodio računa o izborima objavljujući rezultate bez ijednog kontrolora pre završetka izbora dok je RIK bio u drugom planu, tako je vodio računa i o parama od poplava. Da ne dođe slučajno neka pelena do nekog siromašnog deteta neke poplavama unesrećene porodice… što je sigurno, sigurno je. Sva kinta kod odabranih od Rockefeler-a plave krvi. Istih onih pod čijim su patronatom kako lepo i piše na njihovom sajtu.

Dakle, kada se radi o šuškama tu je mrkli mrak i crna rupa Univerzuma. Kinta? Pa to je u Srbiji sada čista iluzija ako nije i dublje. David Copperfield je bio mala beba. Nestao je samo Kip Slobode u New York-u… Ovde je nestalo sve! Pa i poslednji zračak svetlosti… pokrali su sve… pa i nadu čak.

Zločin i Kazna

Ne postoji dovoljno visoka kazna ni od Boga niti od naroda koja bi bila pristojna satisfakcija za pakao kroz koji građani Srbije prolaze tako predugo. Ni manje ni više nego četvrt veka. Mladost i olupano vreme se sve i da se želi ne može vratiti… a koliko samo to košta o veliki Vođo naš. Zašto dokazivati da svaka naredna vlast može biti gora od prethodne kada svi mi to već znamo. Ako je pak testiranje granica ljudske izdržljivosti u svrhu eksperimenata in vivo onda ok.  

Mediji kao klozetska šolja, novinari kao Perfex, lakše se briše

Neće videti niko osim tebe Vučko, Alek, kako hoćeš. Pana je za tebe suvo zlato i njegov otac je bio vrlo častan čovek. Predavao mi je geografiju u mašinskoj na Zvezdari. Sigurno mu nije lako pored tebe.. ali mora da te trpi. Ne bih voleo da te gledam po ceo dan jer to bi trebalo da se smatra teškom kaznom. Ipak, i protiv svoje volje, gledam te svaki dan i gde god da krenem. Čuješ se svuda, replicirao si se u n-ti broj primeraka. Imam utisak da je kloniranje nastalo u Srbiji a ne u Engleskoj koja ti je bliža od Srbije. Na svim mogućim i nemogućim si programima. U Srbiji je daljinski izgubio svoju osnovnu svrhu. U novinama si takođe, štampi, bilbordima, poštanskim sandučićima, svuda. Samo što još ne izlaziš iz WC šolja.

Strah me da idem u kupatilo da ne ugledam dobro znanu utvaru koja je stvarna. Ti i tvoja bulumenta sasvim sigurno nećete bankrotirati. Zato nemoj da dramiš od ujutro do uveče. Tebi kao nešto fali? Plaćeš sa migrantima na mađarskoj granici što su mađari bacili suzavac a za decu koja umiru od gladi boli te dupe jel da?

Prilog: DRŽAVO STIDI SE! DECA PADAJU U NESVEST OD GLADI! SRBIJO PLAČI: PRIČA O DVE SESTRE KOJA POTRESA SRBIJU: “Mogu ja da ne jedem, pomozite sestri”

 

Vučić građanima Srbije dramatično Bankrotiraćete zbog izbeglica! To nećete moći da podnesete!
Zabrinuto lice govori sve – da je dobro radio na neverbalnoj komunikaciji ili se tako rodio … Čarli Čaplin mu je mogao biti učenik

BANKROT? VOLEO SI SRBIJU DO POSLEDNJEG SRBINA

Ti da bankrotiraš? Nema šanse. Naprotiv, nikada ti u životu nije bolje išlo. Pa toliko kombinacija sa tvojim kumom izaelcem Malijem… Sposoban je on čovek. I da bankrotiraš izvućiće te. U sekundi. Vidi mu se na faci na kilometar.

Tu maglu prodaj tvojim sendvičarima, svima onima koji su na prodaju za takvu mizeriju kao što su na primer kišobrani sa tvojim likom i delom. Sendvičari su se tukli zbog kišobrana na jednom od nebrojenih mitinga koje si finansirao iz svog džepa, jel da? Gde si kupio kišobrane? Izvukao iz džepa? Kao i megalomsnke iznose potrošene na kampanju za izbore koji su vrlo regularni, legalni i legitimni. Vrlo i veoma. Izvadio si iz svog predubokog džepa za turističke vožnje svaki dan sendvičara sa 150 autobusa? Kao ovce si ih vodio širom Srbije. Ali sendvič je sendvič. Šta bi onda takva psihološka struktura uradila za dolar osim uvlačenja u zadnjicu? Ubili čoveka? Ima i onih koji nisu jeli te sendviče a imaju prilično dobro varenje. Dokle, videćemo.

 

Bolje je i ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Nisu tebi novinari i mediji klozet. Ni poljski ni bilo koji drugi. Postoje i oni koji nisu na prodaju. Šta si dobro uradio za svoj narod? Jednu stvar kaži, samo jednu. Pokušaj da se setiš iako te pamćenje slabo služi pa poseti nekada YouTube da čuješ sebe. Pogledaj se u ogledalo, trudi se da ne pukne i ako ta tamo faca poveruje u tvoje bajke tek onda smogni snage da se pojaviš u nekom mediju. Pa smisli pre nego što otvoriš usta šta ćeš reći. Bez stimulanasa ako može. Bolje je i ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Neće tebe da ubije niko kada udaraš na samosažaljenje, tako da ne drami bezveze jer ti i onako slabo ko veruje išta više. Lagao si i lažeš za medalju. Nikakav režirani Vučićevićev Informerski atentat iz vrlo “pouzdanih” izvora kao što je to na primer tvoj kabinet. Može samo holesterol da te dokusuri. A nas opet sa druge strane glad… vrlo pravedan i pošten sistem. Sistem: bunar. Doveo si nas do gladi i to ne figurativno već vrlo stvarno i vrlo bukvalno. I sada već vrlo ozbiljno… pomisli nekada o tome.

 

Beograd na vodi bez hleba i vode

Beograd na vodi i međunarodni terorizam
Ko ovo plaća i zašto?

Budžet Srbije nema para jel? A gradi megalomanski Beograd na vodi… daje pare Mitroviću na izvolte … troši se po 5 soma evra za noć na lumperajke… Zorana kupuje gače o trošku građana i poreskih obveznika Srbije… 500 € tretmani u salonu lepote na Slaviji od računa za struju ojađenih građana… i to svaki bogovetni dan… da ne idemo dalje … dovoljno. Ili nije?

Prilog: BAHATO, BAHATIJE, MINISTARKA MIHAJLOVIĆ Zorana spiskala državne pare na gaćice i šminku!

Nije joj dala Trilaterala čiji je član. Ni njoj a ni tebi. Glavno da ste potkopali Južni Tok sa bugarskim ministrom energetike i Tomu gurnuli u kućni pritvor. Spinovanje po medijima ne računam.

 

Instant Srbija za poneti

Zar nije Beograd na vodi za strane migrante i imigrante? Sasvim je izvesno da će retko ko u Srbiji moći da priušti da ode tamo i da radi bilo šta osim da čisti cipele svetskim hoštaplerima, trgovcima oružja, banditima. I to ako bude imao malo više sreće kao neki visoki funkcioner tvoje “stranke”. Stranke kako to neodgovorno zvuči. Postoji prikladniji naziv za to a to je zločinačko udruženje za pribavljanje protivpravne imovinske koristi. Hajde da malo dublje pogledamo kakva vam je, ne krvna, već imovinska slika. Na koji način je to stečeno u nezamislivo kratkom roku? Pečenjem rakije u Kragujevcu? Huškanjem na krvoproliće devedesetih? Stvaranjem velike Srbije koja nikada nije bila manja? Instant Srbija za poneti. Ili možda leševima rasutim širom prostora bivše Jugoslavije?

Prilog: Beograd na vodi, poprskan krvlju! EKSKLUZIVNO: Kako se gradnja kula na Savi koristi za šverc oružja i pranje para!

 

Da li je novinar prodavac novina (kolporter) ili onaj koji ih piše?

Nije novinar onaj koji prodaje novine … to je jedna od najplemenitijih profesija. Bar bi to tako trebalo da bude. O tome govore grobovi novinara širom sveta pa i u Beogradu onih koji su se “drznuli” da napišu nešto o tebi što ti nije prijalo za uši a ti još Ministar Informisanja, heeej. Pa si mu odmah poslao vrlo jasnu poruku. 

– Osvetiću se kad tad Slavku Ćuruviji za laži koje o meni objavljuje “Dnevni Telegraf” – Aleksandar Vučić

Vučić kao ministar Informisanja doneo Zakon o (dez)informisanju i drakonske kazne za novinare – posle javnih pretnji Vučića Ćuruviji Ćuruvija je svirepo ubijen

 

Vučić: – Osvetiću se kad tad Slavku Ćuruviji za laži koje o meni objavljuje “Dnevni Telegraf”- Corpus Delicti

Slavko Ćuruvija je ubijen o trošku i u ime građana i poreskih obveznika Srbije – istih onih koje je hranio ne lažima kao tvoj pulen nadrinovinar Vučićević, već – ISTINOM!  A istina je svetinja.  Za one koji znaju šta je to svetinja ..  Ti to ne znaš jer si sve svetinje bezdušno i zverski porušio u slavu i čast Novog Svetskog Poretka.

 

FAMILIJA KOJA VLADA SRBIJOM I SUDBINAMA NJENIH GRAĐANA

Ako neko potroši 5.000 evra za jednu noć onda mu to dođe mesečno 150.000 evra. A to je samo jedan od bezbrojnih članova familije koja je svakim danom sve veća i veća. Umnožava se brzinom svetlosti, kao tumor u svojoj završnoj fazi. Ovo nije slom budžeta nego metastaza države i društva u celini. Posledice će osećati još nerođene generacije. 

Svaki normalni građanin, još uvek zdravog uma, pita se šta rade sudije Ustavnog Suda za 700.000 dinara osim što ti drže leđa. Podela vlasti na izvršnu, sudsku i zakonodavnu? Gde? Sudstvo je nezavisno? Važi… ali gde?

Kako to te poštene sudije koje dele pravdu i stvaraju pravo sudskom praksom dolaze do nekretnina ogromne vrednosti? Kome se dodeljuju i po kom kriterijumu feudalni posedi u Srbiji i zašto? Kako to ovde tajkuni, ortodoksni kriminalci, “dobitnici tranzicije” imaju faraonske privilegije i moć?

Svako se to pita ali niko ne dobija odgovore. Kao što niko nije dobio odgovor na pitanje ko je srušio Savamalu, čitav jedan deo Beograda, samo srce srca grada i to usred noći, pod okriljem ljudi pod maskama. Snimci ipak postoje… nisi svi uništeni… na tvoju tugu i žalost. Ili sreću možda. 

Zašto policija nije reagovala na prijave građana iako za to prima plate eto iz tog istog budžeta kojima se pokrivaju “troškovi” izbeglica. Izbeglica kojima građani donose vodu u parku dok spavaju pod vedrim nebom. Što i to nisi pomenuo Merkelovoj? Mada nju boli uvo, kao i Blera, kao i tebe. 

Po tebi je sasvim normalno da građani i poreski obveznici Srbije pune budžet Srbije i da nemaju nikakav uvid u isti. Da nemaju prava na referendum kada čak i kada se radi o pitanjima od opšteg interesa, koja su direktno vezana za sve i svakog građanina ove zemlje koja ipak nije tvoj privatni posed kao i njihovu decu i najbliže? Da nećeš sutra i ti da šalješ našu decu na granice sa Rusijom kao što je to Kolinda uradila juče? Za koga da ginu? Za vaš profit? Profit multikorporacija? Protiv Rusije?

Pravo veta nije iskorišćeno. Narodnog veta.

 

SRBIJA – ZEMLJA GDE JE PRAVDA UMRLA

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/photos/a.478355595659974.1073741828.458605980968269/538085403020326/?type=3&theater

Sahranio si i pravo i pravdu – ujedno to ti je najveći uspeh koji su postigao u svom životu, osim što si zemlju predao na tacni monetarno korporativnoj svetskoj eliti i stranim agenturama i silama za geostrateški položaj napada na Rusku Federaciju. Latinska Amerika nema nijednu vojnu bazu a mi imamo najveću u Evropi. Tvoji su prijatelji oni koji su ubijali našu decu – moji nisu i nikada biti neće kao i većine građana Srbije. 96% građana Srbije ne želi u NATO. Samo ti znaš zašto hrliš negde odakle svi beže.

Šta tražiš onda više ovde kada otvoreno zastupaš samo strane interese ali nikako svoje sopstvene zemlje. A izabran si za to. Nisi se kandidovao u Nemačkoj, Londonu, Vašingtonu. Pitanje je da li ti ovu zemlju, koja je tebi očito strana, uopšte osećaš kao svoju. Narod ne osećaš. Egzaktno i dokazivo.

Sasvim je prirodno da Željko Mitrović miljenik svakog režima koga čuva služba državne bezbednosti (opet sve o trošku poreskih obveznika Srbije) dobije državni kredit da otplati porez a možda i pokrije troškove održavanja jedne od najskupljih, ako ne i najskuplje jahte na Jadranskoj obali sa onoliko članova posade. Kada upali motore u toj minuti potroši više nego jedna porodica za godinu dana. A gde je tu tek njegova privatna Avio Flotila tek? Daj mu i neki aerodrom… neka ima sirotan… 

 

IZBEGLICE I GRAĐANI SRBIJE U SRBIJI – ZNAK JEDNAKOSTI ILI?

Vucic-monetarno-korporativna-elita-eu-nato-2

Sa izbeglicama ćemo lako, koji milion migranata u Srbiji više ili manje a sve na izgladnela usta dece i majki Srbije i nije tako strašno sa stanovišta jednog diktatora, jel da? 

Da nije možda suština u tome da su izbeglice običan produkt kojima se besomučno trguje i to po glavi migranta. Koliko se dobija za svakog puštenog migranta u zemlju Srbiju a koliko se stvarno potroši na istog ako se išta i potroši? Igra papira što bi rekli neki … ali ne, ovo je više od igre.

OBOJENA REVOLUCIJA KOJA TRAJE

Prethodne vlasti, koje su došle obojenom revolucijom, urnisale su ne samo budžet Srbije već surovo opljačkale sve što se opljačkati moglo. Pogledati VIDEO svedočenje OVDE.

Niko nije odgovarao ali su lepo zvučale tvoje izjave u novinama.

Jedino koga si hapsio su ljudi zbog svojih statusa na Facebook-u. Počuća je najveći problem države jel? Stvarno misliš tako?

Jedine koje si hapsio su ljudi sa Facebook-a zbog statusa svojih na svojim PRIVATNIM profilima. A oni retki tajkuni i političari kriminalci koje si šatro hapsio su po pravilu dobijali oslobađajuće presude i plus odštetu! Kako to ide? Prvo daju kintu, pa dobiju “sudski spor” kao sasvim čestiti građani ove zemlje, povrate svoj ulog a ostalo lapo – lapo jel tako? Izvinjenje pride u RSD izraženo mada je valuta irelevantna.

Odštetu koju nanovo plaćaju građani i poreski obveznici Srbije. Sjajna kombinacija! Pola – pola. Tako je i Karić isplaćen pre nego je zapalio za Rusiju. Sada gradi kosmodrome po Rusiji.

Zato meni recimo Uprava Prihoda Ministarstva Finansija duguje 500.000 dinara (bez kamate) samo za pretplatu PDV-a. Vidiš znate da uzmete građanima i poreskim obveznicima Srbija ali da vratite sačuvaj Bože. Da sam koreanac, neki tamo šeik, arapin, italijan i slično to bi sve išlo mnogo lakše. Dobio bih za dž kao da zaposlim radnike kojima se plata ne daje po Zakonu, koji imaju sve pa i ropski položaj, koje otpustiš kada uzmeš kintu i zatvoriš fabriku koju si isto tako dobio za dž i prodaš je u staro gvožđe. I onako nisi ti to ništa stekao pa ni tvoj otac pa ni deda. Bog je darežljiv prema onima plave krvi a kakva je stvarno ne znamo.

Uprava Prihoda Ministarstva Finansija nije čak ni ispoštovala Preporuke Ombudsmana. Od izvini, nisam hteo majke mi da te reketiram, od toga nema ništa. Pričinjena šteta? Pa pojeo vuk magarca. Ali poješće i magarac vuka. Ili čak i čopor vukova. Magarci su ogladneli mnogo, mnogo su besni i ne žele više da budu magarci, smučilo im se to. Dok su vukovi u jagnjećoj koži nezasiti.

KIPARSKE PARE – SVI DOBRI, SVI SE ISTALILI I NIKOM NIŠTA

Pare sa Kipra države i građana Srbije su bolna tema kada se pomenu ali na tu temu ide serijal. Vučić je i u tome bio bolji od svih prethodnih – zabo je krstaću posred Srbije i sada možemo očekivati samo da Toma održi opelo.

Nikada u istoriji Srbija nije umirala od gladi. Nikada!

Zato Vučić sada piše nove stranice istorije. Od pobićemo 100 muslimana za jednog srbina došli smo do toga da milioni srba umiru kao cena evropskih integracija. Zbog monetarno korporativnih interesa i vojnog geostrateškog položaja u nastupajućem napadu na Rusiju. Reci narodu da slučajno ne sede NATO generali u generalštabu vojske Srbije. Reci ako smeš. Vojske Srbije? O kakva greška .. lapsus linguae

.

Svakodnevni skokovi sa beogradskih mostova iz očaja daju jednu sasvim drugačiju sliku od one koju nam brižni propovednici tipa Vučićevićog (Dez)Informera, ružičastog PINK-a Željka Mitrovića, reality show programa (a svaki tren je ovde show program) i javnog državnog servisa Srbije tzv RTS-a plasiraju svaki dan kao istinu sve u nadi da će 100 puta izgovorene laži pretvoriti na neki način, nekako, u istinu.

Nemaju baš svi u Srbiji količnik inteligencije kao polarna zima. Mada se mora priznati da postoje i oni kojima se ne može izmeriti IQ jer je skala baždarena do određenog minusa koji se smatra apsolutnim. Apsolutnim kao što je ova vladavina parazita neviđenih u istoriji ljudske vrste – dakle apsolutna, nekontrolisana, pogubna i zastrašujuće bolno strašna. 

https://www.facebook.com/nikola.sandulovic.14/posts/419161541604879

 

VUČIĆEV KUM NIKOLA PETROVIĆ SVAKI MESEC IZ SRBIJE IZNOSI 2 MILIONA EVRA NOVCA KOJI ALEKSANDAR VUČIĆ OTME REKETOM I KRIMINALOM (FOTO)

 

Sledi izveštaj podobnih novinara:

Ode budžet na migrante – građani stežite kaiš

U Srbiju dnevno stiže oko 1.000 migranata i budžet neće moći da podnese troškove za njihovo zbrinjavanje. Premijer Srbije Aleksandar Vučić podvlači da je rešenje u zajedničkoj politici EU i tranzitnih zemalja, dodajući da nije reč o trenutnom problemu, već se pribojava da će se Beograd sa njime suočavati i tokom zime.

Vučićeva Balkanska ruta

– Mi nećemo da gradimo zidove. Rešenje nije u zidovima, već u zajedničkoj i ozbiljnijoj politici zemalja EU, kojima zameram da nemaju dovoljno odgovoran odnos prema ovom problemu, ali i svih nas koji se nalazimo na tom tranzitnom putu – poručio je Vučić.

On je dodao da EU već pruža podršku Srbiji kroz zajedničke kontrole, termovizijske kamere, računare, lekove i druge potrepštine, ali je ocenio da to nije dovoljno.

– Nas je to na dnevnom nivou do juče koštalo oko 15.000 evra, a sada više, sa dolaskom većeg broja migranata. To srpski budžet neće moći da podnese i zato će biti potrebna veća podrška EU – upozorio je Vučić.

Koliko je ko uzeo para za nekontrolisano puštanje migranata u Srbiju

Premijer je konstatovao i da je očigledno da prva zemlja EU na izbegličkom putu ne radi svoj posao na adekvatan način, već gleda da prebaci problem na suseda, i onda Makedonija propušta migrante u Srbiju.

Austrijske vlasti kod mesta Mansvert su u sredu zaustavile kamion bugarskih tablica sa 54 ilegalnih migranata koji su u EU ušli preko mađarsko-srpske granice. Prethodno su očigledno izašli iz EU, preko njene članice Bugarske.

Iz Evropske Unije u Evropsku Uniju sve preko Srbije – Srbija nije u EU ali je EU u Srbiji

Bugarin koji je upravljao vozilom putnike je prevozio u nehumanim uslovima. Kako je rekao portparol policije Johan Baumšlager, u vozilu je bilo 36 odraslih osoba i 18 dece. On je dodao da je nekoliko izbeglica kolabiralo, a jedna žena morala je na reanimaciju.

Policijska patrola je oko šest sati ujutro zaustavila pretovareno vozilo nadomak Beča. Kada su od vozača zatražili da otvori vrata, zatekli su potpuno iscrpljene izbeglice.

U osam kvadratnih metara vozač je ugurao 24 muškaraca, 12 žena i 18 dece. Nesrećnici nisu imali dovoljno kiseonika, pa su pokidali gumu na vratima kako bi makar malo vazduha dospelo u vozilo. Vozač je odmah pritvoren, a svoju uslugu naplatio je 500 evra. Većina izbeglica poreklom iz Sirije, Irana i Avganistana zatražilo je azil u Austriji, dok je manji deo vraćen u Mađarsku.

Bezopasni i u nevolji

– Talas migranata ne utiče na bezbednosnu situaciju u Srbiji. Oni ne dolaze da bi pravili incidente, već su pobegli od nesreće i rata i beže u potrazi za boljim životom. Zato im se mora odati priznanje, jer u uslovima teške situacije i razumljive borbe za preživljavanje broj incidenata je zanemarljiv – poručio je premijer Vučić i izrazio nadu da će se građani Srbije korektno odnositi prema njima.

 

Posao Revolucija (The Revolution Business) – OTPOR (CANVAS) – VIDEO (sa prevodom)

 

Preporučeno:

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima!


Facebook Comments

6 Comments

  1. I ovaj se dobro olakša.Kurac kursa otero u kurac.Ko nas vodi konačno ćemo imati Srbiju na vodi. Tako ćemo lakše potonuti.

  2. H E J VI IZ GLOBAL MEDIA , MA GDE VI ŽIVITE ? KO VAS PLAĆA DA LAŽETE ??KOLIKO VAS PLAĆAJU DA PLJUJETE I LAŽETE PO SVOJOJ SRBIJI. ??? SVU TU NAMERNO ISKONSTRUISANU LAŽNU POZORIŠNU PREDSTAVU STE IZVELI ZA NALAGODAVCE KOJI VAS PLAĆAJU , DOBRO JE ŠTO IMA NAS 98% KOJI NEMISLIMO TAKO KAO VI, NABEĐENA TAKOZVANA PLAĆENA I ŽALOSNA POSRNULA SRPSKA “E L I T A “SA “UDELITE KOJI DOLAR”…MI KOJI ŽIVIMO U SRBIJI PREPORUČUJEMO VAMA DA IDETE TAMO GDE VAM JE BOLJE , A OSTAVITE VI NAS POŠTEN I PONOSAN NAROD DA ŽIVIMO ONAKO KAKO MOŽEMO POSLE 16 GODINA “ŽUTOG” POGROMA . A NAŠ PREMIJER JE NAŠ I NAJBOLJI KOJEG IKADA SRBIJA IMALA A VI DŽABA KREČITE.!!!???

  3. Ne mogu da verujem da je nekome Dramoser najbolji Premijer do sada? Smešno da smešnije ne može biti, a i tužno da tužnije ne može biti, da si ti Gordana napisala u mojoj grupi tako nešto , odmah bih bila obrisana, mora da imaš neke koristi od njegovih kradja, obmanjivanje naroda, ili si pak sa njim u dilu ko će vas znai kada ste se sakupili od zla oca i još gore majke, kada ste dotle došli da verujete njemu da je dobar, čuvajte se lažova, lopova koji bi se Merkelovoj pa onda Eštonovoj, a sada Mogreini uvukao u zadnjicu, može narod da kuka gladan, njemu je važno šta te tri “lepotice” kažu, neznam da li imaš decu, ali čuvaj se i ti vakcina i lekova koja Vučić prodaje iz Torlaka a vlasnik je Rotšild, čuvaj se i čipovanja ako ti je stalo da ti familija živi, jer ovaj narod Dramoser je stavio kao zamorčiće, a sada prodaju i injekcije pa čuvaj se i AIDSA (side)jer to i tvoja deca i ti možete kroz vakcine i razne injekcije dobiti, toliko si zastranila, ja tebi ne branim možeš da voliš koju stranku želiš, ali izdajnike koga su sada i amerikanci pustili niz vodu, čim se KIRBI vratio u Ameriku a zamenuo ga je SKOT odmah su ga amerikanci stavili u kućni pritvor kao i njegove saradnike.Čuvajte se zapadnjaka<3

  4. Mozete lajati do besvesti. Prosla su vremena kada ste pljackali sakom i kapom,a osjecaj ovih domoljuba da ce neko navodno pobeci gadno vas vara Gledacete ga jos dugo. A vi…zavrsicete tamo gde vam je i mesto….na djubristu istorije

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*