Masovni napad na ciljeve DAEŠ sa podmornica iz Sredozemlja – VIDEO

Masovni napad na ciljeve DAEŠ sa podmornica iz Sredozemlja - VIDEO | Saopštenje Ministarstva Odbrane Ruske Federacije

Masovni napad na ciljeve DAEŠ sa podmornica iz Sredozemlja – VIDEO

IZ SREDOZEMNOG MORA U TREPAVICU

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je masovni napad na ciljeve DAEŠ-a u Dejr el Zoru usred operacije sirijske vojske kako bi se iz ove provincije očistili teroristi.

 

„Podmornica ’Veliki Novgorod‘ je iz podvodnog položaja 31. oktobra 2017. godine pokrenula masovni napad krstarećim raketama ’kalibar‘ na važne ciljeve DAEŠ-a u provinciji Dejr el Zor iz istočnog dela Sredozemnog mora“, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Rusije.

MUNJEVITO – DAEŠ PRED TOTALNIM UNIŠTENJEM U KOMPLETU SA AMERIČKIM INSTRUKTORIMA I TO SVE BEZ PARDONA

U napadu tri krstareće rakete uništen je komandni punkt terorista, utvrđeno područje na kojem su se nalazili ekstremisti i oklopna vozila, kao i veliki arsenal oružja i municije terorista DAEŠ-a u blizini naselja Abu Kemal u provinciji Dejr el Zor, što je potvrđeno izviđanjem.

Napad je izveden usred operacije sirijske vojske uz podršku ruske avijacije čiji je cilj bio eliminisanje ostatka terorista u provinciji Dejr el Zor nakon istorijskog probijanja trogodišnje opsade grada Dejr el Zor u septembru.

Tokom vojne kampanje u provinciji, vladine snage uspele su da uspostave kontrolu nad najvećim uporištem DAEŠ-a smeštenim u gradu Majadinu.

USKORO:

LIVE PRENOS AKTIVNOSTI I DEJSTAVA PUTEM DRONOVA SA KOORDINATAMA I VIDEO LIVE PRILOZIMA SA LICA MESTA  

USKORO:

RUSKI ODGOVOR KOJI ĆE ZALEDITI RUMUNIJU I POLJSKU KAO I OŠTAR ODGOVOR NA AMERIČKI RAKETNI ŠTIT – DO SADA ČUVANO U NAJSTROŽOJ TAJNOSTI

USKORO:

ŠTA ĆE ZNAČITI RUSKI ASIMETRIČNI ODGOVOR

SLEDI: 

RUSIJA GRADI LOVAC ŠESTE GENERACIJE

 

Uređuju: D. Velkovski i V. Kosulin

Pratite nas i na Tviteru i prvi saznajte ono što drugi prećutkuju!

tviter-vesti

Russian submarine strikes ISIS in Syria with Kalibr cruise missiles from Mediterranean (VIDEO)

UPDATE 01/11/2017

Šef Komiteta za odbranu Donjeg doma, bivši zapovednik vazduhoplovnih snaga, kaže da će do kraja 2017. godine Sirijska vlada ponovo preuzeti kontrolu nad svojom istočnom granicom, a teroristička grupa Islamske države će “prestati da postoji”.
 
.. Neko je u Siriji potrošio nekoliko biliona dolara a to nisu bili Rusi. Teroristi su postojali samo zato što su ih finansirali entiteti koji žele da konstantno raste haos. Kada se njihovo finansiranje isuši, terorizam nestaje takođe.
 
Nažalost, postoje određene sile u igri koje pokušavaju da spreče stabilnost na Bliskom istoku. ISIS je imao podršku američkih vazduhoplovnih snaga i punu podršku State Departmenet-a, i opet je izgubio.
 
SAD su tvrdile da se godinama bore protiv ISIS-a, dok je ISIS postajao sve jači i jači, ali pošto su Rusi počeli da se bore protiv ISIS-a, dve godine kasnije oni su praktično uništeni, to je činjenica. Zapad ih je stvorio i podsticao ih. 
Postoji konstantno prebacivanje iz Sirije, Iraka sada u Afganistan, lako je videti da je to sve sada panični strah CIA-e kako bi se zadržao višebilionski profit američkih proizvođača oružja.

 

Preporučeno:

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*