Krađa beba u detalje – Kako se i zašto kradu bebe iz porodilišta – Vladimir Čičarević INTERVJU (VIDEO)

Oštro i bez pardona: Krađa beba u detalje - Kako se i zašto kradu bebe iz porodilišta - Vladimir Čičarević INTERVJU (VIDEO)

Krađa beba u detalje – Kako se i zašto kradu bebe iz porodilišta – Vladimir Čičarević INTERVJU (VIDEO)

Vladimir Čičarević, predsednik Udruženja roditelja nestalih beba Srbije hirurški precizno i vrlo elokvetno razotkriva u detalje kako se kradu bebe iz porodilišta ali i šta se nadalje dešava sa njima. Šokantno svedočenje i iznošenje podataka je rezultat njegovog višegodišnjeg rada na temu krađa beba. Gde nestaju “nestale bebe”, koliko dugo se to već radi, kako se tehnički izvodi krađa beba, ko je sve umešan kao i koje sve strukture pokrivaju ovaj mega biznis saznaćete u ovoj emisiji koju ne biste smeli propustiti iz jednostavnog razloga da se to i vama ne bi slučajno ili namerno desilo.

Vladimir Čičarević zaronio je u tematiku od koje mainstream mediji beže. Vrlo se ozbiljno bori da istina izađe na videlo. Topla preporuka da pogledate ovaj nesvakidašnji intervju od početka do kraja. Nećete se pokajati … jer hrabrost je vrlina a istina nema alternativu ma koja cena svedočenja istine bila:

INTERVJU: Vladimir Čičarević – Postoje svi dokazi kako se kradu bebe iz porodilišta! – VIDEO

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jt_nXb4yebg[/embedyt]

 

U svetu lažnih vesti, nikada nije postojala veća potreba za kvalitetnim novinarstvom. Naša Misija je da pružimo najnovije i relevantne vesti iz ljudske perspektive. Ali to ne možemo bez vas.

Za razliku od mnogih drugih – želimo da naše novinarstvo bude potpuno slobodno i što je moguće otvorenije. Izlazak naših članaka, održavanje sajtova kao i celokupne strukture, zakup hostinga, domena kao i ostalih troškova zahteva mnogo vremena, novca i napornog rada. Niko ne objavljuje članke i vesti na način kako mi to radimo, dakle potpuno nezavisni od bilo kojih struktura moći, interesnih grupa ili pak pojedinaca, pa nam pomozite da tako nastavimo i dalje.

Vaša mesečna podrška će napraviti razliku. Hvala vam. 

PayPal

Global Media Planet INFO – vesti o pravom svetu oko nas

Preporučeno:

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

*Prilikom prenošenja tekstova, članaka, video, audio snimaka, fotografija kao i ostalog materijala, citiranja istih u kompletu ili u delovima obavezno navesti izvor uz link prema izvoru.  

Podelite ovaj članak sa drugima!

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*