Zašto Hrvatska financira Islamsku državu ?


Dinko Bartulovic Vox populi, vox Dei. – Glas naroda, glas Boga.

 

Author: Dinko Bartulovic Vox populi, vox Dei. – Glas naroda, glas Boga.

 

‘Islamsku državu financira 40 zemalja, među njima i članice G20’

Ruski predsjednik Vladimir Putin kaže da je podijelio ruske obavještajne podatke o Islamskoj državi sa svojim kolegama iz zemalja skupine G20, a oni glase tako da izgleda da se te džihadiste financira iz čak 40 zemalja svijeta, uključujući i nekih od članica G20 skupine.

 

Hrvatska financira đihadiste? 

Zagreb je postao međunarodni centar za dostavu naoružanja teroristima?

U razdoblju od početka studenog prošle godine, do veljače ove godine, sa zagrebačkog aerodroma Pleso poletjelo je ukupno 75 transportnih civilnih aviona kojima je prevoženo naoružanje za sirijske pobunjenike.

Američki New York Times objavio je priču o hrvatskom oružju koje sa zagrebačkog aerodroma Pleso odletjelo u ruke sirijskih pobunjenika.

Prva dva do tri prijevoza oružja izvršila je turska aviokompanija Turkish Cargo, u vlasništvu Turkish Airlinesa, a potom je prijevoz preuzela jordanska kompanija Jordanian International Air Cargo.

 

Hrvatska je besplatno dala oružje teroristima!

Hrvatska uloga bila je dvojaka. Ona je dio viškova svog naoružanja – raketne bacače M79 i RPG-22, ručne bacače granata RBG-6 te bestrzajne topove M60 izdvojila iz svojih skladišta.

Nepoznata količina tog naoružanja u Siriju je otišla početkom studenog prošle godine sa zagrebačkog Plesa turskim avionima A310. No, na Pleso je u američkoj organizaciji dopremano i oružje iz nekoliko europskih zemalja, među njima i Velike Britanije, koje je potom transportnim avionima Jordanian International Carga otpremano u Jordan, a potom u Siriju.

 

Bez mandata UN i mandata naroda i odluke Sabora, RH šverca oružje!

Tko je odgovoran za šverc oružja i financiranje terorista od strane RH? Najodgovorniji za protuustavno djelovanje su, premijer vlade Zoran Milanović, predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović i Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost pod predsjedavanjem Miroslava Tuđmana.

Pljačka naroda pretvorbama, privatizacijama, otimanje privatnog vlasništva naroda resursa, banaka i HNB, pljačka novca, narodnog zlata, klirinškog duga, putnih koridora, mirovinskog i stambenog fonda, šverc nafte, cigareta nije dosta HDZ i SDP ćelijama centralnog komiteta, sada smo svjedoci da se šverca i oružje neprijateljima kršćanstva i sudjeluje tim činom u stvaranju Velikog Izraela i ciljanom uništavanju Hrvatske i Hrvata.

Kada će Hrvatski narod shvatiti da se nalazi u zamci međunarodnih bankara i bivše komunističke partije koja putem ćelija HDZ i SDP ciljano i programirano želi bankrotirati narod i uništiti ljude ?

 

Gdje je granica Hrvatske šutnje i klečanja na krvavim koljenima? 

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

 

Author: Dinko Bartulovic Vox populi, vox Dei. – Glas naroda, glas Boga.

 

V I D E O :

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/videos/541257286036471/

Zašto-Hrvatska-financira-Islamsku-državu-620

 

Preporučamo: 

KARINO HROMIN STURM: SVE BIVŠE REPUBLIKE IMAJU SAMO DVIJE OPCIJE, SPAS ILI PROPAST! 

Veliki intervju s ekonomistom, politologom i diplomatom Karino Hromin Sturmom, autorom Strategije razvoja Republike Hrvatske, članom Znanstvenog društva ekonomista ZDE i autorom knjige „Politička Biblija“.

Njegov ekonomski model STRATEGIJA RAZVOJA RH ima podršku nobelovaca Joseph Stiglitz-a i Paul Krugmana!

Preporučamo: 

Hrvatska HITNO mora istupiti iz NATO pakta! Hrvatska HITNO mora istupiti iz NATO-a ili bi mogla trpjeti kobne posljedice! – Zoran Antičević, književnik Matice hrvatske – ZORAN ANTIČEVIĆ – JEDAN OD NAJČITANIJIH KNJIŽEVNIKA HRVATSKE

Preporučamo: 

Rockefelleri – osnivači Hrvatskog zdravstva, suvremene eugenike, UN-a, WHO-a…

Preporučamo:

800 Hrvata dalekometnim vlakom u pohodu na Beograd

Preporučamo:

 

Pripremio i uredio:

Global Media Planet INFO

 

SAMO TRI STVARI SE NE MOGU DUGO SAKRIVATI: SUNCE, MJESEC I ISTINA!

 

Global Media

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite daljnji rad našeg portala to možete učiniti OVDJE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo daljnji rad, da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete vidjeti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za daljnji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!       

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*