RUSKI HEROJ Albert Ahsarbekovič Andiev SNAJPERISTA KOJI SE LAVOVSKI BORIO ZA SRBIJU PROTIV NATO AGRESORA ZASLUŽIO JE DRŽAVLJANSTVO SRBIJE!


RUSKI HEROJ Albert Ahsarbekovič Andiev SNAJPERISTA KOJI SE LAVOVSKI BORIO ZA SRBIJU PROTIV NATO AGRESORA ZASLUŽIO JE DRŽAVLJANSTVO SRBIJE!

Državljanstvo se nasleđuje ili ZASLUŽUJE!

Peticija za dodelu srpskog državljanstva ruskom dobrovoljcu Albertu Andijevu

Na sajtu Peticije24.com pojavila se peticija u kojoj se traži od države Srbije da da srpsko državljanstvo Rusu Albertu Ahsarbekoviču Andievu Альберт Ахсарбекович Андиев koji je kao dobrovoljac branio Srbiju tokom NATO agresije 1999 g. na tadašnju državu SR Jugoslaviju.

Njegovo herojstvo i borba ogleda se, pored ostalog, u činjenici da, kada ga je teroristički snajper pogodio u desno, on je svoj snajper prebacio na levo oko i nastavio da se bori dok nije pao u nesvest. Izgubio je desno oko, ranjen je i u ruku i ratni je vojni invalid (100%).

Molimo zato sve one koji misle da je ovaj čovek ZASLUŽIO, a nesumnjivo to jeste, državljanstvo Srbije i koji je posvetio i podredio dobar deo svog života Srbiji i Srbima, da podrže ovu inicijativu i potpišu peticiju, kojom bi Albertu, sa punim pravom i velikim zakašnjenjem, dodelili državljanstvo i time odali priznanje i pokazali da ga nismo sahranili za života u grob zaborava.

Peticiju možete potpisati na ovom linku:

PETICIJA ZA DODELU DRŽAVLJANSTVA SRBIJE HEROJU ALBERTU AHSARBEKOVIČU ANDIEVU

ALBERT SRBIMA

„Prava prema vama nikada nije bilo!

Uvek su vas mrzeli i ima da vas mrze dok god postojite. Ne zbog toga što ste loši ili dobri, već zbog toga što ste prkosni. Ako jednog dana u očima bar jednog Srbina od hiljadu vas ja ne vidim taj prkos, ja ću znati da vas više nema: postali ste robovi, ono što su želeli od vas da naprave. Nisam se ja borio za robove, nisam se borio uz robove, i niste vi ovde mali Rusi na Balkanu, kako neki vole da kažu, već ste veliki Srbi kod sebe kući. I to treba da zapamtite! “ – Albert Andiev.

Dejan Grujić

 

Podrška Dejana Berića peticiji:

Peticija za dodelu državljanstva
Peticija za dodelu državljanstva

 

NATO Bombardovanje porodilišta, dečjih bolnica, dece i civila osiromašenim uranijumom – ARHIVSKI VIDEO

 

Došli su da pomognu Srbima, i – ostali su gde je trebalo.

Irska Deseta divizija, sastavljena od oko 8.000 dobrovoljaca, kod sela Kosturino je pokušala nemoguće. Da zaustavi celu jednu bugarsku armiju od 99.497 ljudi.

U slavu Iraca koji su se borili da bi Srbija opstala, tamo negde kod Dojrana i dan danas stoji Keltski krst. Na njemu piše “U znak sećanja na one iz Desete Irske divizije koji su pali na Galipolju, a dali živote u odbrani Srbije, a i u slavu svih Iraca koji su dali svoje živote u Velikom ratu”.

Ova priča je poput tog krsta. Znak sećanja na te hrabre Irce …

HRABRI IRCI: KADA SU IRCI KRENULI NA BUGARE DA BI POMOGLI SRBIMA 8.000 IRACA KRENULO NA 100.000 BUGARA DA BI POMOGLI SRBIMA!

 

GORAN VESIĆ DEZERTER UMESTO NA ROBIJU – NA ČELO SKUPŠTINE GRADA 

Goran Vesić, gradski menadžer grada Beograda i večiti DOS-ovski funkcioner, sada u SNS-u Aleksandra Vučića osuđen je 1999. na dve godine zatvora zato što je dezertirao za vreme NATO bombardovanja 1999. godine – međutim kaznu nikada nije odslužio već je unapređen na političkoj lestvici Srbije kao praktično prvi čovek grada

Dok su se tokom NATO bombardovanja drugi borili za državu, a neki čak i ginuli, on se skrivao u Crnoj Gori, a u Srbiju se vratio tek kad je opasnost prošla.

Goran Vesić od dezertera BEZ odslužene kazne robije do pvog čoveka Grada Beograda
Goran Vesić od dezertera BEZ odslužene kazne robije do pvog čoveka Grada Beograda

Suđenje u odsustvu 

O suđenju Goranu Vesiću, koje je održano u njegovom odsustvu, svojevremeno je u svom izveštaju pisao čak i Helsinški odbor za ljudska prava.

– Komanda Vojnog odseka Kraljevo podnela je 17. aprila 1999. postupak protiv Gorana Vesića za krivično delo neodazivanja vojnom pozivu. Poziv nije uredno uručen. Jedini dokaz za gonjenje je kopija poziva i kopija poruke uručioca da je poziv ostavljen ispod vrata. Vojni tužilac podiže optužnicu protiv Vesića, vojni sud određuje pritvor za optuženo lice i donosi rešenje o tome. Sve se ovo dešava u toku trajanja intervencije NATO u Jugoslaviji. Glavni pretres održan je 15. juna 1999. u Užicu pred većem od tri sudije – pisao je Helsinški odbor, a potom konstatovao da je odmah doneta i presuda:

– Vojni sud okruga Užice donosi odmah i presudu, kojom se Vesić Goran proglašava krivim zato što kao vojni obveznik bez opravdanog razloga nije u određeno vreme došao u svoju jedinicu, iako mu je bio saopšten ratni raspored i mada je bio pozvan pojedinačnim mobilizacijskim pozivom, čime je izvršio krivično delo iz člana 214, st. 1, u vezi s čl. 223, st. 1 KZ SRJ. Zbog učinjenog dela, sud ga osuđuje na dve godine zatvora, koje bi morao izdržati nakon pravosnažnosti presude. Optuženi je takođe obavezan da plati sudske troškove u vrednosti od 1.000 dinara. Vesić još nije u zatvoru, jer nije „dostupan nadležnom organu“.

Ratni veterani: VESIĆ JE LAŽOV I DEZERTER 

Mile Milošević, predsednik udruženja Srpski ratni veterani, kaže da je bilo gde u svetu nezamislivo da jedan dezerter, koji nije branio državu kad je trebalo i pritom je i osuđen na dve godine zatvora, dogura do vrha vlasti u istoj državi:

– Pored toga što je dezerter, on je i lažov, jer je pre izbora rekao da se borcima neće smanjiti popust na Infostan i da će se podići spomenik palim borcima sa teritorije Beograda. Međutim, kao gradski menadžer je dozvolio umanjenje popusta na komunalije, a umesto pomenutog spomenika podigao je fontanu.

 

Ubica Jasera Arafata i TOP operativac Izraelskog MOSSAD-a Mohamed Dahlan dobio državljastvo Srbije, a predsednik Tomislav Nikolić ga je čak i odlikovao!

Mohammad Yusuf Dahlan ima i crnogorsko državljanstvo.

“Budite sigurni da su Jaser Arafatu dani odbrojani. I budite sigurni, da ću ga likvidirati kao što sam svečano obećao pred predsednikom Bushom, daću svoj život za to.” – Mohamed Dahlan

Mohammad Yusuf Dahlan (Arabic: محمد دحلان)
Mohammad Yusuf Dahlan (Arabic: محمد دحلان)

Aleksandar Vučić je svoj prvi susret sa princom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom opisao u javnosti samo jednom, rekavši kako su se sreli slučajno na jednoj večeri, a u razgovor stupili spontano. Niti je to bilo slučajno, niti spontano.

Izvori iz obaveštajnih službi tvrde kako su se njih dvojica sreli na dobro isplaniranoj večeri u super luksuznom hotelu „Burž Kalifa” u Dubaiu. Ovaj hotel je najvećim delom u posedu porodice al Nahjan, koja u njemu ima i nekoliko apartmana koje smeju da koriste samo njeni članovi i njihovi gosti. Glavni njihov apartman ima površinu od preko 500 kvadratnih metara, zaseban bazen, saunu, sobu za rekreaciju i kuhinju.

U jednom od prostranih salona apartmana, gde su zidovi, po rečima samog Vučića, prekriveni liskama zlata, organizovana je večera na kojoj je domaćin bio prestolonaslednik Abu Dabija, šeik Mohamed bin Zajed al Nahjan. Osim njega, prisustvovali su Aleksandar Vučić i Siniša Mali, kao i jedan broj Arapa. Tokom večere se razgovaralo o opštim mogućnostima ulaganja u Srbiju, a zatim su se šeik Mohamed, Vučić, Mali i još jedan Arapin povukli u drugu sobu na tajne razgovore. Četvrti član ove grupe bio je Mohamed Dahlan, trgovac oružjem i dvostruki agent koji je radio za vrh palestinske oslobodilačke organizacije PLO dok nije otkriveno da je i na platnom spisku Izraelaca. Za Dahlana se osnovano sumnja da od 1994. radi za izraelsku unutrašnju obaveštajnu službu Šin Bet, preneo je portal „The electronic intifada” 20. decembra 2006.

Američki magazin „Vanity Fair” objavio je u aprilu 2008. da je Dahlan za američke tajne službe 2006. trebalo da izvede puč i likvidira demokratski izabrano rukovodstvo Palestinaca u Gazi.

Dahlan definitovno napušta Palestinu 2011. pošto je optužen da je učestvovao u ubistvu Jasera Arafata. Od tada se on nalazi pod zaštitom dinastije al Nahjan i u Abu Dabiju ima kancelarije odakle se koordiniraju terorističke aktivnosti i trgovina oružjem. Svoje delovanje proširuje i na Srbiju, ekspresno dobija državljanstvo i odlikovanje od Predsednika Srbije.

Global Media Planet INFO

 

Preporučeno:

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*