Opšte oduševljenje u Srbiji nakon vesti da je Hrvatska blokirala ulazak Srbije u EU!


Opšte oduševljenje u Srbiji nakon vesti da je Hrvatska blokirala ulazak Srbije u EU!

Vest da je Hrvatska blokirala ulazak Srbije u EU usijala je društvene mreže u Srbiji. Reči zahvalnosti pa i koja suza radosnica stižu iz svih krajeva Srbije ali i Evrope i širom sveta sa porukom: HVALA VAM DO NEBA I IZDRŽITE U SVOJOJ ODLUCI DO KRAJA!

Odmah po objavi vesti usledila je prvo neverica a onda su društvene mreže bukvalno eksplodirale! Pogledajte samo neke od nebrojeno mnogo komentara!

Hrvatska-Srbija Hrvatska-Srbija-2 Hrvatska-Srbija-3 Hrvatska-Srbija-4 Hrvatska-Srbija-6 Hrvatska-Srbija-7 Hrvatska-Srbija-9 Hrvatska-Srbija-10 Hrvatska-Srbija-11 Hrvatska-Srbija-12

Dobro je poznato da se velika većina građana Srbije protivi evro atlantskim integracijama ali i to da politička elita na silu vuče Srbiju u EU i NATO ne poštujući elementarno pravo i volju većine svojih građana. U tom smislu, u Srbiji su Instituti plebiscita, narodnog veta i referenduma nepoznati kao pojam iako su predviđeni Ustavom ove zemlje. 

Zapravo to što je Hrvatske blokirala tj uslovila Srbiju na njenom paklenom putu prema EU je možda i slamka spasa za građane Srbije tako da su komentari, koji su preplavili društvene mreže ali koji se takođe mogu čuti posvuda po ulicama gradova i mesta širom Srbije, potpuno na mestu. Oni su odraz onoga što gotovo 100% građana Srbije i misli osim naravno onih koji su tu da protežiraju i zastupaju monetarno korporativnu elitu koja je uništila ne samo Srbiju u svim njenim segmentima već i svaku nadu da će se Srbija ikada više iščupati iz živog blata u koju su je baš ta i takva Evropa svesno i planski i gurnuli nakon što su je bombardovali 78 dana i noći kršeći međunarodno pravo. 

Gotovo da i nema političke stranke u Srbiji koja je zadnjih 20 godina zastupala interese svojih ojađenih građana što se vidi i po egzaktnim pokazateljima da je Srbija najsiromašnija zemlja Evrope sa vrtoglavim daljim nezaustavljivim padom standarda građana, pri svemu tome se još enormno zadužujući iz sekunde u sekund. Građanima Srbije je potpuno nepoznato za koje svrhe i namene se uzimaju toliki krediti i dugovi kao i ko će da ih vraća – da li političari koji ih uzimaju za svoje megalomansko kleptomanske potrebe ili sami građani koji od svega toga nisu videli ništa osim šuplje i prazne retorike u predizbornim kampanjama odavno šupljih ali prebogatih udruženih političara Srbije sa faraonskim privilegijama i bogatstvom.

Praktično Srbiju odavno čerupa ko stigne a političari Srbije su tu samo da belosvetskim lopinama i lopovima otvore širom vrata.

Kuriozitet Srbije jeste da za ispumpavanje preko 60 milijardi evra samo u periodu od deset godina niko nikada nije odgovarao niti se našao na optuženičkoj klupi uprkos nebrojenim dokazima.

Stepen korupcije u Srbiji je najveći u planetarnim razmerama uzevši u obzir broj stanovnika ali takođe i ne manje važno i stepen povreda osnovnih elementarnih prava građana što se vidi po broju tužbi pred međunarodnim sudom u Strazburu gde Srbija takođe zauzima neslavno lidersko mesto.

Partijsko pravosuđe i sudstvo su tako ustrojeni da parnice mogu dobiti samo tajkuni i prebogati dok sirotinja nema šta da traži u ovim institucijama sa potpuno pogrešnim nazivom – jer pravi naziv koji odgovara realnosti – jeste Krivosuđe.  

#Justice #JustitiaGlobal Media

Posted by Global Media on Thursday, February 11, 2016

Socijalna zaštita gotovo da ne postoji ni u fragmentima što svedoče ne gotovo nego baš svakodnevna samoubistva širom Srbije pretežno mladih ljudi koji se na ovaj očajnički čin odlučuju ne iz nekog hira ili besa nego zbog očaja i gladi – gladi koja hara Srbijom a koja je nezapamćena u istoriji Srbije a možda ni u poznatoj ljudskoj istoriji. 

Ulazak Srbije u Evropsku Uniju značio bi možda najviše Eurotransplantu da dopuni svoje kapacitete jeftinim rezervnim delovima za bogatu klijentelu.

Hrvatska je sada prva u Evropi po dobrovoljnom doniranju organa ali ako uđe Srbija preteknuće sve na svetu u vrlo kratkom roku ne samo zbog iskustva sa prostora Kosova već i zbog humanosti po kojoj su srpski političari poznati, tako da će donirati sve živo i mrtvo što postoji do poslednjeg Srbina ma kakav organ da je u pitanju. Ništa ne košta a zarada je astronomska.

Dobro je to što građani Balkana od kako je krenula demokratizacija društva nemaju više problema sa viškom holesterola jer većina živi na fotosintezu. U Srbiji je to naročito izraženo i vidljivo.

Dobro je i to što reporteri ne moraju više da idu u Somaliju da slikaju potresne slike gladnih, golih i bosih kada sve te priloge mogu da urade u svojoj zgradi, ulici, bloku, naselju.

B92 i CESID SPROVELI ISTRAŽIVANJE KOJE IH JE ŠOKIRALO: Srbi za Rusiju, ne žele u EU i NATO!

Zašto ih je šokiralo? Zato što svi vrlo dobro znamo ko stoji iza njih i ko ih plaća, zašto su u Srbiji i sa kojim zadatkom tolike godine kao i čije interese ove dve “kuće” zastupaju. Dakle ako su spinovali do sada – ovoga puta su se i sami uverili u realnost koja nije onakva kakvu nam serviraju. Neka prenesu svojim gazdama u USA za koga medijski svakodnevno otruju do 7 miliona stanovnika Srbije sledeće:

Beograd – 08.04.2016

Čak 71,6 odsto ispitanika smatra da za Srbiju nije dobar ulazak u EU i NATO, dok više od 55 odsto anketiranih kaže da Srbija treba da se drži Rusije, pokazalo je najnovije istraživanje B92 i CESID-a.

Najnovija istraživanja pokazuju da se 11,2 odsto ispitanika slaže sa tvrdnjom da je za Srbiju ulazak u EU i NATO dobar, dok 71,6 odsto smatra suprotno.

Kako pokazuju istraživanja, poslednjih godina zabeležen je porast evroskepticizma, ali je ovo i uobičajen trend za zemlje-kandidate. 

Neodlučnih o ovom pitanju bilo je 14 odsto.

Za razliku od toga, 55,2 odsto ispitanika smatra da Srbija tradicionalno treba da se drži Rusije, a podrška toj zemlji stalno raste.

Nešto više od 19 odsto se ne slaže sa tom tvrdnjom, a neodlučnih je 21,5 odsto.

Na pitanje šta je prioritetna tema političara u kampanji, 38,5 odsto ispitanika navodi da je to standard i velika nezaposlenost.

Ekonomske teme bile su odgovor 18,2 odsto ispitanika, prava radnika i penzionera 11,1 odsto, ulaganje u poljoprivredu 9 odsto, a borba protiv korupcije i kriminala 7,4 odsto.

 

Ko je zapravo i šta je to CESID?

Cesid je tvorevina 5. oktobarske “plišane” “buldožer” “nenasilne” revolucije i tu je postavljen da objavi rezultate “izbora” pre nego se oni završe ili čak uopšte i dogode. Na čelu CESID-a se nalazi čuveni aktivista CIA-inog CANVAS-a tj OTPOR-a, Marko Blagojević.

A šta je to CANVAS?

CANVAS Zvanično – The Centre for Applied Nonviolent Action and Strategies (CANVAS) is a non-profit, non-governmental, international network, oriented to educational work related to strategic nonviolent conflict.

CANVAS Nezvanično – sproveli sve obojene i manje obojene “spontane” revolucije širom Planete Zemlje gde amerika ima svoje otvorene interese. Da su nenasilni teško … vrlo su, vrlo nasilni u šta smo svi imali prilike da se uverimo. Da su upali u policijsku stanicu u Beogradu PU Stari Grad i odneli svo naoružanje koje se kasnije koristilo za razna ubistva po Beogradu, Srbiji a možda i u svetu i to je živa istina kao i to da su doneli ogromnu svotu novca za ovu aktivnost iz američke ambasade u Budimpešti. Istina je i to da su napravili mrežu Soroševih šatro “nevladinih” organizacija koja drži Srbiju u šaci po svakom pitanju a koje opslužuju brojne radionice među kojima je jedna u Vršcu. Radionice su sastavljene za pripremu kadrova putem ispiranja mozga polaznicima gde učestvuju i brojni eminentni profesori iz oblasti psihologije, psihijatrije, književnosti, istorije, filozofije. Neki se nadalje šalju na doškolovanje u Sjedinjene Američke Države i po pravilu nisu normalni ali su u stanju da odrade svaki poveren im zadatak.

 

CESID – Centar za “slobodne” izbore i “demokratiju” je “nevladina”, “nestranačka” i “neprofitna” organizacija

 

U svom radu CeSID ima podršku od strane sledećih “donatora”:

Evropska Komisija;
Evropska Agencija za Rekonstrukciju;
Charles Stewart Mott Foundation;
German Marshal Fund;
Norwegian People`s Aid;
Westminster Foundation for Democracy;
Olof Palme International Center ;
United States Institute for Peace;
Rockfeller Brothers Fund;
Municipal Support Program – SDC;
National Endowment for Democracy;
Swedish Helsinki Committee for Human Rights
NDI – National Democratic Institute for International Affairs;
CIDA;
Freedom House;
IREX;
Know How Fund;
Open Society Fund;
OSCE ODIHR;
USAID – OTI; USAID – ISC
SIDA;
USIP.

Ambasade: Australije, Finske, Holandije, Kanade, Švajcarske, Švedske, Velike Britanije, Nemačke, Mađarske.


Global Media

Balkan WAKE UP message to the world!Balkan WAKE UP message to the world! Watch in HD! (Till the End!!!)Please read description! Balkanska poruka cijelom svijetu! Gledajte u HD! (Do kraja!!!)Pročitajte opis!Video created by: Global Media Planet INFO—————————————————————Global Media Planet INFO – WEB: http://www.globalmediaplanet.info/Music: Dubioza Kolektiv – Wake Up!Album: Wild Wild East (2011)——————————————————————————Dubioza Kolektiv youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCSlEdyj6I4TX8mcGwL8rVlwDubioza Kolektiv Facebook page: https://www.facebook.com/dubioza/?fref=tsDubuioza Kolektiv Website: http://dubioza.org/Dubioza Kolektiv contact: http://dubioza.org/contact/P.S. Their music is for free!Dubioza Kolektiv – Wake UpLyrics: (English)SIGN UP! – this is the time to beginIf u want to stand strongcome with a rhythmWAKE UP! – in this world full of sinEverybody sleepsdoesn't care for a thingWHILE YOU! – stand still, world spinsYou got what it takeswill you pull that string?ARE YOU? – sick of the mad right wingfed up of being stuckin this endless ringKnowledge is alleduction is a keyYourd mind is a weapon!Lay down the messagewithout any fearand teach generations!It's you and yourselfthis fight is for realgotta set an exampleSnap out of the bad dreamwake up and hearthis sound of rebellion!WAKE UP! WAKE UP!! WAKE UP!!!- or you gonna swinglike a puppet on a string!WAKE UP! WAKE UP!! WAKE UP!!!- or you gonna swinglike a puppet on a string!EUROPE! – you are under the scopedivided you standwill there be any hope?BALKAN! – evil's gotta resignshow your real strenghtand shut’em all downWHOLE WORLD!- don't forget what you've heardIt's time to stand stronglet’em hear your wordRISE UP! – dethrone false kingsyou got what it takesyou will pull that stringPower, money, crime, hypenews, war, mind is controlled,do you do what you're told,future, freedom, honour, truthpeace, life, pride, beholdnow everything's sold, hungerdisease, virus, pollution, thirstweather hot or cold, storiesuntold, fear in the eyes, so many lies that you're soldWe're not differentshaped in same mould!WAKE UP! WAKE UP!! WAKE UP!!!- or you gonna swinglike a puppet on a string!WAKE UP! WAKE UP!! WAKE UP!!!- or you gonna swinglike a puppet on a string!WAKE UP! WAKE UP!! WAKE UP!!!- or you gonna swinglike a puppet on a string!—————————————————————————————Dubioza Kolektiv – Wake UpPrijevod / Prevod / Tekst: ( Balkanski jezik, Hrvatski, Srpski, Bosanski, Jugoslavenski, Srpsko-Hrvatsko-Bosanski ili kako već hoćete nema veze, bitno je da shvaćate da je ovo je prevod!)UPIŠI SE! – ovo je vrijeme za početak ako želiš stajati čvrsto, pođi sa ritmom!PROBUDI SE! – u ovom svijetu punom grijeha svi spavaju ne brineći za išta!DOK TI! – stojiš mirno svijet se vrti!Dobio si ono što treba, hoćeš li povući tu žicu?DA LI TI JE? – dosta bolesnih desničara dok si nahranjen zarobljeništvom u ovom beskrajnom lancu!Znanje je sve, obrazovanje je ključ, tvoja pamet ti je oružje!Proslijedi ovu poruku bez ikakvog straha i podučavaj generacije!Ovo si ti i tvoja suština, ova bitka je stvarna, moraš postaviti primjer!Trgni se iz noćne more, probudi se i čuj ovaj zvuk pobune!PROBUDI SE! PROBUDI SE!! PROBUDI SE!!! – ili ćeš se zaljuljati poput lutke na žici!PROBUDI SE! PROBUDI SE!! PROBUDI SE!!! – ili ćeš se zaljuljati poput lutke na žici!EUROPO! – ti si nadležna a podjeljena stojiš! Ima li tu ikakve nade?!BALKAN! – zlo mora dati otkaz! Pokaži svoju pravu snagu i pokušaj ga srušiti!CIJELI SVIJETE! – ne zaboravi što si čuo! Vrijeme je da ustanemo čvrsto ; dajmo im da čuju i tvoju riječ!USTANI! – zbaci lažne kraljeve! Dobio si ono što ti je potrebno, povuci tu žicu!Snaga, novac, kriminal, vruće vijesti, rat, um pod kontrolom, radi ono što ti je rečeno,Budućnost, sloboda, čast, istina, mir, život, ponos, POGLEDAJ! – danas je sve prodano!Glad, bolesti, virusi, zagađenje, žeđ, vrijeme vruće ili hladno, neispričane priče, strah u očima, toliko mnogo laži koje si prodao… Mi nismo različito oblikovani u istom kalupu!PROBUDI SE! PROBUDI SE!! PROBUDI SE!!! – ili ćeš se zaljuljati poput lutke na žici!PROBUDI SE! PROBUDI SE!! PROBUDI SE!!! – ili ćeš se zaljuljati poput lutke na žici!PROBUDI SE! PROBUDI SE!! PROBUDI SE!!! – ili ćeš se zaljuljati poput lutke na žici!—————————————————————Preveo: Global Media Planet INFOGlazba: Dubioza KolektivWEB: http://dubioza.org/Izrada Videa: Global MediaWEB: http://www.globalmediaplanet.info/Share!Dijelite okolo! Šerajte!I tako dalje….Wake up! Probudimo se…Global Media Dubioza kolektiv#wakeup #awakening #balkan #world #dubioza #dubiozakolektiv #news #gov

Posted by Global Media on Wednesday, December 16, 2015

 

 

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti preko PayPal-a na GlobalMediaPlanet@gmail.com 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*