Crni Humor: Američka vojska na VMA leči Srbe od kancera


Crni Humor: Američka vojska na VMA leči Srbe od kancera

Zbog dramatičnog porasta broja obolelih, američka vojska na VMA u Beogradu započela kampanju lečenja Srba od kancera.

Porast broja obolelih koji poprima oblik epidimije rezultat je američkog bombardovanja Srbije osiromašenim uranijumom.

Glavni promoteri američke „pomoći“ su doktor ubica Zemunskog klana i ružna njuška EUgenike, lažni doktor (bez licence) zaslužan za zakonom obaveznu nasilnu vakcinaciju.

Dosije Farmako-mafija: Ekstra profiteri NATO bombi

Prema pisanju „Večernjih Novosti“, u cilju poboljšanja lečenja malignih oboljenja u Beogradu je ozvaničena saradnja VMA sa evropskom komandom oružanih snaga SAD. Američka vojska će na prestižnoj vojnoj akademiji iz humanih razloga lečiti Srbe od kancera uzrokovanog „humanitarnom akcijom“ bombardovanja osiromašenim uranijumom 1999 godine.

Crni humor na američki način je „Memorandum o razumevanju u vezi lečenja kancera“, koji su potpisali američki pukovnik Roland Smit i zamenik načelnika uprave za vojno zdravstvo Uglješa Jovičić. Potpisnici memoranduma su složno konstatovali „da je porast maligniteta veliki problem“, bez pomena o bombardovanju Srbije sa 10-15.000 kilograma osiromašenog uranijuma.

reforma-srpskog-zdravstva-americka-vojska-na-vma-leci-srbe-od-kancera-2016

 

Osiromašeni Uranijum – Donacija koja će trajati 4,5 milijarde godina

Radioaktivni uranijum (235, 238) kojim su bombardovane gusto naseljene oblasti u Srbiji, uključujući i Vinču udaljenu 12 kilometara od Beograda je „donacija“ koja će trajati 4,5 milijarde godina. Radioaktivni uranijum bačen na Srbiju je ušao u zemljište, te je preko hrane i pijaće vode postao sastavni deo našeg tkiva i uzročnik kancerogenih oboljenja epidemijskih razmera.

Ratne zločine američke vojske nad srpskim civilima pokušala je da opere ružna njuška EUgenike, lažni doktor (bez licence) Zoran Radovanović.

Javnosti predstavljen kao „uvaženi ekspert“, lažni doktor (bez licence) Zoran Radovanović u autorskom tekstu navodi da radioaktivni uranijum u stvari nije radioaktivan. Prema rečima „uvaženog eksperta“ EUgenike, alfa čestice radioaktivnog uranijuma su toliko bezopasne „da ne mogu da prodru ni kroz list papira„.

O kakvoj se moralnoj nakazi radi svedoči činjenica da se radioaktivni uranijum koristi u projektilima zbog izuzetne razorne probojne moći.

RATNI ZLOČIN PROTIV CIVILNOG STANOVNIŠTVA POČINJEN JE U SRBIJI, IRAKU, LIBIJI I SIRIJI

Američka vojska je korišćenjem radioaktivnog uranijuma počinila ratni zločin ne samo protiv Srbije, već i protiv Iraka, Libije i Sirije. Tokom NATO agresije na Srbiju 1999 godine vođen je (tihi atomski *) radiološki rat i počinjen ratni zločin protiv civilnog stanovništva, što potvrđuje uputstvo snagama KFOR-a od 27 novembra 1999 godine:

“Izbegavajte svako sredstvo za koje sumnjate da je pogođeno projektilima OU (osiromašeni uranijum) ili krstarećim raketama “tomahavk”.. Ne hvatati niti sakupljati OU municiju na terenu, kontaminacija OU zagađuje hranu i vodu, a udahnute čestice mogu prouzrokovati dugoročno oštećenje unutrašnjih tkiva”

Autorski tekst „uvaženog eksperta“, lažnog doktora (bez licence) Zorana Radovanovića ne treba da začudi nikoga. Setimo se da je upravo on bio glavni promoter zakona o nasilnoj vakcinaciji. Epidemiolog koji je inkognito vodio sajt „Vakcine.rs“ za promociju vakcinacije, finansiran od proizvođača vakcina GlaxoSmithKline je srpsku decu „reformisao“ u pokusne kuniće globalne farmaceutske mafije.

Ako „uvaženi ekspert“ može da ubedi javnost da su kancerogene vakcine zdrave za decu, zašto ne bi mogao promovisati ideju da je radioaktivni uranijum u stvari dobar za naše zdravlje.

Tek sledi prava epidemija raka

Samo u Pčinjnskom okrugu se godišnje registruje 500 do 600 obolelih od raka, što je direktna posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom. Radioaktivni materijal koji je lancem ishrane ušao u naša tela ugrozio je bezbednost čitave nacije, te Srbiji od 2019 godine preti prava epidemija raka.

Vodeći se Hegelijanskom dijalektikom, farmaceutska mafija pomoću NATO bombi kreira „problem“ čije je „rešenje“ plasman eksperimentalnih lekova za tretman kancerogenih oboljenja. Navodna humanost američke vojske samo je paravan za prodaju proizvoda i izazivanje „reakcije“ javnosti, neophodne za „rešenje“ kancerogenog „problema“ američkih bombi sa osiromašenim uranijumom.

 

osiromasni-uranijum-depleted-uranium
Tabela je pripremljena prema dostupnim podacima – Institut za javno zdravlje

Američka vojska na VMA i „zdravstvena pomoć“ nacionalne garde Ohaja

Američka vojska na VMA i „zdravstvena pomoć“ nacionalne garde Ohaja stanovništvu Pčinjskog okruga su deo psihološke pripreme javnosti za elektronsko čipovanje građana Srbije. Novim zakonom o donorstvu organa predviđena je prodaja ljudskih organa stranom licu ili organizaciji, čime je trgovina organima ne samo legalna – već zakonom obavezna.

Reforma srpskog zdravstva poverena je Američkoj Privrednoj Komori (AmChAm), koju čini ešalon od 180 međunarodnih farmaceutskih korporacija. Na isti način kao što sada „pomaže“ lečenje kancera od NATO bombi od pre 17 godina, farmako-mafija će u narednim decenijama lečiti decu obolelu od autizma kao posledice vakcinacije.

Čiji su naši organi?

Politički nekorektne građane Srbije koji žive u iluziji da su telesni organi njihovo vlasništvo, u prednosti „podrazumevanog dobrovoljnog donorstva“ će ubediti evropska komanda američke vojske i nacionalna garda Ohaja. Uz odgovarajuću proviziju za „uvažene eksperte“, koji su stanovnike Srbije reformisali u rezervne delove Globalistana.

Tekst prenet bez izmena i u celosti sa sajta © Anonimni | Anonymous Serbia

*Dodatna zarada za narodne poslanike, članove vlade, članove odbora za zdravlje i porodicu, epidemiologe pa i zdravstvene radnike prijave – OVDE 

 

AMCHAM reformiše zdravstvo

NATO je kasetne bombe i osiromašeni uranijum zamenio mnogo efikasnijom „Soft Kill“ metodom:

Ministar Lončar reformiše zdravstvo po nalogu Američke nevladine organizacije „AMCHAM“.

Zloglasni „AMCHAM“ pod plaštom nevladinog sektora skriva 180 multinacionalnih korporacija farmako-mafije.

EUgenika, EUtanazija i trgovina organima kao izvozni potencijal Američka privredna komora u okupiranoj Srbiji izradila je studiju za reformu zdravstva. Analizom … Nastavi sa čitanjem: EUgenika, EUtanazija i trgovina organima kao izvozni potencijal

 

VIDEO KOJI SE NE PROPUŠTA – DEMONTIRANJE SRPSKOG VAKCINAŠKOG LOBIJA

 

ENGLISH: Vaccines Uncensored – Methodical dismantling of the unscientific vaccine science – VIDEO

 

Dodatak: Potpisan memorandum o saradnji u prevenciji kancera sa EK OS SAD
26. 09. 2016

Zamenik načelnika Uprave za vojno zdravstvo pukovnik dr Uglješa Jovičić i glavni hirurg Evropske komande Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih Država (EK OS SAD) pukovnik dr Ronald E. Smit (Ronald E. Smith) potpisali su „Memorandum o razumevanju u vezi lečenja kancera“ danas, 26. septembra 2016. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

Na sastanku koji je prethodio potpisivanju Memoranduma, pukovnik Jovičić rekao je da je vojnozdravstvena bilateralna saradnja na visokom nivou, a da je 10 godina saradnje Vojske Srbije sa Nacionalnom gardom Ohaja veoma uspešno obeleženo nedavno održanom zajedničkom akcijom medicinskog zbrinjavanja lokalnog stanovništva na jugu Srbije pod nazivom „Humanitarna asistencija“.
Zamenik načelnika Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Dragan Dinčić rekao je da je inicijativa za zajedničko angažovanje na ojačavanju prevencije malignih bolesti veoma dobra i da VMA ima kapacitete da sarađuje i na polju lečenja, kao i obrazovanja i naučnoistraživačkog rada.

Pukovnik Smit impresioniran

Pukovnik Smit preneo je svoje lične impresije načinom organizacije VMA kao vojne bolnice koja je otvorena za najkomplikovanije medicinske slučajeve i vojnim i civilnim osiguranicima. Rekao je da je porast maligniteta problem veliki problem, a da je ojačavanje preventivnih mera u sprečavanju nastanka bolesti, kao i rane dijagnostike od suštinskog značaja za povećanje uspešnosti lečenja.

Načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju i opekotine pukovnik prof. dr Nenad Stepić i načelnik Odeljenja za gastroenterologiju Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju pukovnik prof. dr Dino Tarabar predstavili su iskustva VMA u dijagnostifikovanju i lečenju malignih bolesti. Rečeno je da je broj dijagnostifikovanih kancera u porastu u gotovo svim granama medicine i da se godišnje na VMA u proseku obavi oko 3200 operacija pacijenata sa malignitetom u 11 hirurških klinika. VMA nema onkološku kliniku kao zasebnu jedinicu već timovi lekara različitih specijalizacija zajedno rade na svakom pojedinačnom slučaju.

Zajednički je zaključeno da savremena oprema za skrining programe obezbeđuje ranu dijagnostiku bolesti što je direktno povezano sa uspešnijim i efikasnijim lečenjem, a to je cilj i humanog i ekonomskog aspekta lečenja. Takođe, konstatovan je obostrani interes o razmeni znanja srpskih i američkih lekara, kao i o različitim oblicima usavršavanja. U narednom periodu biće definisani dalji koraci i tokovi implementacije Memoranduma.

 

Reference:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:627029-VMA-i-vojska-SAD-zajedno-u-borbi-protiv-raka
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/da-li-nas-ubijaju-rak-i-nato-uranijum-ugledni-lekar-pokrece-temu-koja-ce-prodrmati/7g1dsyd
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=09&dd=06&nav_category=12&nav_id=1173764
http://www.blic.rs/vesti/tema-dana/doktor-smrti-dokrajcio-neprijatelje-zemunaca/c7t5r8e
http://fakti.org/srpski-duh/pergament/nato-je-osiromasenim-uranijumom-u-srbiji-izvrsio-genocid
http://www.telegraf.rs/vesti/2371407-dramaticno-upozorenje-strucnjaka-srbiji-u-2019-godini-preti-epidemija-raka
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=10&nav_id=556627
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/osiromaseni-uranijum-kosi-jug-srbije/pz8vjd9
http://www.globalresearch.ca/syria-iraq-and-depleted-uranium/5343806
http://www.pecat.co.rs/2010/07/tihi-atomski-rat-protiv-srbije/
http://anon2.net/drugi-pisu/postajemo-rezervni-delovi-za-globalistan/

Srbi za eksperimente bolji od pacova! Koga je u Srbiji podmićivala farmaceutska mafija iz vodećih svetskih farmaceutskih kompanija?

PREPORUČENO:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*