“ČUVAJ SE, META SI”: Vučić sprema likvidaciju Saše Mirkovića! (AUDIO)


“ČUVAJ SE, META SI”: Vučić sprema likvidaciju Saše Mirkovića! (AUDIO)

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Zaječara, Velimir Ognjenović, preneo je Saši Mirkoviću, bivšem poslaniku Srpske napredne stranke, pretnje “da je meta” i poručio mu da se čuva. 

Ognjenović je u telefonskom razgovoru poručio Mirkoviću “da je meta” zbog izjava koje iznosi u javnost.

– Izjave tvoje. Kada vide ove izjave tvoje što izlaze, ovi pobesne odmah, poručio je Ognjenović Mirkoviću.

On još navodi da se “plaši za Mirkovića”.

– Plašim se za tebe. Mogu sada pošteno da ti kažem. Plašim se. Eto, najiskrenije ti to kažem, dodao je Ognjenović.

Poručio je još da se brine zbog toga što neki ljudi iz Srpske napredne stranke žele od Mirkovića da naprave “otirač”. Na Mirkovićevo pitanje u kom smislu “otirač”, Ognjenović odgovara:

“Mislim na fizički način, brate. Ja ti ovo kažem kao brat. Ovo su sada vetrovi zajebani. ”

POSLUŠAJTE AUDIO SNIMAK PRETNJI KOJI JE OBJAVIO TELEPROMTER

Mirković za Teleprompter.rs kaže da je Ognjenovićev poziv i “dobronamerne savete” shvatio kao pretnju od Vučića, navodeći da ovo nije prvi put da mu Vučić preko svojih najbližih saradnika preti likvidacijom.

– Ministarka Zorana mi je sredinom januara poslala poruku “da se samo čuvam” jer nisam pristao na to da za Vučića odrađujem prljave poslove. Sada dobijam Vučićeva upozorenja od Ognjenovića koji je, inače, vrlo blizak saradnik Zorana Milojevića “Zelje”, Vučićevog kriminalca sa Kosova, rekao je Mirković za Teleprompter.rs.

On još dodaje da “o Vučiću, njegovoj kamarili i njihovom kriminalu” zna mnogo i da je zbog toga Vučićeva meta broj jedan.

– Znam mnogo toga o Vučićevom kriminalu. Znam i kako se dele ogromne količine državnog novac iz vile ‘Bokeljka’. Evo, ja pozivam specijalnog tužioca da me pozove na saslušanje kako bi se otpočela istraga o Vučićevom kriminalu. Sve ću reći, samo čekam poziv tužioca. Vučić se plaši moje predsedničke kandidature. Plaši se da ću dobiti medijski prostor i da ću otkriti njegov kriminal i njegove veze sa ozbiljnim kriminalcima, navodi Mitrković.

Pita se zbog čega međunarodne institucije ignorišu stanje u Srbiji.

– Pozivam međunarodnu zajednicu da se uključi u ovo što se dešava u Srbiji. Da se razotkrije šta se radi u Srbiji. Postoji opasnost da je možda već kasno. Neopravdana hapšenja političkih protivnika se već rade svaki dan. Sad još fali da počnu da nas ubijaju kao zečeve u sred Evrope. Ne mogu prosto da verujem da EU, Rusija i SAD ćute o tome, zaključuje Mirković.

Izvor: Teleprompter.rs

AKTUELNO:

Vučiću, nemoj da mi prete tvoji kumovi i saradnici, dođi da me sam zakolješ – Javno Obraćanje NOVINARA, PUBLICISTE, KNJIŽEVNIKA – Predrag Popović Vučiću i njegovim Eskadronima SMRTI na koje ne reaguje niko pa čak ni takozvano “nezavisno pravosuđe” zemlje Srbije ali ni građani iste kao ni ostali organi – Masakr novinara u najavi pred očima cele Srbije ali i celoga sveta!

Izbori u Srbiji su POKRADENI! – deo 1. – OEBS kompletan izveštaj

Usvojen novi zakon: Svi građani su donori osim ako ne potpišu suprotno

Osvojio 3.000 dinara na kladionici, pa ženi celu noć puštao pesmu “GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO”! REAGOVALA POLICIJA! Policiji izjavio da mu je žena stalno zvocala!

VEZANO:

Vučić i RIK Republička Izborna Komisija brutalno i organizovano pokrali izbore – VIDEO

DOSIJE X: Srbija izbori 2016 – I svi rođeni u istome danu … svi glasaše na istome mestu … i svi nađoše izbornu manu …

OVO JE ORGANIZOVANA MAFIJA! SNIMAK KAKO KUPUJU GLASOVE PO SRBIJI! | Izbori 2016 | RIK – Republička izborna komisija

TRILER U SRBIJI! Sretan Branković došao je tiho i ušao u legendu … ali ne i u birački spisak – IPAK JE GLASAO!

Za Vučića glasao čak i mrtav čovek star 144 godina! – PRVI MASOVNI ULIČNI PROTEST ZBOG IZBORNE KRAĐE GLASOVA (PHOTO + VIDEO) – Protest ispred RIK: Onaj ko ruši volju građana, ruši državu!

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE (dok smo još živi)

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili bilo u novcu bilo u opremi, hrani, obući i odeći, plaćanju računa koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*