IZNENADA UMRO OČEVIDAC KOJI JE TREBALO DA SVEDOČI PROTIV KRALJICE ELIZABETE I PRINCA FILIPA ZBOG OTMICE DESETORO KANADSKE DECE STAROSTI OD ŠEST OD ČETRNAEST GODINA!


IZNENADA UMRO OČEVIDAC KOJI JE TREBALO DA SVEDOČI PROTIV KRALJICE ELIZABETE I PRINCA FILIPA ZBOG OTMICE DESETORO KANADSKE DECE STAROSTI OD ŠEST OD ČETRNAEST GODINA!

Međutim ključni svedok William Combes dao je da se snimi njegova izjavu neposredno pre svoje smrti u kojoj je detaljno opisao svedočenje o otmicama dece 1964. godine.

Kraljica Elizabeta i princ Philip prozvani su vezano za slučaj nestale dece u Kanadi. Očevidac koji je svedočio otmici desetoro dece 1964. godine i javno imenovao kraljicu Elizabetu II i princa Philipa, iznenada je umro nakon običnog pregleda u bolnici. William Combes trebalo je da svedoči na sudu nakon što je izjavio da je video kraljicu i njenog supruga princa Filipa s desetoro dece iz katoličkog sirotilišta a koja su nakon toga nestala i nikada ih više nisu ni videli ni pronašli. Izgubio im se svaki trag.

MISTERIOZNA SMRT POD NEOBIČNIM OKOLNOSTIMA

Misteriozno je umro pre nego što je trebao dati iskaz na sudu o događajima o kojima je želeo da svedoči, a koji su se dogodili u oktobru 1964. u katoličkoj školi u Kamloopsu, BCCombes. On je trebao biti glavni svedok na sednici Međunarodnog suda za zločine crkve i države (ITCCS) u Londonu. Lekar koji ga je video nekoliko dana pre njegove smrti rekao je: “On je izgledao bolje nego što sam ga godinama video”.

William je bio izvrsnog zdravlja, ali se nakon testiranja u bolnici, a vezano za verodostojnost njegovih iskaza protiv kraljevskog para, zdravlje iznenada pogoršalo nakon čega je naprasno umro!

“Umro” jedini preživeli svedok

William je bio jedini preživeli u grupi od tri aboridžinska dečaka koji tvrde da su bili svedoci otmice desetoro dece tokom kraljevske posete školi u KAMLOOPS sredinom oktobra 1964., kada su i Kraljica Elizabeta i princ Philip bili u poseti u Kanadi.

“Oduzeli su desetoro dece i niko ih nikad više nije video”, rekao je William, u nekoliko javnih izjava. U oktobru 1964., imao sam 12 godina, bio sam zatvorenik u školi Kamloops. Došli su nas posetiti engleska kraljica i princ Phillip. Sećam se da je to bilo za nas čudno jer su došli sami, bez velike pompe. Ali prepoznao sam ih, a direktor škole rekao nam je da je to kraljica i svi smo dobili novu odeću i prvi put dobru i obilnu hranu.

Taj dan, kad je kraljica stigla u školu, bio sam deo grupe dece koja su sa njom, njenim mužem i nekim sveštenicima otišla na piknik, sve do livade pokraj Mrtvog mora. Sećam se da je bilo čudno jer smo svi morali leći i poljubiti nogu, belu čipku. Nakon nekog vremena video sam kako kraljica napusta piknik sa desetoro dece iz škole. Ta deca se nikada nisu vratila u našu školu. Nikada nismo čuli ništa više o njima i nikada ih više nismo sreli.

Elizabeta, nestala katolička deca i svedok (označen na slici)
Elizabeta, nestala katolička deca i svedok (označen na slici)

U grupi koja je nestala bilo je 7 dečaka i tri devojčice, starosti od šest do četrnaest godina. Svi su bili iz napredne grupe u razredu. Dva su dečaka bila braća i bili su iz Metisa u Quesnelu. Njihovo prezime bilo je Arnuse ili Arnold. Ne sećam se ostalih, samo imena Cecili i Edward. Onome što se desilo takođe je svedočio moj prijatelj George Adolph, koji je tada imao samo 11 godina. Ali i on je mrtav.

Mnogi uključeni u ovaj slučaj veruju da je William Combes umro da ne bi svedočio o ovoj prljavoj igri, da ne bi svedočio o dečjoj otmici i drugim zločinima, ubistvima i mučenju dece u katoličkim školama. Aktivista koji radi na otkrivanju ovih otmica Johnny Bingo Dawson, ubijen je od strane Vancouverske policije 2009.godine.

William nikada neće biti zaboravljen – a nadamo se da će svi oni koji su ga ubili, poput sistema koji je i doveo do toliko smrti potpuno nedužne biti privedeni pravoj pravdi.

IPAK, ubice nisu pobedile! William je pre smrti snimio izjavu u kojoj je detaljno opisao svedočenje otmica1964. godine.

Star Eyewitness who named Queen of England in Abduction of Aboriginal Children dies/ Or William Combes age 59 and in good health / Murdered!
Star Eyewitness who named Queen of England in Abduction of Aboriginal Children dies/ Or William Combes age 59 and in good health / Murdered!

Izvor: Istinom protiv laži

@NeonNettle 29. juna 2017 @ 05:52 © Press

Do smrti se bori za istinu i ceo Univerzum će se boriti za tebe!

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

(već od 1 €, bilo koja valuta, automatska konverzija, dinari, kune, KM, sve moguće svetske valute, samo jedan klik, sami upišite iznos – bilo kojim iznosom pomažete rad portala koji je namenjen vama, sve uplate biće javno prikazane osim ako Vi to ne želite, zbirno će biti prikazane svakako za svaki mesec kao i pregled troškova rada portala)

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*