Mikročipovi, Barkodovi i Ovce


Biblija o Mikročipovima u ljudima:

… I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima, da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njezina. – 13 otkrovenje Jovanovo, Biblija.

Naravno, ovo što Jovan reče u svom skromnom prilogu za Bibliju, ne može nikako da ima ikakve veze sa mikročipovima i barkodovima koji se već odavno nalaze na svakom proizvodu kojeg možemo naći u prodavnicama. Normalan čovek ne može ni zamisliti da bi nekima još moglo pasti na pamet da ga pored svega i mikročipuju ili mu istetoviraju bilo kakav znak na ruci ili čelu.

 

Kontrola raspoloženja i ponašanja čoveka

Međutim, Dr. Carl Sanders, jedan od naučnika koji je radio na razvoju mikročipova, počeo je da diže uzbunu. On kaže da je stvar krenula tako da se u početku mislilo da će ti čipovi biti korišćeni samo u medicinske svrhe, međutim vremenom se uspostavilo da oni mogu da pohrane u sebi hiljade raznoraznih podataka, kao i da modificiraju ponašanje čoveka aplikacijom određenih frekvencija što bi značilo ne samo da bi mogli služiti za identifikaciju, lociranje i novčane transakcije, nego i kontrolu raspoloženja – i ponašanja čoveka. Kada je uvideo čemu stvar vodi – promenio je stranu, te sada drži predavanja na tu temu i upozorava one koji još uvek nisu u dubokom snu da se suprotstave ovoj tehnologiji kako god znaju i umeju. Ti mikročipovi se sastoje od nekih 250 000 delova, i navodno se napajaju baterijom koja sadrži litijum, a ona se opet napaja energijom na bazi promene temperature tela, i kako Dr Sunders kaže – ruka ili čelo su najidealnija mesta gde se temperaturnom promenom te baterije mogu napajati. Čipovi su navodno već odavno spremni i sada se čeka samo povoljan momenat. Jedna od njihovih “prednosti” je navodno i ta, što će se daljinskom kontrolom litijum moći da ispusti iz čipa, što će dovesti do trovanja, te će se tako eliminisati neželjena populacija, ili nepodobni pojedinci.

Bebe mikročipovati

Naravno, to se ne pominje u medijskoj promociji mikročipova, koja je već odavno počela u većini zapadnih zemalja. Već se uveliko preporučuje da se bebe odmah po rođenju mikročipuju kako bi se izbegla mogućnost slučajne zamene u porodilištu a naravno izgubljena deca kao i kidnapovane osobe vrlo lako bi se locirali uz pomoć satelita. Omladina se već uveliko kondicionira tako što im se prilikom ulaska u disko klubove otisne pečat na ruci, tako da im taj žig u podsvesti stvara asocijaciju sa zabavom.

Staviti sve ljude pod kontrolu

Kako stvari stoje, Veliki Brat ne odustaje od zamisli da stavi sve i svakoga pod svoju kontrolu. Mada je već odavno preuzeo kontrolu nad većinom glavnih svetskih medija, i akcija zombifikace populacije uredno teče po planu, računa se da još uvek ima puno onih koji pate od nesanice i koji bi mogli pružiti značajan otpor. Starom i već dobro oprobanom formulom: problem – reakcija – reakcija – rešenje, već su uspeli da razoružaju veći deo naroda zapadnih zemalja, tako da se sa nekim ozbiljnijim oružanim otporom više ni ne računa.

Sada je još ostalo da se organizuje slom finansijskog tržišta, te da se pređe na bezgotovinsko plaćanje roba i usluga. Naravno, samo oni koji budu imali mikročip ili istetoviran identifikacioni kod, moći će da trguju. Ostalima – neka Bog bude na pomoći.

Napravi problem pa ponudi “rešenje”

Još par drugih opcija su navodno u igri, neka vrsta haosa prvo mora da se izazove tako da se onda proturi pod “rešenjem” ono zbog čega je haos izazvan. Terorističkim aktima čoveka je najlakše dovesti u stanje stalne nesigurnosti i straha, a onda se računa da će se on odreći i ono malo svojih prava u zamenu za sigurnost. Tu bi recimo mogla dobro poslužiti i neposredna opasnost od “vanzemaljaca”.

Na ovoj slici vidimo veličinu čipova – 1/10000 mm

Neki čak upućuju i na obaveznu vakcinaciju protiv “nadolazeće epidemije”, gde bi se vakcinom mikročip ubacio u čoveka.

U svakom slučaju, da ne bi bilo kasnije: “nisam znao/znala – ja sam mislio/mislia…”, u svom “otkrovenju” Ivan još kaže da će oni koji ne prihvate “znak zveri” – ostati bez glave, dok će opet oni koji ga prihvate dobiti “specijalni tretman” – u paklu.

Znači, – nije da se neće imati izbora.

Psi, goveda i ovce

Pre par godina ni psi nisu mogli da zamisle da će im ljudi ubacivati mikročipove pod kožu, a eto i to je sada postalo realnost. U Australiji, po zakonu, psu nije dozvoljeno da egzistira bez mikročipa. Jedna grupa pasa, videvši da je vrag odneo šalu, odlučila je da se žali te se u svom protestnom pismu kategorično izjasnila protiv mikročipa sa argumentom da bi se oni sigurno rodili s njim ako bi on bio stvarna potreba za život na ovoj planeti. Žalba je bila odbijena, i ta grupa pasa je završila u Kraljevskom Društvu za Zaštitu Životinja od Nasilja (što se u nekim drugim zemljama naziva – “šinteraj”) To je ujedno bila i poruka za ostale, ukoliko bi nekome palo na pamet da se žali.

Goveda su sve ovo što se sa psima događalo ili ignorisala ili im se podsmevala. Međutim, ovih dana, eto, dođe i na njih red. Njima se sada počinju na uši pričvršćivati specijalni elektronski kodovi, koji sadrže sve podatke o njima, tj. kako se zovu, odakle su, jesu li patili od kakvih bolesti i ako jesu – čime su tretirani …itd. Rečeno im je i to da se više ne mogu ni izgubiti, jer će preko specijalnog satelitskog sistema biti praćeni tokom celog svog života, tj. od farme – do trpeze. Kod goveda nije bilo nekog većeg protesta, pošto su već prethodno preko medija saznali sve prednosti elektronske identifikacije, a s druge strane čuli su i kako su prošli psi koji su se žalili.

Ovce kao ovce, i dalje mirno pasu, praveći se da ništa ne primećuju …

Izvor: galaksija.com

Uredio: Global Media Planet INFO

 

Posetite naš YouTube kanal i pogledajte video priloge koje nikada nećete moći videti na mainstream medijima! 

SAMO TRI STVARI SE NE MOGU DUGO SKRIVATI: SUNCE, MESEC I ISTINA!

Global Media

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad. Da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostale troškove kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!       

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*