ČEPURIN ZAHTEVA PRAVDU: NATO da isplati 100 milijardi dolara odštete za bombardovanje Srbije!


ČEPURIN ZAHTEVA PRAVDU: NATO da isplati 100 milijardi dolara odštete za bombardovanje Srbije!

Umesto da ucenjuje i postavlja ultimatume, Zapad bi morao da isplati milionsku odštetu za bombardovanje Srbije, poručuje Aleksandar Čepurin. Šteta se procenjuje na 100 milijardi dolara!

N. Ginić – M. Dobromirović 

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin zatražio je od NATO pakta da Srbiji isplati milionsku odštetu za zločinačku agresiju 1999. godine, umesto što je stalno ucenjuje i postavlja joj razne ultimatume!

EKSKLUZIVNO! Aleksandar Čepurin odbrusio ambasadoru SAD: SKOTE, NE DRŽI LEKCIJE SRBIJI!

Učestvujući na okruglom stolu Centra za razvoj međunarodne saradnje pod nazivom “Srbija, NATO, Rusija – šta je srpski interes”, Čepurin je poručio da Rusija nikada nije bila protiv pristupanja Srbije u članstvo u EU.

Međutim, dodao je Čepurin, Moskva se oštro protivi pretnjama koje stižu od NATO pakta i Evropske unije.

Dupli aršini

Ruski ambasador naglasio je da NATO mora Srbiji da isplati štetu nastalu bombardovanjem od pre 17 godine, koju neki stručnjaci procenjuju na čak 100 milijardi dolara!

NATO je naneo nenadoknadivu štetu Srbiji! Zapadna vojna alijansa bi tu štetu trebalo da nadoknadi, a ne da ucenjuje Srbiju! Poštujemo izbalansiranu i miroljubivu politiku Beograda u regionu i zalažemo se za striktno poštovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN. S druge strane, protiv smo dvostrukih aršina i ucena – podvukao je Čepurin.

cepurin-nato-serbia-usa

Komentarišući ovu Čepurinovu izjavu, bivši šef diplomatije Vladislav Jovanović kaže da Zapad nema ama baš nikakvu nameru da se izvini i plati odštetu za svoje zločine.

Amerikanci smatraju da smo mi Srbi zaslužili agresiju. Za njih je napad najbolja odbrana. Ako bi zastali sa udarima na Srbiju, stvar bi se okrenula protiv njih i morali bi da objašnjavaju zašto su nas bombardovali. Vrhunac drskosti, međutim, jeste činjenica da nastavljaju sa oholim ponašanjem i pretnjama! Uostalom, Amerikanci se nikada nisu izvinili ni za Vijetnam, gde su pobili milione ljudi – naglašava Jovanović.

Simbolički čin

Stevica Deđanski, predsednik Centra za razvoj međunarodne saradnje, takođe kaže da nema šanse da SAD i NATO plate za štetu koju smo pretrpeli tokom bombardovanja.

ČEPURIN PROTIV EVROPSKIH UCENA: NATO bi trebalo da nadoknadi štetu Srbiji, a ne da postavlja nove zahteve!

Odrekli smo se mnogo toga kako bismo napravili dobre odnose sa Zapadom i NATO. Ali, to očigledno nije dovoljno. NATO pakt je klasičan ucenjivač. Traženje odštete moglo bi biti više simbolički čin jer su male šanse da ćemo dobiti novac – zaključuje Deđanski.

Dolgov: Suditi SAD zbog ratnih zločina!

Konstantin Dolgov, komesar za ljudska prava Ministarstva spoljnih poslova Rusije, poručio je američkom državnom sekretaru Džonu Keriju da bi Amerika trebalo da odgovara za ratne zločine:
– Keri licemerno optužuje Moskvu za zločine u Siriji. A šta je sa zločinima u zemljama u kojima su SAD i njihovi saveznici imali višegodišnje učešće? Ko će odgovarati za stotine hiljada ubijenih civila u Jugoslaviji, Avganistanu, Iraku, Libiji i Siriji?!

Informer.rs

 

Bombardovanje porodilišta, dečjih bolnica i dece u Srbiji 1999. od strane NATO pakta na čelu sa Sjedinjenim Američkim Državama – AUTENTIČNI VIDEO

 

Bombardovanje mostova u Srbiji i uništavanje kompletne infrastrukture zemlje – ORIGINALNI SNIMCI IZ NATO LETELICA

Nakon 78 dana i noći bombardovanja zabranjenim osiromašenim Uranijumom sa vremenom poluraspada od 200 milijardi godina usled čega se svake godine beleži porast leukemije i raka za čitavih 6% Vučić premijer Srbije dočekuje Joe Biden-a sa pogačom i solju kao oslobodioca a ne onog koji je svu štetu i nesreću i prouzrokovao – VIDEO

 

“Oslobodioci” Beograda … 

 

Šta reći a ne zaplakati … 

https://www.facebook.com/malagurski/videos/1115197455230271/?hc_location=ufi

VEZANO:

BAJDEN U BEOGRADU – VUČIĆ: PONAŠAJ SE KAO KOD SVOJE KUĆE – VIDEO by Boris Malagurski

 

Isplatilo mu se Bombardovanje – Vesli Klark Naplatio svoj angažman 1999:  Dobio dozvolu da eksploatiše jednu trećinu teritorije Kosova u potrazi za rudom uglja!

PREPORUČENO:

SKANDAL! PORODILJE NA PRODAJU! Poverenik pokrenuo postupak povodom upotrebe ličnih podataka porodilja

OEBS o slučaju Savamala | Rušenjem Savamale srušen je Ustavni Poredak Srbije

Beograd na vodi, poprskan krvlju! EKSKLUZIVNO: Kako se gradnja kula na Savi koristi za šverc oružja i pranje para!

OSTALI ČLANCI:

Pismo srednjoškolca Vučiću: “Zašto mi roditelje nazivaš lenjivcima, ja ih ceo dan ne viđam jer su na poslu!”

“ČUVAJ SE, META SI”: Vučić sprema likvidaciju Saše Mirkovića! (AUDIO)

Vučić dramatično građanima Srbije poručio: Bankrotiraćete zbog novog talasa izbeglica! To nećete moći više da podnesete!

DRŽAVO STIDI SE! DECA PADAJU U NESVEST OD GLADI!

SRBIJO PLAČI: PRIČA O DVE SESTRE KOJA POTRESA SRBIJU! “Mogu ja da ne jedem, pomozite sestri”

Vučiću, nemoj da mi prete tvoji kumovi i saradnici, dođi da me sam zakolješ!

Izbori u Srbiji su POKRADENI! – deo 1. – OEBS kompletan izveštaj

Usvojen novi zakon: Svi građani su donori osim ako ne potpišu suprotno

Osvojio 3.000 dinara na kladionici, pa ženi celu noć puštao pesmu “GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO”! REAGOVALA POLICIJA! Policiji izjavio da mu je žena stalno zvocala!

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE (dok smo još živi)

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili bilo u novcu bilo u opremi, hrani, obući i odeći, plaćanju računa ili krovu nad glavom koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*