Zabranjeni Intervju: Imunolog dr Srećko Sladoljev: Cjepiva Iz Igle Treba ODMAH ZABRANITI!


Zabranjeni Intervju! Čuveni imunolog dr Srećko Sladoljev: Cjepiva iz igle treba ODMAH ZABRANITI!

 

Zašto su Vas zvali u EU parlament prvi put?

Srećko Sladoljev: Zato što je Radna skupina Europske komisije za izradu pravne regulative zaštite prijavitelja korupcije, kolokvijalno “zviždača”, ocijenila moje suprotstavljanje nabavci i distribuciji cjepiva protiv “svinjske” gripe u trenutku globalne vakcinalne histerije i zbog toga posljedično gotovo pa “državnim” progonom, kao jedan od najvažnijih primjera korupcije u Europskoj Uniji. To posebno što je istraga, koju je pokrenulo Vijeće Europe, kasnije pokazala da je pandemija bila izmišljena, a službenici Svjetske zdravstvene organizacije podmićeni. Zanimljivo je što sam pozvan makar naša zemlja tada nije bila članica EU, a ja se jasno i javno odredio protiv njenog ulaska!   

 

Zbog čega Vas zovu opet?

Srećko Sladoljev: Polusatno izlaganje u Parlamentu vjerojatno je privuklo širu pozornost. Koncipirao sam ga na način da sam više pažnje posvetio opravdanim sumnjama u rizike umjetnog stjecanja imuniteta, a manje neugodnostima kojima sam bio izložen. Interes za opće stavio sam u prvi plan kako sam činio i ranije. Budući su se poprilično hrabre i provokativne prognoze o tijeku “pandemije”, načinu imunološke obrane, ali i posljedicama agresivnog cjepiva ispunile, sve to je potaklo interes za ono što govorim. Kako sam u profesionalnoj karijeri dizajnirao možda stotinjak visokoučinkovitih cjepiva u komercijalne i posebne svrhe, očito me se nije doživjelo kao vidovnjaka koji čita iz “kristalne kugle”, nego osobu koja zna što govori. Osim toga, Hrvatsku sam predstavio kao perjanicu preventivne medicine svjetskih razmjera spomenuvši naše istaknute pojedince i podvige, od dr Ferdinanda Hadviga, liječnika iz Jastrebarskog, koji je 1791. g. prvi počeo s modernim cijepljenjima, dakle prije Engleza Edwarda Jennera kojeg je zbog toga proglašen “ocem imunologije” (!) do dr Andrije Štampara, utemeljitelja i prvog predsjednika Svjetske zdravstvene organizacije. U tom kontekstu htio sam zapravo reći da i nije neočekivano da je prva pobuna protiv izmišljene gripe i opasnog cjepiva iz nekog regulatornog tijela proizvođača ili distributera cjepiva uopće, došla baš iz Hrvatske!

U Bruxelless me po drugi put poziva Europski forum za vigilancu cjepiva (EFVV). Govoriti ću nakon projekcije dokumentarnog filma o opasnostima cjepiva.

EKSLUZIVNO: Zabranjeni Intervju! Dr Lidija Gajski i Imunolog Dr Srećko Sladoljev

 

Jesu li se obistinile Vaše prognoze oko autoimunih bolesti? 

Srećko Sladoljev: Da. Na žalost. Za Slobodnu sam u prosincu 2009. g. ponovio na što sam upozoravao još od listopada (Cjepivo protiv svinjske gripe nije potencijalno opasno – ono je sigurno opasno zbog kombinacije snažnog imunostimulatora (skvalena) u cjepivu i prirode samoga virusa, Zbog tvrdnji u “Slobodnoj”, Imunološki Zavod traži kažnjavanje svog djelatnikaProgon Sladoljeva: zbog izjava o “opasnom cjepivu” traži se akcija Odvjetništva i MUP-a). Izrijekom sam spomenuo opasnost od ALSa, teške i rijetke autoimune bolesti. Rekao sam da ćemo posljedice osjetiti nakon par godina. Članak je preveden i objavljen i u Češkoj. Dvije godine nakon lažne pandemije i masovnog procjepljivanja, svjetske estradne, filmske i sportske zvijezde polijevale su se pred kamerama u udarnim terminima ledenom vodom, pokušavajući tim činom skrenuti pažnju zdravstvene i laičke javnosti na neobjašnjivi porast ALSa! Danas “svatko” zna za ALS, prije 2009. g. – “nitko”. Regulatorna agencija Britanije potvrdila je uzročno-posljedičnu povezanost pandemijskog cjepiva i ALSa.

Zabranjeni u Večernjem Listu!? Istina probija blokadu! 

 

Stavljaju li i dalje pojačivače u cjepiva?

Srećko Sladoljev: Ne samo da više ne stavljaju, nego “reklamiraju” nova sezonska cjepiva ističući kako u njima nema pojačivača! Farmaindustrija priznaje da je pogriješila u vezi nečega čime se do 2009. g. posebno hvalila! Još je važnije što posredno priznaje problem “invazivnog” koncepta cjepiva i cijepljenja! Ako mi dopustite da opet budem prorok – Big Pharma je uzdrmana i na korak od odustajanja od koncepta cjepiva u igli. Trebati će vremena. Da mogu odlučiti, odmah bih ih zabranio. Ako se riješe igle, kada koncept 19. stoljeća zamijene medicinom 21. stoljeća, cjepiva i preventivna medicina moći će si ponovo stisnuti ruke. 

Cijepljenje iglom je IGRANJE DINAMITOM! INTERVJU: Dr Srećko Sladoljev

 

Što je problem s pojačivačima?

Srećko Sladoljev: Problem je u nesretnoj konformulaciji imunoprovokatora i pojačivača ako se iglom utisne u tkivo. Tako se formira imunoprovocirajući “džep”, „depot“ iz kojeg se tijelo mjesecima bombardira informacijama o životnoj ugrozi bez mogućnosti da imunološki sustav nešto protiv toga učini makar čini sve! Iz “džepa” uporno stižu lažne informacije koje maltretiraju imunološki sustav! I ne samo imunološki sustav, nego cijeli organizam. Jedna injekcija cjepiva zapravo su stotine injekcija. “Džep” proizvodi učinke slične računalnim “virusima” ili dimnoj bombi u košnici ili mravinjaku. Ova neprirodna situacija, ovaj imunomobing, podloga je mogućim pogreškama u imunološkom razlikovanju vlastitog od stranog. Kada dođe do greške, povratka nema. Autoimune bolesti su neizlječive.

Dr. Srećko Sladoljev – VELIKI INTERVJU kao ODGOVOR nezavisne televizije N1 na jučerašnju TV emisiju HRT Otvoreno! – VIDEO HQ 1080p

 
Onda, jeste li Vi za ili protiv cijepljenja?

Srećko Sladoljev: Paradoksalno je što sam veći „odvjetnik“ cjepiva i cijepljenja, dakle stjecanja imuniteta umjetnim putem, od industrije koja na tome zarađuje veliki novac! Dok ja u cjepivima vidim moćan alat neškodljive prevencije zaraznih bolesti, Farma gleda profit. Okretanjem glave od rastućih imunoloških disfunkcija suvremenog čovjeka, medicina ugrožava neupitni kredibilitet kapitalne metode preventivne medicine!

 
Kada se cjepiti i za koje bolesti, a kada ne?

Srećko Sladoljev: Pitanje je dijabolično u odnosu na sve što sam prije rekao.

 

Vaš savjet roditeljima?

Srećko Sladoljev: Na žalost, na roditeljima je težak teret odluke. Moraju je iznijeti sami. S jedne su strane pritisnuti zakonskom prisilom obaveznog cijepljenja, s druge oprečnim stavom Povjerenstva za etiku Hrvatske liječničke komore (br. 16/2012) koje se o tome odredilo –  “prisilno cijepljenje je neetično a “liječnici ga po savjesti mogu odbiti provesti! Svi se onda trebamo zabrinuti na čije se mišljenje Zakonodavac poziva, ako na mišljenje struke očito ne! U Njemačkoj, Austriji, Velikoj Britaniji, Skandinaviji, Austriji, odluka o cijepljenju je na roditeljima. U Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Bosni, Makedoniji, Americi i sličnima, “odluka” je u prisili, kaznama, zabrani upisa u vrtiće, razmišlja se čak o blokadi bankomata, dakle ide se izravno na egzistenciju onih koji se usuđuju o tome razmišljati ….

 
Ima li poveznica između autizma i cijepljenja ?

Srećko Sladoljev: Svakako. Jakih. Ali autizam je “superzvijezda” u modelu privatnog i profitnog zdravstva! Četveromjesečni program “socijalizacije” autističnog djeteta u Americi stoji 80,000 dolara pa računajte zaradu ako su prije šezdeset godina statistike bilježile manje od jednog slučaja autizma na deset tisuća djece, a danas je pojavnost dvjesto puta veća. Dvadeset tisuća posto! Pedesetih godina američka djeca primala su desetak “džep” doza cjepiva, danas šezdesetičetiri. Kod američkih Amiša, vjerske zajednice koja se nikako ne cijepi, autizma nemate. Ove dvije činjenice možete promatrati i kao rezultat dobro postavljenog kliničkog pokusa!

 

Trebaju li se mladi cjepiti protiv HPV-a?

Srećko Sladoljev: Cjepivo protiv HPVa je tehnološko remek djelo. Razvijano je preko dvadeset godina i predstavljeno znanstvenoj zajednici na mamut kongresu u Vancouveru 2005. g. na kojem sam aktivno sudjelovao predstavivši „biološki“ koncept interferonskih vagitorija Imunološkog zavoda protiv HPVa jer su pokazale učinkovitost u više pilot-studija težih slučajeva infekcije (o tome je pisala i Slobodna Dalmacija!). Tamo sam se susreo i razgovarao s dr Haraldom zur Hausenom, nobelovcem i otkrivačem HPVa. Nije krio oduševljenje da netko u svijetu ide upravo ovim putem u borbi protiv HPVa!

Prošlo je dvanaest godina primjene HPV cjepiva i pomaci bi se statistički morali moći vidjeti. Koliko znam, u Hrvatskoj i dalje imamo visoku smrtnost od ginekoloških tumora izazvanih HPVom, svaki dan tri žene umiru, sličnu kakva je bila i prije deset godina. Volio bih da me oni koji su upućeniji, demantiraju.

Dr Lidija Gajski – Ima li granice lažima i cenzuri u medijima?!

 

Zbog čega se pojavio antivakcinistički pokret? Je li to još jedna u nizu teorija zavjere ili istinski utemeljen strah?

Srećko Sladoljev: Briga za potomstvo prirođena je živim bićima. Tako i ljudima. Antivakcinalni pokret odgovor je savjesnih i zabrinutih roditelja zbunjenoj medicini koja radi dramu zbog dva oboljela od „ptičje“ ili „svinjske“ gripe, a ne pita za uzroke zašto je npr. u Americi svako drugo dijete bolesno od neke kronične bolesti ili pretilo, svako šesto ima poteškoće u učenju (neurološka disfunkcija), svako deveto boluje od astme (imunološka disfunkcija), svako dvanaesto od alergije (imunološka disfunkcija), svako deseto od poremećaja ponašanja (ADHD, neurološka disfunkcija možda povezana i s cjepivima?), svako dvadeseto od nekog oblika epilepsije (neurološka disfunkcija disfunkcija možda povezana i s cjepivima?),  nekontroliranih elektroporemećaja u radu mozga, svaki 45 dečkić boluje od autizma (neurološka disfunkcija vjerojatno povezana s cjepivima) itd.! A na opasnom cjepivu protiv izmišljene gripe isisali su 27 milijardi dolara iz zdravstvenih proračuna širom svijeta! Neka se srame. To su prave i teorija i praksa zavjere!

EXCLUSIVE: Expert debate held in Bruxelles – “Vaccine safety under questionmark” – Photos & Video

 

Zašto se znanstvenike koji kritiziraju postojeće medicinske dogme uvijek ismijava?

Srećko Sladoljev: Medicinske dogme su posebno “žilave” zbog uvjerenja da su ispravne. Sjetite se pijavica. Uvjerenje po sebi nosi moćnu komponentu svakog lijeka i medicinskog postupka, učinak uvjerenja ili placeba! Placebo je tako moćan da se svaki novi lijek mora dokazati u srazu s običnom šećernom tabletom za koju ispitanici misle da je lijek! Što je neučinkoviti „lijek“ duže u upotrebi, a takvih je dosta među psihofarmacima, njegov placebo učinak tim je jači! Imao sam dosta upita da li da preporučim cijepljenje protiv gripe ili ne. Starijim osobama, čak i majci!, preporučio sam da se cijepe upravo iz razloga placeba. U svijesti ljudi cijepna dogma toliko je duboko usađena da će strah kako su bez cjepiva bez zaštite pogodovati da se razbole.

 

Autor: Saša Jandrijević Tomas
 „Slobodna Dalmacija“, januar 2017.

 

Dodatno – Intervju za Vakcine Info:

Dr Srećko Sladoljev o zabranjenom intervjuu – NISAM U OPASNOSTI, VAKCINE U IGLI JESU!

 

https://www.facebook.com/VakcineINFO/posts/1109289652513914

 

STOP obaveznom cijepljenju u RH:

Pružite podršku našem Srećku Sladoljevu, dijelite objavu, neka se zna kako svoju zaradu stiti Big Pharma! Nećemo dozvoliti da se oni koji šire istinu o cijepljenju moraju bojati za svoje živote! Stanite uz ovog velikog čovjeka, kao što on stoji uz nas i našu djecu! Dijelite!
Istina se najprije ismijava,
Zatim se pokušava nasilno zaustaviti,
Na kraju bude prihvaćena!

https://www.facebook.com/stopobavezicijepljenja/posts/739888099496285

 

Sladoljev Srećko – January 27 at 6:58pm ·

Ništa neobično. Nastoji se omesti glas savjesti koji je zakazan u EU Parlamentu za 9. veljače 2017 g.. Obzirom da se od mene traži diskrecija, sve što dopis otkriva – sam skrio. Nadam se da ćemo sletjeti na Brusselski aerodrom … Ako se nešto desi, nemojte slučajno povjerovati u Teoriju zavjere. Toga nema.

“Dear Srećko and ……..,
We are under attack from the Big Pharma-paid ’skeptics’. ………
……………………………………………………
This … trying to get the event cancelled at the EU Parliament ….. …………………….
Looking forward to seeing you both in Brussels whatever happens. We are up against powerful forces. Best wishes,”

https://www.facebook.com/sladoljev.srecko/posts/1398234946873440

 

https://www.facebook.com/events/1147586002006481/

 

Poznati Imunolog dr. Srećko Sladoljev: “Razjedinjuje nas sve nevažno. Ipak, ima nešto što nas ujedinjuje!”

 

Global Media Planet INFO – prava istina skrivena je daleko od očiju običnih ljudi!

Vakcine – Cjepiva

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i Istina

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE 

Budite s nama jer smo mi tu zbog vas.

Svaka Donacija bitiće javno prikazana osim ako Vi to izričito tražite da ne bude što možete napisati na PayPal ili uplatnoj poruci.

Donacije će se koristiti isključivo za plaćanje hostinga, produženje domene i tekućih troškova portala što će isto biti javno prezentirano.

Zahvalnicu za doniranje dobivate u realnom vremenu po uplati i na Vašem Facebook profilu.

Kao fizička ili pravna osoba možete biti Brončani, Srebrni ili Zlatni Sponzor s brojnim mogućnostima, pogodnostima i stručnom radu na vašim net i ostalim resursima u vidu savjeta, idejnih rješenja, vođenja vaših net i ostalih resursa, Brand Development-a, grafičkog i web design -a, usavršenoj optimizaciji vaših net resursa, Web Developing-a, izrade PROMO Intro videa, svih net resursa, promociji na društvenim i poslovnim mrežama, Google-u, Facebook-u, Twitter-u i ostalim net platformama ali bez ikakvog utjecaja na uređivačku politiku portala Global Media Planet INFO. Donacija može biti i u tehnici, dijelovima za opremu ili pokrivanjem dijela troškova.

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili direktno na mail:

GlobalMediaPlanetINFO@gmail.com

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podijelite ovaj članak sa drugima!


Facebook Comments

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*