Heroj iz Rumunije: ZAUSTAVIO NATO VOZ KOJI JE IŠAO KA JUGOSLAVIJI – VIDEO

Heroj iz Rumunije: ZAUSTAVIO NATO VOZ KOJI JE IŠAO KA JUGOSLAVIJI! Dok je trajalo bombardovanje Jugoslavije jedan blindirani voz se kretao ka Srbiji. 19 vagona krcatih NATO vojnicima i najsavremeniim radarskim sistemima prešli su pola Evrope. I stigli do poslednje stanice - selo Pjelešti

Heroj iz Rumunije: ZAUSTAVIO NATO VOZ KOJI JE IŠAO KA JUGOSLAVIJI

Dok je trajalo bombardovanje Jugoslavije jedan blindirani voz se kretao ka Srbiji. 19 vagona krcatih NATO vojnicima i najsavremeniim radarskim sistemima prešli su pola Evrope. I stigli do poslednje stanice – selo Pjelešti. Tu ih je zaustavio čovek kome su principi bitniji od moći NATO alijanse i diplomatskih veza. Pogledajte priču „Exploziva“ o čoveku koji je barem malo doprineo tome da se spreči bombardovanje Jugoslavije.

VIDEO: Dalje neće moći

IZVOR: B92 ČETVRTAK, 29.03.2018. | 10:15

Pogledajte ostale članke i video priloge u rubrici ZANIMLJIVOSTI

O Nama – Global Media

Verujemo u suštinske promene kroz novi način razmišljanja van boksa. Cilj nam je da promenimo dosadašnji šablonski poredak stvari baveći se onim temama koje su skrivene daleko od očiju najšire javnosti. Tu smo da ohrabrimo i inspirišemo jedni druge za preduzimanje akcija sa ciljem obezbeđivanja života dostojnog svakom stanovniku Planete i stvaranju svetlije budućnosti za sve nas zajedno.

Više

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite naš rad: PayPal

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima …

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*