Megalomanski projekat Aleksandra Vučića BEOGRAD NA VODI zaustavila CIA i FBI

Beograd na vodi
Sumanuti megalomanski projekat Aleksandra Vučića "Beograd na vodi'' konačno je propao. Zamišljen je kao velika praonica para Vučićevog kartela, uz pomoć šeika iz Ujedinjenih arapskih emirata.

Megalomanski projekat Aleksandra Vučića BEOGRAD NA VODI zaustavila CIA i FBI

Preko pune linije

Megalomanski projekat Aleksandra Vučića zaustavila CIA i FBI

Projekat na hlebu i vodi

Sumanuti megalomanski projekat Aleksandra Vučića “Beograd na vodi” konačno je propao. Zamišljen je kao velika praonica para Vučićevog kartela, uz pomoć šeika iz Ujedinjenih arapskih emirata. Istražni timovi američke obaveštajne službe CIA i kontraobaveštajne FBI-a, u okviru globalne borbe protiv kriminala, nakon sprovedene istrage u junu mesecu, zabranila je šeicima i njihovim kompanijama dalje finansiranje i pranje para preko projekta “Beograd na vodi”. Vučić pokušava da lažima opravda prekid radova i sunovrat ove megalomanije, koja bi u crno zavila glavni grad Srbije, da je realizovana. Urednik Magazina Tabloid Predrag Popović je o tome dobio ekskluzivne informacije, koje krije Vučićeva Velika propaganda laži

Piše: Predrag Popović

Projekat „Beograd na vodi” je zaustavljen odlukom američkih vlasti. U okviru globalne borbe protiv kriminala, CIA je sprovela istragu poslovnih aktivnosti nekoliko kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za koje se sumnjalo da se bave pranjem novca. Utvrđeno je da su to krivično delo vršili i određeni arapski biznismeni preko čijih firmi su i srpski tajkuni i političari nelegalno stečeni novac ulagali u „Beograd na vodi”.

Istraga, u kojoj je učestvovalo šest timova s više od sto agenata CIA i FBI, završena je u junu. Iako su Amerikanci akciju sproveli kako bi zaustavili mahinacije na svetskom tržištu novca, koje nanose veliku štetu dolaru, prekinuli su tokove prljavog novca iz UAE prema Kipru, Crnoj Gori i Srbiji. Pod pritiskom su se našli i tzv. investitori projekta „Beograd na vodi”. Posle zabrane CIA, Arapi su prestali da prebacuju pare na račun „Belgrade Waterfront”, što je izazvalo zastoj u izgradnji megalomanskog kompleksa u srpskom glavnom gradu.

CIA i FBI istražuju ulogu Aleksandra Vučića u ovim kriminalnim radnjama

Aleksandar Vučić, glavni kreator prevare zvane „Beograd na vodi”, obavešten je o razlozima za prekid dotoka novca, ali ne sme da ih objavljuje, pošto CIA i FBI istražuju i njegovu ulogu u tim kriminalnim poslovima. Kad više nije mogao da prikriva zastoj u radovima, Vučić je preko svojih medija plasirao dezinformaciju da je do toga došlo jer su arapski investitori otkrili da ih potkradaju srpski partneri. Navodno, kontrolom dosadašnjih poslova Arapi su otkrili da Srbi prave lažne fakture u kojima su prikazani znatno uvećani troškovi.

Arapska kompanija „Eagle Hills”, većinski vlasnik „Belgrade Waterfronta”, nije vršila nikakvu proveru poslovanja i cene dosad izvršenih radova. Investitori iz Dubaija su korektno ispunjavali sve svoje obaveze, za solidnu proviziju na račune „Beograda na vodi” prebacivali su onoliko para koliko su im prosleđivali Vučićevi poslovni partneri. Prekid toka novca predstavlja početak kraja fantomskog projekta, kojim je aktuelna vlast nameravala da otme sto hektara najlepšeg i najskupljeg dela Beograda.

SAZNAJEMO: Radnici napustili Beograd na vodi! Nisu primili plate ni za prošli mesec! Ostali skroz bez dinara! Dužni prenoćištima gde su bili smešteni ostavivši svoje laptopove i lične stvari i pobegli!

Na Beogradu na vodi nema radova
Na Beogradu na vodi nema radova

Zastoj u izgradnji najbolje se vidi na dvokrilnoj zgradi „Eagle Hillsa”. Do juna je na njoj radilo više od 500 radnika i stotinak raznih mašina. Od tada ima više konobara u nelegalnom restoranu „Savanova” nego radnika na gradilištu. Prema nekim informacijama, radovi su prekinuti, samo se ispumpava voda koja svakodnevno puni niže nivoe zgrade.

Pored toga, početkom septembra na delu obaloutvrde između mosta Gazela i Starog savskog mosta otvorila se rupa duboka dvadesetak metara, koja je izazvala urušavanje i tridesetak metara nasipa ispod „Savske promenade”. Pravni tim inicijative „Ne da(vi)mo Beograd” podneli su krivičnu prijavu protiv Nikole Nedeljkovića, direktora kompanije „Beograd na vodi” i drugih odgovornih lica zbog krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti do koje je došlo usled oštećenja tog dela obaloutvrde na Savi.

Iako je suočen s neslavnim krajem svog „životnog projekta”, Vučić nastavlja da obmanjuje građane. Prošle godine, pripremajući se za predsedničku kampanju, obećao je da će se u zgrade u „Beogradu na vodi” prvi stanari useliti u aprilu 2017. Sad je to pomerio za proleće sledeće godine, kad namerava da uz beogradske izbore održi i referendum za promenu Ustava. Da bi od Beograđana sakrio pogubne posledice propasti „Beograda na vodi”, smislio je predizborno raskopavanje ulica, koje su paralizovale saobraćaj i normalan život grada, ali poslužiće mu za samoreklamu u kampanji.

Možda će uspeti i da prevari glasače, ali teško će svojim poslovnim partnerima, koje je uvukao u nezakonitu avanturu s „Beogradom na vodi”, objasniti da za njihov finansijski gubitak nije kriv on, nego CIA i FBI.

podeli ovaj članak:
Beograd na vodi najveća perionica para
Beograd na vodi najveća perionica para

NAJNOVIJE: STRANI “INVESTITOR” BEOGRADA NA VODI MOAMER DAHLAN NA POTERNICI INTERPOLA ZBOG VIŠESTRUKIH PRONEVERA! 

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/photos/a.478355595659974.1073741828.458605980968269/848015128694017/?type=3&theater

Exiled rival of Mahmoud Abbas, convicted of corruption in 2016, will be ‘on top of the list’ of names of fugitives sought by PA through Interpol

Beograd na vodi, poprskan krvlju! EKSKLUZIVNO: Kako se gradnja kula na Savi koristi za šverc oružja i pranje para!

Aleksandar Vučić i njegov pljačkaški klan zarađuju stotine miliona evra poprskanih krvlju Srba, Rusa i Sirijaca. Projekat Beograd na vodi osmišljen je od strane stranih obaveštajnih službi kao velika perionica para iz koje će se finansirati oružje koje će Ujedinjeni Arapski Emirati davati svojim prijateljima, islamistima na Bliskom Istoku, ali i režimima u Ukrajini i na Kosovu, tvrde svetski mediji koji ukazuju na to da time Vučić vraća uslugu šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu za finansijsku podršku pre izbora 2012.

Piše: Milan Malenović

 

Beograd na vodi platila deca Plaestine kroz istorijsko pranje para Mila, Dahlana, Zajeda, Blera i Vučića
Beograd na vodi platila gladna deca Plaestine kroz istorijsko pranje para dahlana preko Mila, Zajeda, Blera i Vučića

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak gde god to možete !

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*