EVROPSKI PARLAMENT UKIDA SANKCIJE RUSIJI: One nemaju nikakvu svrhu!


EVROPSKI PARLAMENT UKIDA SANKCIJE RUSIJI: One nemaju nikakvu svrhu!

EP ukida sankcije Rusiji. Evropski parlament došao je do zaključka da sankcije protiv Rusije nemaju svrhu i podržaće inicijativu nacionalnih partija da ih ukinu. – izjavio je viši francuski parlamentarac Tjeri Marijani, a prenosi Sputnjik.

Vlada Rusije (Foto: government.ru)
Vlada Rusije (Foto: government.ru)

Nacionalni i regionalni parlamenti Francuske i Italije odavno pozivaju nacionalne vlade na ukidanje sankcija Rusiji, navodeći da one nanose štetu lokalnoj privredi.

Nedavno je belgijska Narodna partija izazvala raspravu o evropskim sankcijama u predlogu za nacionalni parlament.

“Vidimo da mnoge članice evropskih parlamenata počinju da shvataju da antiruske sankcije ne funkcionišu i nisu efikasne.” – rekao je Marijani, član odbora za spoljne poslove francuskog parlamenta.

“Znam da će drugi parlamenti u Evropi podržati predlog za ukidanje antiruskih sankcija.” – rekao je Marijani i dodao da je francuski parlament dao primer ostatku Evrope.

Francuski ministar spoljnih poslova Žan Mark Ero izjavio je prošle nedelje u Vašingtonu da je Pariz voljan da postepeno ukida sankcije koje su Rusiji uvedene 2014. godine, pošto su oba doma francuskog parlamenta to izglasala.

Izvor: Fonet

 

KOMENTAR DANA
Prevrat u Turskoj sa američkim otiscima predviđen još u decembru 2015. – Sibel Deniz Edmonds

Sibel Deniz Edmonds is a former translator who worked as a contractor for the Federal Bureau of Investigation (FBI) and founder of the National Security Whistleblowers Coalition (NSWBC).

Sibel Edmonds, poznata u SAD kao „najućutkivanija“ osoba u istoriji te zemlje, predvidela je u intervjuu kanadskom nezavisnom novinaru Džejmsu Korbetu krajem prošle godine da će Erdogan biti meta prevrata od strane Sjedinjenih Američkih Država. Po njenim rečima rušenje Erdogana počelo je još 2012-13. protestima na trgu Taksim u Carigradu, iza kojih je takođe stajala američka CIA. Američka vlada planirala je da Erdogana zameni nekim daleko poslušnijim i lojalnijim, „nekim mnogo gorim“.

 

VIŠE: IZ MINUTA U MINUT

 

Global Media Planet INFO – prava istina je skrivena daleko od očiju običnih ljudi

 

SAMO TRI STVARI SE NE MOGU DUGO SKRIVATI: SUNCE, MESEC I ISTINA!

 

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj koji nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostale troškove kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!       

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*