VUČIĆ PRIPREMA BEKSTVO IZ ZEMLJE?!


DA LI VUČIĆ PRIPREMA BEKSTVO IZ ZEMLJE?!

Global Media Planet INFO prenosi integralni tekst Majora Dimitrijevića:

“PAŽNJA !

Noćas kasno je održan sastanak vrha policije i službi bezbednosti u svetlu sinoćnjih demonstracija širom Srbije koje su bile masovnije nego što je iko očekivao.

Izvor koji nije želeo da mu se otkriva ime je naveo da je šef BIA na sastanku izneo procenu ove službe da će se protesti u roku od samo nekoliko dana proširiti na ogroman deo Srbije i omasoviti toliko da više neće moći biti kontrolisani.

Još je pomenuo da je raspoloženje među pripadnicima policije takvo, da je najmanje dve trećine njih spremno da se u ključnom trenutku priključi demonstrantima, zbog poražavajućeg stanja u kome se nalaze.

Zbog svega navedenog, preko kabineta premijera je sa njim uspostavljen kontakt i sugerisano mu je da HITNO mora razmotriti mogućnost da, ako situacija izmakne kontroli, napusti zemlju helikopterom, koji je za slučaj nužde već pripremljen na heliodromu na Banjici.

Prema izvoru, premijera je uhvatila panika, počeo je da mu drhti glas i naredio je da mu, pored pripremljenog helikoptera budu pripremljena još dva kao pratnja.

Na pitanje gde želi da bude krajnja destinacija bega, odgovorio je: Banjaluka !

Ovo, prema izvoru, govori da je već detaljno isplanirao sve detalje bega i da je svestan celokupne situacije.

Na pitanje šefa BIA: “A, Andrej, šta ćemo sa njim?” Vučić je odgovorio: “Bez brige, on je već u Banjaluci, noćas je prešao Sremsku Raču, novac od dilova sa strancima smo ranije prebacili, on je na sigurnom”.

Dalje je, nezvanično, na sastanku razmatrana situacija i izveštaji sa terena te je izneto da se većina funkcionera i lokalnih lidera SNS takođe priprema za bekstvo, naročito onih koji su debelo upleteni u kriminal. Oni koji nisu, pokušaće da pređu na stranu novih vlasti po preuzimanju kontrole nad institucijama. Interesantan je posebno slučaj “Babić” koji je za nove vlasti pripremio priču: “Naterali me, imajte milosti, ja sam samo brbljao gluposti, nisam kriv.”, što je izazvalo salve smeha na sastanku i na kratko prekinulo mučnu atmosferu.”

 

Major Dimitrijević

 

https://www.facebook.com/NarodSlobode/posts/1447287385328563

 

Prema nekim izvorima bilo je priče da će Vučić pobeći u Urugvaj, Montevideo. Global Media Planet INFO je stupio u kontakt sa našim izvorima bliskih predsedniku ove zemlje i dobio uveravanja da bi u slučaju takvog scenarija isti bio izručen Srbiji a u slučaju raspisivanja međunarodne Interpolove poternice ili potraživanja od strane srpskih organa vlasti i isporučen. Takođe nam je rečeno da bi mala verovatnoća bila da ga susedna Argentina izruči i da bi pre tamo zatražio utočište baš iz tih razloga. Nismo još uvek dobili odgovor čemu je služila nedavna poseta bivšeg predsednika Urugvaja Pepe Mujica Srbiji, njegovo viđanje sa Vučićem i gostovanje kod Emira Kusturice (koji je snimio film o njemu) kao i sam tok razgovora ali smo dobili uveravanja i mogućnost da o svemu tome porazgovaramo sa popularnim predsednikom ove nama veoma prijateljske zemlje i da saznamo pravu i celu istinu njegove misteriozne posete Srbiji.

U slučaju eventualnog prebacivanja Vučića u Banja Luku dobili smo nezvanične informacije bliske Miloradu Dodiku da to ne bi bila krajnja destinacija već samo privremena i da bi najverovatnije iz Banja Luke bio prebačen za Moskvu. O razgovorima iz Moskve čekamo potvrde naših izvora iz ove zemlje kao i odgovor na pitanje zašto je Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin kada je Aleksandar Vučić napuštao njegovu kancelariju zaustavio ga, pozvao nazad i uputio mu još dva pitanja. Koja su to bila pitanja i o čemu se sve razgovaralo – uskoro daleko više o tome.

 

U subotu u 12h protesti policije i vojske ispred Vlade Srbije – Podržimo ih !!!

VIDEO SA PROTESTA – 04.04.2017

VIDEO SA PROTESTA – 03.04.2017 PROTESTI U SRBIJI – STOP DIKTATURI

 

VIDEO SA PROTESTA – Protest građana Srbije protiv diktature Aleksandra Vučića Siniše Malog i njihovog klana Beograd

Couple of thousand students now marching through Belgrade. They are angry.

 

Global Media Planet INFO

Preporučeno:

POTVRĐENO! BLOKIRAN AGROKOR – u Srbiji 10.000 ljudi ostaje bez posla u Hrvatskoj više od 60.000!

Arapska kompanija Al Dahra kupuje 20.000 hektara zemlje u Srbiji i stiče vlasništvo nad njom

Nastavlja se suludi i sumanuti trend narkomanskog zaduživanja države

INDEKS BEDE ZA 2017. GODINU: Srbija u katastrofalnoj poziciji, najgora u regionu! Sledi je Hrvatska!

MUK ZBOG TRAGEDIJE U FABRICI Izbacili ga iz autobusa jer nije imao novca za kartu, došao na posao i OBESIO SE ZBOG BEDE

CNN televizija greškom autobuse sa SNS pristalicama proglasila za migrante! – VIDEO

Pomozimo ovoj majci da se probudi iz kome! Njena agonija traje već 7 godina!

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima


Facebook Comments

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*