NAGLI OBRT: Julija Skripal dok je bila u komi posetila društvenu mrežu VK “VKontakte”


RUSKE TAJNE SLUŽBE OTKRILE: Julija Skripal dok je bila u komi posetila mrežu “VKontakte”

33-godišnja ćerka Sergeja Skripala, Julije Skripal, posetila je svoju stranicu VK “VKontakte” – vid ruske verzije Facebook-a ujutro 7. marta, tri dana nakon pokušaja “atentata” nakon koga je navodno pala u komu.

Prema britanskoj vladi, ona je otrovana uz njenog oca Sergeja, a prema zvaničnoj verziji, do nedavno nije došla svesti.

Postoji teoretska mogućnost da je njena stranica bila hakovana ili da je policijska jedinica ušla preko svog ručnog uređaja, ako nije zaštićena lozinkom. Hakovanje bi bilo od strane, verovatno zaposlenih u britanskim specijalnim službama, mada bi i ruske agencije imale interes. Tu je i radoznala izjava glavnog lekara bolnice, da je navodno sa ocem, da je kratko došla pri svesti, pre nego što se vratila u komu.

Druga mogućnost je da je, u skladu sa izjavom glavnog lekara, da je “došla do svesti”, zapravo nije bila u komi, niti se ikada “vratila” u komu.

Posebno je čudno što sve ovo dolazi, kad imamo vesti iz Velike Britanije da je Ministarstvo spoljnih poslova izjavilo da “razmatra zahtev Rusije za konzularnim pristupom Juliji Skripal”.

U naredna 24 časa Kineska svemirska stanica nekontrolisano pada na Zemlju. Očekivana mesta pada Evropa, US i region Balkana

Treba imati u vidu da je Velika Britanija potpuno propustila svoje zakonske i druge obaveze da bude transparentna i da odobri pristup Rusiji – s obzirom na to da je Julija ruski državljanin.

Uzimajući u obzir zahtev Rusije, Britanija je bila dužna da poštuje međunarodne norme. To nije zahtev koji se može držati na čekanju.

Da li je čudno to da kada je Rusija iznela svoj zahtev za istragu, odjednom se Julija oporavila i izašla iz “kome” i sada razgovara i sarađuje sa ljudima? Da li je to način da spreči konzularne vlasti Rusije da pokrenu istragu, pošto su zakonski obavezni da to učine?

yulia-skripal-frn

Yulia Skripal - Юлия Скрипаль
Yulia Skripal – Юлия Скрипаль

Global Media Planet INFO

Curiouser And Curiouser: Yulia Skripal Logged Into VK While In Coma

Korišćeni Izvori: Webtribune, Fort Russ, drugi

ODGOVOR PEKINGA NA TRAMPOVE “SANKCIJE”: Kraj petrodolara! Kinezi puštaju u opticaj zlatni petrojuan!

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 
Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 
Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite naš rad: PayPal

Pratite našu Facebook stranicu sa mnogo više sadržaja OVDE: Global Media

Dešavanja u relanom vremenu širom sveta možete ispratiti na našem Twitter kanalu OVDE: Global Media Plus

Vaš Global Media Planet INFO 

Global Media Planet INFO ENGLISH

*NAPOMENA: Sve sadržaje sa sajta možete pratiti na bilo kom jeziku koji odaberete klikom na zastavicu ili iz padajuće liste (na vrhu desno) – SVI JEZICI PODRŽANI

Hvala što nas pratite

Podelite ovaj članak sa drugima na bilo koju postojeću mrežu, SMS, mail, SVE ŠTO POSTOJI u Informacionom i Telekomunkacionom svetu na samo jedan klik iz postojećeg menija (ispod svakog objavljenog članka)

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*