Balkanski WikiLeaks: Afera Masovnog Prisluškivanja!

Prisluškivanje i špijuniranje

Afera Masovnog Prisluškivanja! Ko koga sluša, gde, kako i zašto?

Balkan WikiLeaks: Prisluškivanje političara, ministara, poslanika, opozicije, građana, novinara pa čak i ambasadora sada već postaje redovna praksa. Deo takvih materijala sve češće postaje dostupan i najširoj javnosti.

Makedoniju ovih dana potresaju javno objavljeni snimci masovnog prisluškivanja iz kojih se može saznati prilično toga a što je do sada bilo skriveno daleko od očiju (čitaj ušiju) javnosti u Makedoniji ali i celom regionu pa i šire. Odgovor na pitanje da li se isti obrazac primenjuje i u okruženju verovatno nećemo dugo čekati.

Poslušajte kakav je kvalitet snimaka i naravno i naročito sadržaj istih:

VIDEO PLEJLISTA PRISLUŠKIVANIH RAZGOVORA – DEO PRVI:

Ako jedna slika govori više od hiljadu reči … koliko vredi jedan snimak? Procenite sami …

Koliko onda tek vredi “obavljanje javnih funkcija”, visokih pozicija u društvu i vlasti kao i ostalim segmentima života i društva?

Koliko vredi pristup neograničenim mogućnostima i resursima koje te pozicije obezbeđuju potpuno neshvatljivo zdravom razumu običnih smrtnika?

Koliko vredi takozvana “borba” za dobrobit sopstvenih građana a koje “njihovi” legitimno ili manje legitimno predstavnici predstavljaju i za koje se tako zdušno bore; građana koji sve njih i sve to debelo plaćaju uključujući i ovlašćeno ili neovlašćeno prisluškivanje po cenu sopstvene propasti.

Nije važno kako narod živi, važno je da se zadovolje megalomanski prohtevi svih onih koji sebe stavljaju iznad interesa društva u celini, istog onog društva zbog kojeg su tu gde jesu i čije interese treba da zastupaju i štite.

VIDEO:

“I ja sam bio lopov ali ovi…” (“I jas sum bil lopov, ali ovie…”)

 

Balkanski špijun
Balkanski špijun

Princip je isti, sve su ostalo nijanse …

Probudi se … pogledaj život svojim očima …

Izvor: YouTube


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*