DR SLAĐANA VELKOV – DIPLOMA MAKEDONSKOG MEDICINSKOG FAKULTETA PRIZNATA U SRBIJI, KUVAJTU I SAUDIJSKOJ ARABIJI


DR SLAĐANA VELKOV – DIPLOMA MAKEDONSKOG MEDICINSKOG FAKULTETA PRIZNATA U SRBIJI, KUVAJTU I SAUDIJSKOJ ARABIJI


SLADJANA VELKOV · MONDAY, DECEMBER 7, 2015

Obraćanje Dr. Sladjane Velkov povodom organizovane serije laži i neosnovanih napada u medijima:

Dragi prijatelji, Oprostite mi što na ovim stranicama gde smo svi navikli da širimo pozitivne misli i delimo medjusobno iskustva o zdravom životu, moram da pišem i o ovakvim stvarima.

Činim to jer mi je zatvoren medijski prostor dok se u isto vreme orkestriranom kampanjom laži, u poslednjih desetak dana poziva na linč i direktno ugrožava bezbednost mene i moje porodice.

Na neki način, ovo je poziv našim nadležnim institucijama i organizacijama za slobodu ljudskih prava da zaštite naša Ustavom garantovana prava na osnovnu bezbednost i slobodu izrazavanja misljenja.

U principu, podatke niti kopije ličnih dokumenata ne treba objavljivati javno zbog zloupotrebe ali na žalost, zbog nereagiranja nadležnih organa i plaćeničkog novinarstva koje širi laži, kao i neobjavljivanja mojih demantija, čime se grubo krši zakon, bila sam primorana da javno objavim lična dokumenta o svojim kvalifikacijama štiteći se od poziva na linč.

To jasno govori o cenzuri i katastrofalnom stanju u našim medijima.

Iako sam zbog prethodnih napada u medijima početkom 2015, na mom FB profilu objavila broj moje diplome doktora medicine i sertifikata, to nije sprečilo žutu štampu kao ni zlonamerne medije da pokreću očigledno organizovanu i orkestriranu kampanju lažima protiv mene. Pogledajte seriju napada u Blicu, Jutarnji program TV Pink kao i Portal Bebac. Ovde nisam napadnuta samo ja nego i svi istomišljenici koji se zalažemo za zdrav zivot i neobaveznu vakcinaciju (U FB grupama, na profilu i stranici nas ima preko 100.000 i jos 2-3 puta toliko koji nas prate). Napadnuto je naše Ustavom zagarantovano pravo na slobodno mišljenje i pravo na zdrav život.

Živimo u demokratiji ili diktaturi? Za demokratsko društvo apsolutno nedopustivo uvodjenje cenzure


i formiranje internet grupa za ismevanje
https://www.facebook.com/video.php?v=843458412389933&set=vb.100001773457070&type=3&theater javno je predloženo na sastancima Odbora za zdravlje i porodicu u Skupstini!

Na FB slobodno deluje jedna takva grupa koja protivzakonito koristi moje ime i ismeva moje zvanje, pretvorivši Dr. u Šr., radi se o FB grupi Šr. Sladjana Velkov :
https://www.facebook.com/groups/392435240894403/

U toj grupi možete pročitati redovne pozive na linč, fizički i oružani napad na naše članove, poziv na fizičku likvidaciju… Zbog pretnje bombaškim napadom upućenom sa te grupe, morali smo da tražimo i pomoć policije za obezbedjivanje predavanja.

Protiv te grupe podneta je i prijava sudu za visoko-tehnološki kriminal, predmet KTN VKT br.629/2014, početkom 2014 i do dana današnjeg nikakvog odgovora nema, dok ta grupa i dalje slobodno deluje šireći laži, pozivajući na nasilje, linč i teror. U toj grupi su u diskusijama učestvovala i lica iz javnog života, doktori koji sede u parlamentu, novinari poznatih časopisa, predstavnici farmaceutskih kuća, profesori hemije, kao i veći broj lica koja se kriju iza lažnih profila.

Ovim u svoje i u ime svih nas iz grupe, ponovo molimo nadležne za zaštitu i sankcionisanje aktivnosti ove opasne grupe.

Takodje molim da se ispitaju navodi Tabloida u vezi novinara koji se nalaze na platnom spisku RFZO.

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=280&cl=18

Jedan od novinara sa te liste je i Sonja Todorović iz Blica, koja je ujedno i autor serije, očigledno orkestriranih i naručenih napada lažima na mene, zloupotrebljavajući pritom svoju medijsku poziciju, poverenje čitalaca i blateći ugled poštenog novinarstva.

Informacije koje objavljujem su isključivo obrazovne prirode, zbog čega je na svim mestima jasno istaknuta pravna ograda. Na svojim internet stranama nikoga ne lečim vec samo informišem o saznanjima do kojih sam sama došla dugogodišnjim istraživanjem.

Ništa ne prodajem niti pribavljam bilo kakav vid materijalne koristi svojim angažovanjem a moj humanitarni rad je podrzan od moje porodice. Mislim da je krajnje vreme da nadležni preispitaju stanje u našim medijima i društvu, imajući u vidu sve učestalije i veoma ozbiljne pretnje i udare na naše osnovne ljudske slobode sto predstavlja temelj svakog slobodnog društva.

S Ljubavlju, Vaša dr. Sladjana Velkov

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-1

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-2

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-3

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-4

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-5

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-6

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-7

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-8

Diploma-dr-medicine-Sladjana-Velkov-9

Preneto u celosti: Global Media 

Izvor:
https://www.facebook.com/notes/sladjana-velkov/dr-sla%C4%91ana-velkov-diploma-makedonskog-medicinskog-fakulteta-priznata-u-srbiji-ku/10153841194429974?__mref=message

Vezano:
Dr. Velkov na meti šarlatanskog novinarstva – deo 1.

Dr. Velkov na meti šarlatanskog novinarstva – deo 2. (DEMANTI)

Dr. Velkov na meti šarlatanskog novinarstva – deo 3. (RAZOTKRIVANJE)

Global Media – vaše pravo na istinu

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

2 Comments

  1. Imas moju podrsku i moje obitelji..radio sam u tajnim sluzbama i poznate su mi metode koje krupni kapital i farmakoloski loby koristiu zaplasivanju ljudi..ne odustaj, svijet se mijenja u nasu korist…ujedinimo se..!!!

  2. Hvala je malo reći za vaš odvažan i iskren rad s ljubavlju za istinitu pomoć ljudima za njihovo zdravlje.Neka vas štite i pomažu na tom putu sve Energije univerzuma i Postojanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*