DLS | Državna lutrija Srbije | Loto | Rezultati istrage – VIDEO


“Glupost je najneobičnija od svih bolesti – od nje ne pati bolesnik, nego svi ostali.” – Žak Prever

 

Državna Lutrija Srbije – Loto – Rezultati istrage

Velkovski-Duško

Autor: Duško Velkovski IFJ, EFJ – International Federation of Journalists, European Federation of Journalists

Prava je lutrija postaviti video snimak na YouTube o javnom 59. kolu izvlačenja LOTO igre na sreću koji je javno prikazan na TV-u a da vam momentalno isti ne skinu. Iako se u ovom trenutku čini nemogućim, ipak je izglednije da dobijete premiju, tj. famoznu „sedmicu“ na LOTO-u nego da vam se video zadrži duže od par sati. Nemoguća misija ali ujedno i pravi izazov za mnoge u Srbiji avanturističkog duha.

Jedan takav video snimak LOTO izvlačenja dostigao je 758.000 pregleda za manje od 24 časa, što je u konkurenciji sa videom koji je objavio čuveni DIOR za reklamu parfema HOME. 

Oni su, naime, imali na jednoj od najgledanijih reklama u koju je uloženo jako puno kreativnosti, mašte, vremena i naravno novca oko 300.000 pregleda za 24 časa.

Update (13.08.2016 – jedan do najgledanijih videa na svetu je oboren pa ga nanovo objavlujemo ovde)

Update (10.07.2017 – srušen je ne samo video i ne samo ceo kanal već 12 kanala sa više od 1.100 videa rađenih od 2008. godine – dakle vlast naprednjačka se ne da – ponovo objavlujemo ovde)

Rekord je naravno oboren i to opet iz Srbije. Baš zahvaljujući jednoj od nebrojeno mnogo afera koje to zapravo više i nisu jer su postale svakodnevnica naših života. Života – ako se to tako nazva.

Svakako da je urađeno nešto što nije tako baš beznačajno. Članke o ovom LOTO izvlačenju objavili su čak i najveći svetski mediji poput Guardian-a, Daily Mail-a i brojni svetski čuveni mediji.

Po svemu sudeći biće više direktnih stranih investicija u igrama na sreću. Ali ne u Srbiji … 🙁

Povreda Prava

Snimci koje su preuzimali dakle i svetski mediji nestajali su zbog povrede PRAVA. Zamislite, povrede prava!

Sasvim logično u jednoj dobro uređenoj pravnoj državi koja izuzetno vodi računa o pravima i pravnoj regulativi.

Povredu prava možemo donekle i razumeti, jer pravo na obmanu naroda mora polagati neko. O moralu možemo i kasnije.

Dakle, postavlja se pitanje povrede prava.

Čija su to prava povređena?

Ako nešto javno emitujete i pri tome Live tj uživo (nije bila tajna večera) zašto se to onda skida sa interneta i skriva? Zašto se ne sme videti ni po koju cenu?

Zašto se nakon toga izgubio snimak? A sačuvani videi se skidaju sa neta? Čak je i sajt Državne Lutrije Srbije postao nedostupan.

Drzavna-lutrija-Srbije-LOTO

O čemu se radi?

Radi se o izvlačenju, ne za uši nego, LOTO uplata građana iako mu to nekako dođe na isto.

bolje je ziveti sto godina kao milioner nego sedam dana u bedi alan ford

*U opisu videa sledi link za one koji ne znaju o čemu se radi; link koji vodi do kompletnog, cenzurisanog, originalnog, video snimka koji je poskidan sa svih mogućih i nemogućih video platformi.

LOTO IZVLAČENJE

Loto izvlačenje u Srbiji obavlja se na televizijskoj stanici TV PRVA… pa da, logično je da se izvlačenja Državne Lutrije Srbije ne obavlja na državnoj televiziji RTS, gde je vaše neotuđivo pravo da ne znate ama baš ništa, već na TV PRVOJ sa državnom, nacionalnom frekvencijom i dobrom pokrivenošću gde verovatno smete da znate ponešto.

Slobodno se može postaviti pitanje zašto se izvlačenje nagrada ne obavlja recimo na nekoj lokalnoj TV stanici dometa 3 km u prečniku, plus minus, Vlade Srbije ili neke druge eminentne institucije u koju svi građani imaju neograničeno poverenje?   

Naravno da je sve bilo regularno, po slovu i broju zakona, ispravno i posve moralno, što će verovatno potvrditi i policijska istraga a Tužilaštvo aminovati u ime oca, sina, svetoga duha i Premijera naravno.

Isto ono Tužilaštvo dakle, koje je ko zna koji put po redu izdalo nalog da se neki skandalozni slučaj ispita. Istražitelji se odvale od posla na nekom predmetu a onda dobiju pedalu. Nakon toga nepregledni registratori dokaznih materijala, izjava svedoka i ostalih akata, završe ko zna gde.

Čini se da od svega toga najviše koristi imaju sakupljači sekundarnih sirovina – jer sirovine idu sa sirovinama.

O MORALU

Moral, po uprošćenoj definiciji, predstavlja opšte društveno prihvatljive vrednosti. Tu dolazimo do male poteškoće, da ne kažem aporije, jer su sada opšte društveno prihvaćene vrednosti upravo one koje po samoj svojoj suštini to nikako ne mogu biti.

Uprkos svemu direktor Državne Lutrije Srbije Aleksandar Vulović (ne Vučić već Vulovič) podneo je ostavku iz MORA_LNIH razloga.

Postavlja se pitanje: ako je sve u redu, po zakonu, moralno, opšte društveno prihvatljivo, i naravno nikako namešteno, zašto bi iko podnosio ostavku zbog moralnog čina? Možda što mora ali to nema mnogo veze sa moralom, zapravo baš nikakve veze nema. U tom slučaju to je onda nemoralan čin – nemoralno je podnositi ostavku kada ne postoji krivica, ama baš nikakva, pa čak ni po običajnom a kamoli šerijatskom pravu koje ima svoje mane ruku na srce ali i svojevrsne prednosti.  

Pokušaćemo da bliže rasvetlimo ovaj slučaj i pomognemo istrazi kao i široj, najširoj mogućoj javnosti. U tu svrhu koristite interfejs gore desno postavljen za automatski prevod na sve moguće i nemoguće jezike sveta mada naša vlada samo jedan jezik razume …

SLUČAJ DRŽAVNE LUTRIJE SRBIJE – LOTO – 59. KOLO – RASVETLJAVANJE OKOLNOSTI

U ovom kolu LOTO igre na sreću ili nesreću od početka su tu u igri bili i principi slučajnosti i indeterminizma kadri da dešavanjima daju neki sasvim nov, nepredvidiv tok. Deterministički pogled, međutim, kad pokušavamo da rasvetlimo ono što se već desilo, potpuno je opravdan.

Idući od krajnje posledice ka uzroku mi utvrđujemo izvestan uzročno posledični sklad u kojem principi kauzaliteta svakako važe. Drugo ime tog principa determinističke uslovljenosti bilo bi, u juridičkom i krivičnopravnom smislu, „ispitivanje okolnosti krivice i punog činjeničnog stanja“.

Ukoliko znamo posledicu, tj krivično delo, idemo unazad i odbacujemo one uzroke i bez kojih bi takav ishod ipak nastupio. Drugim rečima, za nas ostaju da važe samo oni uzroci bez kojih do posledica ne bi ni došlo, i samo se oni uzimaju u obzir.

Namera nam je da u okvirima ovog teksta i onih koji slede, a na osnovu dostupnih nam podataka, primenimo upravo taj princip u nastojanju da rasvetlimo, pre svega, mesto i ulogu Državne Lutrije Srbije sa sve povezanim licima.

Namera nam je da u okvirima ovog teksta primenimo ovaj princip u nastojanju da rasvetlimo mesto i ulogu ne samo Državne Lutrije Srbije već i svih povezanih lica i to na margine sa koje su i došli!

 

KO JE KRIV?

HRVATI, KUGLICE, LAK ZA NOKTE, TEŽINA, VISINA ILI PAK BOJA KUGLICA, TEORIJA RELATIVITETA, GRAVITACIJA, CERN, ANTIGRAVITACIJA, CRNA RUPA, CRNE RUPE U MOZGU, INSOMNIJA, PRETERANA UPOTREBA ALKOHOLA, PREVELIKE VRUĆINE, VREMENSKE PRILIKE I NEPRILIKE, PREVELIK BROJ ČLANOVA ŽIRIJA ILI PREVELIK BROJ UPLAĆENIH TIKETA, HIPNOZA, DAVIDE COPPERFIELD (illusionist), TREĆE OKO, VODA U KOAKSIJALNOM KABLU, NAOČARE ZA SUNCE …

Pitanja je mnogo a odgovor je samo jedan …

HRVATI I VIDOVITI SOFTVER

U pojedinim vrlo respektabilnim medijima sa čitanošću od čitavih 2,43 čoveka po danu i 0,57 po noću, pojavila se informacija da su za sve krivi Hrvati. Softver koji koristi Državna Lutrija Srbije zapravo je po ovim informacijama napravljen u Hrvatskoj. Za one koji ne znaju Hrvatska se graniči sa Srbijom na severozapadu zemlje znači nije ni severno ni zapadno nego nešto između.

Ako ćemo biti potpuno iskreni sva je sreća da ovaj softver kojim još nesrećnijim slučajem nije napravljen u Srbiji, jer bi onda zaista veliko pitanje bilo da li bi zatekli ijednu kuglicu u bubnju ili bi ih bilo u rasponu od 7 do najviše 9. A i sam bubanj bi trebalo dobro obezbediti i prikovati bukagijama za pod.

Ako bi kojim slučajem nestao signal mogli bi ga vrlo brzo, koliko sutradan, pronaći na beogradskom ili pančevačkom buvljaku, naravno ispod svake cene i to na tezgi sa diplomama raznoraznih Univerziteta.

Dakle da zaključimo – Hrvati napravili vidoviti softver i šta ćemo sada sa ovolikim brojem tradicionalnih vidovnjaka, tarot majstora i drugih paranormalnih (ne mislim nikako da su normalni samo oni koji imaju para niti da para vrede nenormalni) koji svoj hleb nasušni jedva zarađuju a čiji broj nikako nije mali, daleko je veći od 21 i 27.

Ako se sada ovaj broj doda broju izgubljenih i onih koji gube u najavi (tzv. gubitnici tranzicije) šta nam onda preostaje? Naravno LOTO!

MISTERIJA BROJA 21

Sasvim je logično sa stanovišta matematičke verovatnoće da kod izvlačenja dobitne LOTO kombinacije broj 21 bude izvučen i do 39 puta jer je ova igra zasnovana na 7 od 39.

Preciznije, može se izvuči 7, 9 a u Državnoj Lutriji Srbije čak 39 puta.

Prikazati se na ekranu može beskonačno mnogo, potpuno isto kao i broj 27 ili pak bilo koji drugi izabrani broj.

Bilo bi sjajno da se time pozabavi PMF – Prirodno Matematički Fakultet ali i slične visoko obrazovne institucije širom sveta poput MIT – Massachusetts Institute of Technology ili MIPT – Moscow Institute of Physics and Technology.

Nikako policija! To je van njihove nadležnosti i saznanja i može doći do potpuno pogrešne ocene dokaza koji bi doveli i do pogrešnih zaključaka.

LAK ZA NOKTE

Postoje određene indicije da je lak za nokte Aleksandre Gudelj, voditeljke emisije Loto, mogao biti uzrok incidenta ali to je odmah odbačeno jer bi u tom slučaju kuglice dobile a ne izgubile na težini.

Ako je kuglica broj 21 zagrebana noktom onda je to druga priča i misterija bi mogla biti rešena.

aleksandra-gudelj-loto-ko-najbolje-mesa-na-srpskoj-televiziji
Ko najbolje meša na srpskoj televiziji

TEŽINA, VISINA I BOJA KUGLICA

Naravno da težina, oblik, visina i ostale dimenzionalne stvari ne mogu predstavljati neki ozbiljniji trag u istrazi.

Sasvim je logično da teže kuglice izlaze pod jednakim pritiskom prve a lakše nikada.

Visina je bitna samo utoliko da prođe kroz otvor koji bi bio otvoren za saradnju.

Boja? Ako je podvučeno žutim onda je nesumnjivo lakše izlazila u prethodnom periodu, recimo od 2004. godine. Sada se ipak toliko toga promenilo, sve se boje dobro slažu; sve kombinacije boja savršeno se uklapaju jedna u drugu tako da čine jednu neraskidivu i kompaktnu celinu. 

TEORIJA RELATIVITETA

Sve je relativno osim onoga što nije.

Predlog: Državna Lutrija Srbije za Nobelovu nagradu.

Za Riplija je već pobedila.

GRAVITACIJA

Vrlo je moguće da se tog dana u studiju stvorio gravitacioni fenomen. Kako objasniti da su kuglice letele na gore a ljudi padali sa stolica na dole?

C E R N

Da li ste čuli da su ponovo pustili u rad LHC – The Large Hadron Collider?

Jedno od objašnjenja jeste da je te noći u studiju pokušana da se stvori Bozonova (takozvana Božja) čestica.

Razlog zašto baš ovde?

Prosto, nakon tolikog napredovanja u svim segmentima čini se da je jedini izlaz bio da se ponovo stvorimo ni iz čega ili bar iz jedne čestice i to u najkraćem mogućem roku.

Pokušaj da se obnovimo u deliću sekunde velikim praskom i stvorimo sada sve što smo izgubili, naravno ni iz čega, kao i svet po meri čoveka (jednog ili više njih) … pa i ceo Univerzum, na žalost je pao u vodu. 🙁

A N T I G R A V I T A C I J A

Ako uspeš da napraviš nešto što stvarno radi i besprekorno funkcioniše kao što je to uradila Državna Lutrija Srbije, vlada ti to uzme i proglasi državnom tajnom … 

CRNA RUPA

Svi znamo da Crna rupa (Black Hole) uvlači u sebe sve! I materiju i antimateriju pa i poslednji zračak svetlosti. Zašto se onda pitate gde su pare od uplaćenih tiketa zadnjih najmanje 11 godina?

Ipak nema mnogo razloga za brigu. Sve što je usisano sa jedne, izaći će na neku drugu stranu.

Plastično objašnjenje bi bilo: Uvek kada ti se isprazni džep napuni se nekom drugom.

CRNE RUPE U MOZGU

Ne kaže se džabe u narodu prekid filma! E to je nekada bilo. Kada neko uživo na TV-u u LIVE emisiji napravi recimo neku svinjariju onda je dolazilo do prekida filma, što znači i slike i tona.

Promene su donele svoje – ovaj film se ne prekida decenijama a reprize su postale sastavni deo života.

Pošteno je sve ovde bilo od samog početka do kraja. Ništa se nije prekidalo a ni prepuštalo slučaju (kao što se vidi iz priloženih videa).

Prava je šteta jedino što se sada sve to skida sa YouTube kanala, kao što se skidaju i članci sa Google-a, slike i ostali materijali pa čak i celi sajtovi uključujući tu i oficijelni sajt Državne Lutrije Srbije kao što se da videti na gore priloženom print-screen-u.

Da ne bi imali rupe u mozgu, crne ili neke druge boje (ili pak potpuno bezbojne), kupite neki PC i prebacite se sa TV-a na net. Googlanjem po društvenim mrežama saznaćete sve ono što ste mislili da znate, zatim sve ono što ste mislili da ne postoji, a rupe će početi da se pune za vas novim informacijama koje možete čak i da proverite.

Ujedno što manje razmišljate glavom voditelja programa (a svi do jednog su Top Show karaktera), dakle onih koji dobijaju napismeno šta smeju i na koji način da kažu, to ćete više početi da razmišljate svojom glavom.

U početku zna da bude bolno ali vrlo brzo se stekne imunitet bez ikakve dodatne imunizacije. Priroda je čudo jedno …

I N S O M N I J A

Istraga je utvrdila da je operater pokušao da izbriše broj 21 koji se pojavio na ekranu pre nego što je isti bio izvučen.

Ali NIJE utvrdila koliko je taj čovek spavao prethodne noći, kakve je snove imao, kakav mu je bio dan i u kakvim uslovima i okolnostima živi i radi!

Možda mu je odzvanjalo u glavi:

“Izvuci 21, izvuci 21, izvuci 27, izvuci 27…” – pa je lepo ispisao 4 puta 27 za redom i verovatno rekao:

“Ma je… se svi… evo vam i 21 i 4 puta 27 i sve u k…. Izvlačite sami, meni je stvarno dosta! I između ostalog koliki je moj deo!

PRETERANA UPOTREBA ALKOHOLA

Kažu da kod nas nikada nije preterana. To nam je više puta demonstrirao i vicepremijer, zatim ministar inostranih poslova, Velja i ko sve ne.

Pa zašto bi onda bilo ko u studiju bio odgovoran čak i da je bilo preko 2,37 promila? A nije sigurno.

Da li je rađen nekome alkotest možda? Pre, za vreme ili nakon emisije? Nije. A i što bi, to ne menja situaciju, potpuno je isto i ovako i onako… Ko bi radio test onome ko meri između ostalog? Ko koga da testira i na šta, ako se uzme u obzir da Balkanskom rutom godišnje prođe 150 tona koječega …

PREVELIKE VRUĆINE

Prvo što je policija po nalogu Tužilaštva trebala da uradi jeste da proveri da li je prostorija gde se izvlače srećni dobitnici bila klimatizovana ili ne.

I da neko slučajno nije čačkao po daljinskom za klimu pa umesto da hladi stavio na režim grejanja.

Ako je stavio na režim grejanja to ne znači nužno da je režimski čovek ali daj brate isključite više taj režim, temperatura postaje nepodnošljiva!

Kako tek onda da kuglice sa sretnim brojevima podnesu toplotu?

Postanu nesretne i onda svašta može da se desi … mislite o tome.

VREMENSKE PRILIKE I NEPRILIKE

Savet je da se pre svakog LOTO izvlačenja PRVO konsultuju ljudi iz RHMZ (Republičkog Hidrometeorološkog zavoda), jer kakve god da su vremenske prilike ili neprilike napolju ne zna se da li je unutra crveni meteo-alarm ili pak kakve druge nepogode.

Ugraditi uređaje za merenje temperature, pritiska i naročito vlažnosti. Jer kada je vlažno i toplo gubi se razum a elektroindukcije načisto polude.

PREVELIK BROJ ČLANOVA ŽIRIJA

Iako je žiri prilično stručno odabran (budimo realni) trebalo bi smanjiti broj članova žirija na jedan (brojem: 1 – kao ono Broj Jedan). Jedno izvlačenje, jedne igre na sreću, jednog kola, jedan žiri sastavjen od jedne osobe. Čemu više osoba? Zašto da svako gleda iz svoje perspektive? 

Zašto recimo premijer ne bi mogao da kontroliše izvlačenje? Prvo dovoljan je čak i sam sebi, drugo jako je ozbiljan kada priča, treće i onako se bori protiv organizovanog kriminala i korupcije, četvrto zalaže se za prava građana i fanatično bori protiv svih vidova društvene nepravde, peto nosi naočare, i šesto građani mu veruju u procentu većem od 100.

PREVELIK BROJ UPLAĆENIH TIKETA

Vrlo je moguće da ne postoje tehničke mogućnosti da se obradi toliki broj podataka, pre svega uplaćenih LOTO listića.

Jedan HDD od 20 Gb dobro bi došao, po mogućnosti Pentium II, Windows 98 … drajveri će se već nekako naći po internetu, lakše nego snimak izvlačenja…

Problem je zapravo softver sa početka ove priče jel radi na malo boljim platformama. Napravljen je za operativni sistem a mi imamo operativce ali nemamo sistem.

Ipak bi pod hitno trebalo nešto da se menja makar i kompletan sistem.

H I P N O Z A

Građani (ne samo Srbije) su već decenijama pod jednom vrstom kolektivne hipnoze. I dobro im ide.

Gledaju u jednu tačku godinama i obožavaju PINK boju. Na PRVU ne pale već samo na gurku.

Možda treba prebaciti izvlačenje na neki od slobodnih medija kada se steknu uslovi za to. I naravno kada se izmisli neki slobodni medij.

Onda će i kuglice, kao i dobitno-gubitne kombinacije, izgledati drugačije a to je već značajan pomak u evoluciji… igara na sreću.

DAVIDE COPPERFIELD (iluzionista)

Ovaj čovek je mala beba za naše… nestao je samo Kip Slobode. I to mu je kao nešto. 

Ovde je nestalo SVE!

I nikom ništa …

Iluzija je ovde važna. Iluzija kao privid stvarnosti. Iluzija kao privid života.

Kakav je onda problem da nestanu sedmice na LOTO-u?

Zna li uopšte neko nekog dobitnika od 2004. godine do danas? Bar jednog? Ili je to državna tajna samo zato što je lutrija državna? 

Ako su nestali čitavi mega industrijski kompleksi, fabrike, infrastruktura, strateški važne grane i sama kičma društva, zašto ne bi mogle i sedmice.

Mislite da imate posao i odjednom ga nemate. Imate auto i odjednom shvatite da ga nemate. U ubeđenju ste da imate neke pare ali već u sledećem trenutku shvatite da je to bila samo čista iluzija!

Kupite stan i ostanete na ulici i bez para i bez stana i bez posla.

Nadu vam niko ne dira ali se intenzivno radi na tome.  

TREĆE OKO

Fenomen trećeg oka verovatno je nastao u Srbiji. A ne u tamo nekoj Indiji ili ko zna koliko dalekom istoku.

Možda ima neke veze sa čakrama, meditacijom i slično ali istina bi mogla biti sledeća: 

Beograd: 1991 – 2015

Pogodi jedan tip drugog posred čela.

– E tebra (brate – sleng), sada imaš i treće oko.

Kao otvorio mu treće oko. Možda iz neznanja, možda je samo hteo da pomogne da vidi dalje, više, sveobuhvatnije, dublje…. da dosegne nebeske visine, proširi vidike svoje…

Možda ovaj ništa nije razumeo dok mu se nije otvorilo treće oko… tumačenja mogu biti razna.

Ako pak neko iz sastava ekipe za specijalne operacije otimanja para građana Srbije ima neko treće oko sa prostora bliskog, srednjeg ili dalekog istoka onda i postoji neka šansa, mogućnost i verovatnoća da se predvidi budućnost i bez vidovitog softvera sa početka ove analize.

Jednostavno upiše broj koji hoće i on izađe. Ovde se malo meša psihologija i parapsihologija uz prisustvo ozbiljnih istočnjačkih disciplina.

VODA U KOAKSIJALNOM KABLU

Voda u koaksijalnom kablu je Brend Srbije sa dugogodišnjom tradicijom.

Između ostalog, kada toliko ljudi ima vodu u kolenu i kojekuda, zašto vode ne bi bilo i u tehnici Državne Lutrije Srbije? Ne postoji više nijedan razlog nakon prošlogodišnjih dešavanja, kada nam je MONSANTO onako velikodušno ponudio seme kao pomoć, da vode ne bude svuda! I gde se poželi i kada se poželi. Doduše sada smo svi pomalo genetski modifikovani, neko manje, neko više… ko zna koliko su ovi što su organizovali sreću za milione.

A kada je neko modifikovan i plus ima vodu što u kolenu, što u ušima, što u kablovima, tehnici, opremi… onda ni Vi ne vidite baš najbolje, ni slova a kamoli brojeve.

Kaže se: Bile mu zamagljene oči.

Zato i jeste tu voditeljka. Ako ona ne pomogne da vam se razbistri vid onda za vas spasa nema.

aleksandra-gudelj-loto-izvlacenje-global-media-planet-info

NAOČARE ZA SUNCE …

Naočare za Sunce se preporučuju ne samo kod gledanja LOTO izvlačenja već i kad spavate u mrklom mraku.

Razloga je mnogo i zato pogledajte donji link:

Probudi se! Pogledaj život SVOJIM očima!

Trudili smo se da koliko toliko objasnimo nastalu situaciju i pomognemo u rasvetljavanju ovog vrlo komplikovanog slučaja.

Naravno sve do neke nove afere i skandala koji obično idu u paketu kada se nešto krupnije prodaje a da vi to ipak ne treba da znate.

Ili pak da se usvoji neki recimo manje važan Zakon od koga vam zavisi život.

EPILOG:

Državna Lutrija Srbije ide na doboš. Cena? Prava sitnica …

Ceo VIDEO šta se desilo prilikom izvlačenja LOTO brojeva možete pogledati OVDE

 

Kategorija: RAZOTKRIVANJE 

TRI SE STVARI NE MOGU DUGO SKRIVATI: SUNCE, MESEC I ISTINA …

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JfsF6KiYdBI[/embedyt]

Copyright © 2015 Global Media

Uslovi korišćenja

 

Global Media

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti preko PayPal-a na mail:

GlobalMediaPlanet@gmail.com

ili direktnom uplatom OVDE 

(PayPal, sve platne kartice samo na jedan klik, najveća moguća bezbednost uplate)

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!

Uslovi korišćenja

 

Advanced SEO by Global Media Planet
(ključna reč: dls loto1. strana Google-a, 10. mesto od 59.400 rezultata)

Ukoliko vam je potrebna naša pomoć vezano za Usavršenu SEO optimizaciju tako da u vrlo kratkom roku budete u vrhu Google-a, brendiranje, web i grafički design, digitalnu strategiju, savete ili vođenje svih ili dela vaših internet resursa možete nam se javiti putem kontakt forme OVDE ili maila klikom na link OVDE.

Za više informacija pogledati OVDE i odabrati vaš jezik. 

 

Mala zanimljivost: 
LOTO sajt Državne Lutrije Srbije je rangiran na 1.128.682 mestu (Global Rank) a u Srbiji zauzima 2.965 mesto sa 14 linkovanih sajtova.

loto-drzavna-lutrija-srbije-7-od-39-milijardi-kombinacija
Za šta ovi “webmasteri”, SEO “stručnjaci” i “dizajneri” primaju platu? Pa sajt im je bušan ko švajcarski sir …

Global Media Planet INFO dakle ovaj naš sajt je na Globalnom Ranku 615.723 mesto a u Srbiji na 1.978 mestu sa 40 linkovanih sajtova dakle kotira se bolje to jest beži sajtu države, tj Državne lutrije za ćitavih 512.959 sajtova na Globalu i 987 u Srbiji.

global-media-planet-loto-rezultati-istrage
Bolji od države

Jedinstveni projekat u svetu: Usavršena vrlo moćna optimizacija svih resursa. 

Advanced Power SEO – AP SEARCH ENGINE OPTIMIZATION – Unique Worldwide Project from developers from Serbia & Croatia

Kontaktirajte nas sa poverenjem!

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*