Direktna Demokracija – Goran Gal – Free Download


Direktna Demokracija

Pokušali smo rušiti nepravedna društva ustancima, revolucijama, parlamentarnom borbom, strategijama iz debelih knjižurina velikih filozofa. I nije išlo 🙁

Hajdemo pokušati onda na drugi način.

U ovoj knjizi ćete saznati zašto je direktna demokracija jedini prirodni neprijatelj svih nepravednih društava, što je Teorija prirodnih poteza i kako je ona pomogla da se odrede strategije i taktike direktne demokracije, dizajnira DD moderator (softver) koji uz moderiranje rasprave i glasanja izračunava i naš osobni rejting.

Saznat ćete i kako je borba za opstanak zamijenila klasnu borbu, zašto će hackeri, anarhisti i pirati postati važniji od Marxa te kako je Teorija prirodnih poteza razmrsila civilizacijsku dilemu Fermijevog paradoksa.

I još puno drugih stvari…

Preuzmite knjigu:

Kontakt – Pošaljite e-mail autoru: 

gal@proing.hr 

Direktna Demokracija – Goran Gal

Direktna Demokracija - Goran Gal
Direktna Demokracija – Goran Gal

MANIFEST VIDILACA PUTA

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i Istina

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE 

Budite s nama jer smo mi tu zbog vas.

Svaka Donacija bitiće javno prikazana osim ako Vi to izričito tražite da ne bude što možete napisati na PayPal ili uplatnoj poruci.

Donacije će se koristiti isključivo za plaćanje hostinga, produženje domene i tekućih troškova portala što će isto biti javno prezentirano.

Zahvalnicu za doniranje dobivate u realnom vremenu po uplati i na Vašem Facebook profilu.

Kao fizička ili pravna osoba možete biti Brončani, Srebrni ili Zlatni Sponzor s brojnim mogućnostima, pogodnostima i stručnom radu na vašim net i ostalim resursima u vidu savjeta, idejnih rješenja, vođenja vaših net i ostalih resursa, Brand Development-a, grafičkog i web design -a, usavršenoj optimizaciji vaših net resursa, Web Developing-a, izrade PROMO Intro videa, svih net resursa, promociji na društvenim i poslovnim mrežama, Google-u, Facebook-u, Twitter-u i ostalim net platformama ali bez ikakvog utjecaja na uređivačku politiku portala Global Media Planet INFO. Donacija može biti i u tehnici, dijelovima za opremu ili pokrivanjem dijela troškova.

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili direktno na mail:

GlobalMediaPlanetINFO@gmail.com

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podijelite ovaj članak sa drugima!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*