Kreće FAZA 2 akcije NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE! – Maja Sačer


Kreće FAZA 2 akcije NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE!

IMATI ILI NEMATI DOM, PITANJE JE SAD!

Maja Sačer:

Hvala od srca svima koji su sudjelovali u FAZI 1 akcije. I dalje možete slati prijedlog za ocjenu ustavnosti Ustavnom sudu budući da nema roka za predaju prijedloga.

[download id=”10592”]

 

VAŽNO! FAZA 2 IMA ROK KOJI ISTIČE 31.12.2017. Pozivam sve koji ne žele plaćati ovaj harač da pošalju podneske Saboru i Vladi već danas.

O čemu se radi?

Ovim dokumentima zaobilazimo jednu pravnu varku. O ovome nas, naravno, nisu učili na pravnom fakultetu, no psiho-sustav jako dobro zna o čemu se radi. Činjenica je da je REPUBLIKA HRVATSKA trgovačko društvo upisano u međunarodni registar trgovačkih društava s pripadajućim registarskim brojem, a ima i svoj OIB. Činjenica je da je svaka pravna i svaka fizička osoba također trgovačko društvo – zato se pišu TISKANIM slovima, npr. IVO IVIĆ. Pogledajte svoje račune za komunalije ili dopise od banaka. Uvijek nam ime piše TISKANIM slovima. Ovo je razlog. A budući da su i RH i fizičke osobe trgovačka društva, na njih se primjenjuje trgovačko pravo. To znači da su i zakoni u suštini ugovori, a dok ne stupe na snagu, zakoni predstavljaju javne trgovačke ponude fizičkim osobama – građanima, kao i pravnim osobama, za sklapanjem ugovora.

Mi ovim dokumentima obavještavamo RH, putem njenih zastupnika Sabora i Vlade, da ODBIJAMO NJIHOVU PONUDU za sklapanjem ugovora pod nazivom Zakon o lokalnim porezima – porez na nekretnine.

Ovi dokumenti potpuno su valjani, ali, na žalost, ne mogu jamčiti za njihovu uspješnost u praksi budući da 99% zaposlenih u institucijama ne zna za ovo. No, kao i uvijek, nama treba BROJNOST. Zajedno smo jači. Ako nas tisuće pošalje ove dokumente, neće nas tako lako moći ignorirati. Također, u slučaju žalbe protiv poreznih rješenja, ovi dokumenti su naš dokaz, naš pravni argument protiv plaćanja ovog harača.

Postupak je vrlo jednostavan. Sve što vam treba je malo volje, malo vremena, malo papira i malo poštarine. Bez brige, nema pristojbi.

Dakle, najkasnije do 31.12.2017.:

1. Skinite predloške na ovim linkovima:

[download id=”10637”]

[download id=”10644”]

Ukoliko ne možete skinuti predloške, javite se u inbox Maja Sačer o istini i lažima

2. Ispunite u predlošcima osobne podatke, OIB te mjesto i datum – ovo je obilježeno crveno; tamo gdje ime i prezime piše TISKANIM slovima, treba ga upisati TISKANIM slovima. Nakon toga obrišite moje upute i zacrnite tekst ako je što ostalo crveno.

3. Isprintajte dokument za Sabor u 2 primjerka (može obostrano). Također, isprintajte dokument za Vladu u 2 primjerka (može obostrano) i potpišite sve primjerke.

4. Preporučam, ako ste u mogućnosti, da odnesete dokumente za Sabor u Zagreb, Opatička 1 (pisarnica), a dokumente za Vladu na Markov trg 2. Jedan primjerak će uzeti sebi, a drugi će dati vama. Na taj vaš moraju lupiti žig s datumom primitka.

5. Ukoliko ne možete odnijeti dokumente, pošaljite na jedan od sljedećih načina: a) prvo nazovite pisarnicu Sabora i Vlade, recite da im želite poslati dokument i tražite upute kako da vam vaš primjerak vrate, ili b) pošaljite Saboru, Opatička 1 i Vladi, Markov trg 2 njihove primjerke (1 Saboru i 1 Vladi) preporučeno s povratnicom, kao dokaz da su primili dokument. Sačuvajte svoje primjerke zajedno s povratnicom za eventualne žalbe na porezno rješenje.

To je to!

Samo ZAJEDNO I ORGANIZIRANO možemo nešto promijeniti. Zahvaljujem svima koji lajkaju, dijele i djeluju. 🙂

https://www.facebook.com/sacermaja/posts/311376862658126

 

UPDATE 04/08/2017: VAŽNO! Obrasce koje psiho-sustav šalje da popunjavamo glede naših nekretnina, moj je savjet da ih ispunite i vratite, ali NEMOJTE POTPISATI. 

https://www.facebook.com/sacermaja/posts/311836059278873

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3QG_vUHGTVQ[/embedyt]

 

Maja Sačer pokrenula akciju: NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE!

Maja Sačer
Maja Sačer

Vrijeme je da se sa riječi prijeđe na djela.

U prilogu su 4 primjerka plakata “NE POREZU NA NEKRETNINE” koje možete preuzeti, isprintati te polijepiti po zidovima, stupovima, panoima… svojih ulica, opcina, gradova…

dimenzija 1000×800

Vrijeme je da se sa riječi prijeđe na djela.

https://www.facebook.com/Svjesnost/posts/1775941509090169

 

LINK za download – OVDJE

 

Global Media Planet INFO

 

Preporučamo: 

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE: PayPal-Me  

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

Podijelite ovaj članak sa drugima! 

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*