ITALIJANSKI POLITIČAR POZIVA NA REVOLUCIJU PROTIV NATO-a: Ustanite protiv svoje vlade i tražite da napusti krvavi NATO!


ITALIJANSKI POLITIČAR POZIVA NA REVOLUCIJU PROTIV NATO-a: Ustanite protiv svoje vlade i tražite da napusti krvavi NATO!

Piše: Džulijeto KJEZA, italijanski novinar i političar

U toku je brutalna kampanja demonizacije ruskog predsednika Vladimira Putina. To mnogi vide – ona je očigledna. Međutim, svi ne razumeju razloge. Ne znaju svi ko organizuje kampanju i zašto baš sad.

Hajde da prikupimo činjenice, najnovije zato što kampanja traje već nekoliko godina, sa različitim stepenom uspeha i intenziteta. Na primer, „Putin – agresor u Ukrajini”, „Putin anektirao Krim silom”, „Putin uništio malezijski Boing”, „Putin ubio Politkovsku”, „Putin ubio Njemcova na mostu preko puta crvenog zida Kremlja”.

Sada kreće novi talas – „Putin je ubio Litvinenka, ubio polonijumom”. Istina, to se desilo pre sedam godina, ali krenuo je novi talas optužbi. O tome govori engleski sud. I mi treba da mu verujemo… možda… Ali, sud dodaje „verovatno”. O Putinovom ogromnom bogatstvu priča nam VVS u dokumentarnom filmu bez i najmanjeg dokaza.

A sa strane ministara američke administracije napadi se pojačavaju, i odobrava ih Obamin portparol.

Jedna moja čitateljka napisala mi je i ja želim da objavim tu njenu misao: ko se tako ponaša, taj nastoji da most digne u vazduh. Odnosno, Zapad i pre svega Amerika, ne žele da ostave nikakvu mogućnost za dijalog.

Uskoro možemo da očekujemo novu „bombu” zato što je Međunarodni sud u Hagu saopštio da konačno počinje istragu zločina u gruzijskom ratu 08. 08. 2008.

Što bi se reklo, baš na vreme – posle samo 8 godina.

Ignorisali su to što je RF već obavila istragu pre 8 godina i prikupila 500 tomova podataka. Možda će ih oni i pročitati, možda uzeti u obzir, ali sumnjam, zato što je cilj operacije – brzo doći do zaključka: Ruska Federacija je odgovorna za napad na Gruziju.

To je – dodatna hrana za raspirivanje rusofobije. Objektivno, cilj je da se otvaranjem novih tema podržavaju rusofobska raspoloženja. Sve to, naravno, bez istrage i dokaza.

Stav RF neće biti iznet, kao što nije bio iznet u komisiji za istragu obaranja Boinga. Čak i ako bude, neće ga uzeti u obzir zato što je rezultat unapred odlučen.

Svim zapadnim medijima, koji su već nosioci orvelovskog novo-jezika i novo-logike, nisu potrebni dokazi. Oni čak i ne znaju kako da ih traže i proveravaju.

Podsetiću kako je Kolin Pauel mahao epruvetom u SB OUN-a, optužio Sadama Huseina da poseduje oružje za masovno uništenje. A onda je otpočeo rat koji je odneo 500.000 života, računajući i dečje.

Džulijeto Kjeza - Italijanski političar i novinar
Džulijeto Kjeza – Italijanski političar i novinar

Postoji centar za koordinaciju kampanje. Gde je on fizički – mi ne znamo, ali on postoji i radi po čitav dan. Nešto nalik na Glavni štab imperijalne propagande, a on nema potrebe da štedi resurse.

„Bombarduje li Putin teroriste u Siriji? Ne, to nije istina, Putin bombarduje civile, bolnice, škole i decu”. Ko je ovo rekao?

Zapadna koalicija koja je finansirala i stvorila Islamsku državu. Niko ne proverava da je to rekao Erdogan. Dovoljno je da to govore ljubitelji nacista u Kijevu. Da su to oni koji simpatišu naciste Poljske, Estonije, Litvanije i Letonije. To govori Brisel. I time je sve rečeno. Dovoljno je to što je Brisel išao na „majdan” da podrži naciste u otimanju vlasti.

SAD su saopštile da će u Siriju uvesti trupe kršeći sve zakone. Niko to njima ne dozvoljava, ali su one same sebi dozvolile. One će izvršiti invaziju na Siriju. Kako? Videćemo. Rekle su da to neće učiniti kao u Avganistanu… Na njihovu sreću… Zato što su u njemu pretrpeli poraz.

Njima će se priključiti „demokratska i prosvećena” Saudijska Arabija. Ona takođe želi da uvede trupe, isto kao i Turska. U stvari, to je laž, zato što je Turska odavno izvršila invaziju na Siriju i tamo se već nalazi.

Zašto se sve ovo dešava?

Iz jednog prostog razloga: Rusija uništava ID, korak po korak, sistematski. Amerikanci organizuju seminare na kojima računaju gubitke. Gubitke svojih ljudi, gubitke glavoseča – a gubici su značajni. Glavoseče se povlače. A sirijska armija uz podršku VKS RF napreduje na svim frontovima.

Ali, u upoređivanju ovih činjenica postoji suštinska razlika. Rusija se tamo nalazi legalno – po međunarodnom pravu. Nju je pozvala legitimna vlast Damaska.

A svi ostali koji žele da izvrše upad – svi oni su agresori i prijatelji glavoseča.

Eto zašto su prestali pregovori u Ženevi. U takvoj situaciji oni ne mogu da se nastavljaju. Rusija je insistirala na Ženevskim pregovorima. Ona je i ubedila Asada da u njima učestvuje da bi se formirala koaliciona vlada. U takvoj situaciji pregovori ne mogu da se nastavljaju zato što Zapad trpi poraz. On ne želi da Rusija pobedi i da Asad ostane na vlasti.

To je novo kršenje svih međunarodnih prava.

Ako Putin ne ustukne, a on je već rekao da neće ustuknuti, biće rat. Ne mora samo u Siriji. Ali, biće rat.

Možda u Ukrajini u kojoj je predsednik Porošenko, taj gusan koji govori, već izjavio da je rat u Ukrajini više verovatan danas, nego juče. Ili, možda, na Pribaltiku gde svi galame o opasnosti od ruske invazije koja, zapravo, ne postoji.

Ne postoji nijedan dokument koji bi potvrdio namere Rusije da napadne na pribaltičke republike. Ali NATO galami o tome da RF tamo prodire i da samo ostaje da se sačeka provokacija koja će biti izgovor za rat.

Nemojte reći da sam paničar. Ja sam šta god hoćete, ali nisam paničar. I – nisam slep. Sve je veoma jasno.

Međutim, za spasavanje nije dovoljno biti informisan. Italijani, vi ulazite u rat u Siriji.

Pozivam sve razumne snage, dok još nije kasno, da se mobilišu protiv svoje vlade, a glavno je da se – jedinstvenim frontom nastupi za izlazak iz NATO-a, čija krvava politika preti da svet utopi u novi rat.

nato-full

intermagazin.rs
(za Fakti.org prevela Ksenija Trajković)

Uredio: Global Media

 

Bez ikakve političke konotacije smatramo da smo dužni u situaciji kada su gotovo sve nazovi “političke partije” bile one u poziciji ili opoziciji a koje uvode Srbiju u zonu NATO protektorata bez izražene saglasnoti volje velike većine građana i u situaciji apsolutnog medijskog mraka da prenesemo poziv za Anti NATO protest:

Najava: Anti-NATO protest u Beogradu!

“Povodom izglasavanja Zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade RS i NATO pakta o saradnji u oblasti logističke podrške, Srpski sabor Zavetnici u subotu, 20. februara u 13 časova organizovaće protestno okupljanje ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije, na Andrićevom vencu.

Implementacijom pomenutog zakona Republika Srbija faktički bi postala politička i vojna kolonija najmoćnije države članice NATO pakta, Sjedinjenih Američkih Država, odričući se svog suvereniteta na području bezbednosne i spoljne politike.

Sporazumom se pripadnicima NATO trupa omogućava slobodno i nesmetano kretanje bez krivične, prekršajne i materijalne odgovornosti preko celokupne srpske teritorije što predstavlja grubo kršenje odredbe člana 2 i 8 državnog Ustava o narodnom suverenitetu, teritorijalnoj nepovredivosti i zaštiti državnih granica.

Pozivamo Vas da se zajedno okupimo ispred Predsedništva i uputimo pismo Predsedniku Republike Srbije sa zahtevom u ime 80% građana koji se protive približavanju Srbije NATO alijansi da odbije da potpiše pomenuti Zakon i vrati ga Narodnoj Skupštini na razmatranje.

SRBIJA NIKADA U NATO!” 

Dodatak: 

“Zbog velikog interesovanja za Anti-NATO protest u Beogradu u subotu u 13 časova, organizujemo prevoz iz sledećih gradova:
– Niš i Leskovac;
– Požarevac, Smederevo;
– Šabac, Ruma, Novi Sad;
– Valjevo, Lajkovac, Lazarevac;
– Kraljevo, Kragujevac, Aranđelovac;
Za više informacija javite se na 0611369640.
Hvala svima koji se javljaju! Srbija se budi!”

Više Informacija kliknuti na LINK

—————————————————————-

Kenet O’ Kif, bivši američki marinac i ratni veteran objašnava ko u stvari vlada svetom i ko stoji iza napada u Parizu i Islamske Države:

 

Sa prevodom:
Speech: former US soldiers, veterans of the war in Iraq and Afghanistan. After they woke up, they threw their medals in the garbage, quit their “job” and devoted their lives to spread the truth.

Pročitajte još: 

Hrvatska HITNO mora istupiti iz NATO pakta! NATO je zločinačko-genocidna tvorevina koja služi bankarima! – piše čuveni književnik Zoran Antičević, književnik Matice Hrvatske

OTVORENO PISMO AMERICI: Ne pomažite više nikome, molimo vas! – Otvoreno pismo Americi i ambasadorki SAD u Crnoj Gori Su Kej Braun čuvenog crnogorskog novinara Marka Milačića: „Ne pomažite, please“. Zašto ratujete sa celim svetom?

Nemački generali: Dosta je bilo svetskog terora SAD i NATO  – Oko sto generala i oficira nemačkog Bundesvera potpisali su otvoreno pismo u kojem su osudili politiku Zapada prema Rusiji, a originalni tekst pisma, pod nazivom “Vojnici za mir“, prenosimo u celini zajedno sa svim potpisnicima. 

Global Media


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*