Pismo srednjoškolca Vučiću: “Zašto mi roditelje nazivaš lenjivcima, ja ih ceo dan ne viđam jer su na poslu!”


Pismo srednjoškolca Vučiću: “Zašto mi roditelje nazivaš lenjivcima, ja ih ceo dan ne viđam jer su na poslu!”

Miloš Ćirović srednjoškolac iz Borče poslao je dopis medijima ali i premijeru u kojem mu se direktno obraća. I naša redakcija je dobila pomenuto pismo, koje prenosimo u celosti bez pravopisnik ispravki, modifikacija i promena.

Pismo je izazvalo različite reakcije u javnosti.

“Gospodine, mislim da se zovete premijer. Postali ste to jer su vas građani, tjs jedan deo njih. izabrali za tu funkciju. To je nešto što mogu da razumem, ne slažem se sa njima ali u redu, to je demokratija.

Vi kao premijer nemate pravo da se svetite i iživljavate nad onima koji nisu glasali za vas. Vi ste zapravo toliko postali bahati da ste počeli da kažnjavate i one koji su za vas glasali. Nema tu razlike više. Na jednoj strani vi, na drugoj mi obični građani.

Zašto moje roditelje i hiljade drugih nazivate lenjivcima koji neće da rade? Hoće Srbi da rade ali i da zarade, neće da nemaju ni za hleb posle. Moja sestra je morala da ode u Italiju da radi. ubija se od posla ali kaže barem ima dosotojanstven život.

Ovde ga nije nikad imala. Zovete roditelje lenjivcima, a ja ih ne videh po ceo dan. Rade stalno, i to za 20.900 dinara to je precizna cifra a koja nas sve podseća koliko smo bedni. Sa druge strane šta rade vaši članovi familije?

Da li i vaš sin ima život kao i ja? Ne naravno. On ima vojno obezbeđenje i liminzine, državne bebisitere i privatne škola ,a ja koristim državne usluge. Iste one države od koje više nije ostalo ništa. Nismo mi lenji, niti si TI premijer! Tačka.”

 

vucic-reforme-790x531

 

Neki od najpopularnijih komentara građana Srbije:

Lidija Mladenović: Bravo za decaka!!! Vreme je da svi javno kazemo da doticni gospodin ne moze vise da ostane premijer. Cime se on hvali? Bahatoscu i diktaturom? Da budemo robovi ? Meni ne pada na pamet! A vama?! Neka zivi on sa minimalcem mesec dana. Niko ovde nije lenj!!! Srbi su od vajkada vredan narod ali i narod koji mnogo cuti, trpi i guta dok ne prekipi. Mislim da je odavno pocelo da kljuca u ovom nasem kotlu. Dosta bede, ubistava, samoubistava , kriminala, dosta vise svega!!! Unistili smo se zbog monstruma, napuderisanog i nasminkanog kao da svaki dan ide na dodelu oskara. Svaki pokret mu je programiran i isceniran za narednu scenu filma ,, Unistiti sve ” . Vreme je da se digne,, kuka i motika” ! Pa hajd tamo gde ga ,,vole”.

Aleksandar-Vucic-komentari-gradjana

 

Jasmina Stojanovic Zato sto on nikad do sad nije radio i ovo mu je jedini radni staz i zalepio se za fotelju , tako da je ne da drugom ni za zivu glavu a sa te pozicije moze mu se da pljuje narod ,jer je on STOKA !

Aleksandar-Vucic-komentari-gradjana-2

Aleksandar-Vucic-komentari-gradjana-3

Više komentara OVDE

Izvor: SlobodniMediji.com

Dajana Dašić

 

AKTUELNO:

BIĆE NAS SVE MANJE! MMF zabranio Srbiji spuštanje cena hrane, opreme i lekova za bebe!

ОD 1. јаnuаrа idućе gоdinе, rоditеlјi u Srbiјi nеćе mоći dа rаčunајu nа pоvrаćај PDV-а nа hrаnu i оprеmu zа bеbе. 

Оvо је sаmо јеdnа оd stаvki nа kоје sе Vlаdа Srbiје оbаvеzаlа u svоm pismu о nаmеrаmа upućеnоm Меđunаrоdnоm mоnеtаrnоm fоndu pоslе čеtvrtе i pеtе rеviziје аrаnžmаnа, а prе vаšingtоnskоg zаsеdаnjа bоrdа dirеktоrа оvе mеđunаrоdnе instituciје.

 

“ČUVAJ SE, META SI”: Vučić sprema likvidaciju Saše Mirkovića! (AUDIO)

Vučić dramatično građanima Srbije poručio: Bankrotiraćete zbog novog talasa izbeglica! To nećete moći više da podnesete!

DRŽAVO STIDI SE! DECA PADAJU U NESVEST OD GLADI!

SRBIJO PLAČI: PRIČA O DVE SESTRE KOJA POTRESA SRBIJU! “Mogu ja da ne jedem, pomozite sestri”

Vučiću, nemoj da mi prete tvoji kumovi i saradnici, dođi da me sam zakolješ!

Izbori u Srbiji su POKRADENI! – deo 1. – OEBS kompletan izveštaj

Usvojen novi zakon: Svi građani su donori osim ako ne potpišu suprotno

Osvojio 3.000 dinara na kladionici, pa ženi celu noć puštao pesmu “GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO”! REAGOVALA POLICIJA! Policiji izjavio da mu je žena stalno zvocala!

VEZANO:

Vučić i RIK Republička Izborna Komisija brutalno i organizovano pokrali izbore – VIDEO

DOSIJE X: Srbija izbori 2016 – I svi rođeni u istome danu … svi glasaše na istome mestu … i svi nađoše izbornu manu …

OVO JE ORGANIZOVANA MAFIJA! SNIMAK KAKO KUPUJU GLASOVE PO SRBIJI! | Izbori 2016 | RIK – Republička izborna komisija

TRILER U SRBIJI! Sretan Branković došao je tiho i ušao u legendu … ali ne i u birački spisak – IPAK JE GLASAO!

Za Vučića glasao čak i mrtav čovek star 144 godina! – PRVI MASOVNI ULIČNI PROTEST ZBOG IZBORNE KRAĐE GLASOVA (PHOTO + VIDEO) – Protest ispred RIK: Onaj ko ruši volju građana, ruši državu!

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE (dok smo još živi)

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili bilo u novcu bilo u opremi, hrani, obući i odeći, plaćanju računa koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*