PUTIN OBJAVIO RAT: Zabranio Rotšildima ulaz u Rusiju – SVET NIJE NJIHOV!

PUTIN OBJAVIO RAT: Putin je lupio šakom o sto i zarekao se da će uništiti Novi svetski poredak. „Svet nije njihov i oni ne mogu da rade šta hoće. Ukoliko im ne stanemo na put, biće drugih posledica. Nećemo dozvoliti da nam naređuju“, rekao je on.

Hrabri Vladimir Putin je zabranio Džejkobu Rotšildu i njegovoj bankarskoj porodici da uđe na rusku teritoriju pod „bilo kojim okolnostima“.

Putin je nedavno podsetio članove svog kabineta da je dug Rotšildima otplaćen i da oni nemaju više šta da traže u Rusiji.

Pročitajte: PUTIN PROGLASIO POTPUNU NEZAVISNOST OD ROTŠILDOVIH BANAKA

Kao što je već pomenuto, predsednik Putin je lupio šakom o sto i zarekao se da će uništiti Novi svetski poredak.

„Svet nije njihov i oni ne mogu da rade šta hoće. Ukoliko im ne stanemo na put, biće drugih posledica. Nećemo dozvoliti da nam naređuju“, rekao je on.

Bankarski kartel Rotšilda bi uništio rusku ekonomiju da se predsednik Putin nije umešao.

On se na početku svog mandata zarekao da će ujediniti Rusiju društveno, spritualno i ekonomski. On je naredio hapšenje oligarha Mihaila Kodorovskog, Rotšildovog piona koji je postavio Rotšilda, Henrija Kisindžera i Artura Hartmana za direktore fondacije Otvorena Rusija.

Putin je bio toliko uznemiren da je bukvalno isterao sve bankare.

BREAKING NEWS: NAGLI OBRT: Julija Skripal dok je bila u komi posetila društvenu mrežu VK “VKontakte”

Ruski predsednik je dobar poznavalac svetske istorije i delovanja tajnih organizacija i svestan je kakvu su ulogu oni imali u međunarodnim konfliktima 20. veka.

Oni sada žele da započnu Treći svetski rat.

Invazivno kreiranje Novog svetskog poretka se širi svuda po svetu, ali predsednik Putin pokušava da zaustavi njegovo širenje u Rusiju. To će biti veliki udarac planovima za svetsku dominaciju, a Novi svetski poredak će morati da ga označi kao pravu pretnju. Oni već čine sve što je u njihovoj moći da ga demonizuju, što se i vidi u zapadnim medijima.

Putin zapravo želi da formira multipolaran svet čija budućnost neće zavisiti samo od jedne vlasti koju će uspostaviti Novi svetski poredak. Kada je poslao svoje snage u Siriju da zaštiti suverenu državu, Putin je pokazao da je on zapravo veoma moćan vođa.

Ljudi širom sveta su počeli polako da se bude i da uviđaju neke stvari.

Putin je isplatio sve dugove svim centralnim bankama Novog svetskog poretka i oprostio dužnicima preko 100 milijardi dolara!
Putin je isplatio sve dugove svim centralnim bankama Novog svetskog poretka i oprostio dužnicima preko 100 milijardi dolara!

Global Media Planet INFO

Source: Webtribune.rs 

Vezano:

 

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 
Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 
Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite naš rad: PayPal

Pratite našu Facebook stranicu sa mnogo više sadržaja OVDE: Global Media

Dešavanja u relanom vremenu širom sveta možete ispratiti na našem Twitter kanalu OVDE: Global Media Plus

Vaš Global Media Planet INFO 

Global Media Planet INFO ENGLISH

*NAPOMENA: Sve sadržaje sa sajta možete pratiti na bilo kom jeziku koji odaberete klikom na zastavicu ili iz padajuće liste (na vrhu desno) – SVI JEZICI PODRŽANI

Hvala što nas pratite

Podelite ovaj članak sa drugima na bilo koju postojeću mrežu, SMS, mail, SVE ŠTO POSTOJI u Informacionom i Telekomunkacionom svetu na samo jedan klik iz postojećeg menija (ispod svakog objavljenog članka)

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*