PUTIN PROGLASIO POTPUNU NEZAVISNOST OD ROTŠILDOVIH BANAKA


Putin se konačno rešio Rotšilda i Novog svetskog poretka osiguravši tako ruskom narodu mirnu i srećnu budućnost!

PUTIN PROGLASIO POTPUNU NEZAVISNOST OD ROTŠILDOVIH BANAKA

Najveća zaostavština koju možete preneti svojoj deci i unucima nije novac ili druge materijalne stvari akumulirane u životu, već nasleđe slobode od porobljavanja – Vladimir Vladimirovič Putin

Putin je proglasio “potpunu nezavisnost” od globalnog bankarskog kartela i međunarodnih organizacija za pranje novca Rotšilda. U junu prošle godine predsednik Putin zabranio je Jakobu Rotšildu i njegovoj kartelskoj familiji ulazak na Rusku teritoriju “pod bilo kojim okolnostima”.

Sada, nešto više od godinu dana kasnije, Putin je proglasio “potpunu nezavisnost” od globalnog bankarskog kartela i Međunarodnog Monetarnog Fonda, organizacije koja pozajmljuje novac na način da se isti nikada ne može ni vratiti i na taj način porobljava zemlje sveta u saradnji sa domaćim kolaboracionistima koji uz predebele provizije potpuno svesno uništavaju budućnost svojih građana, dakle upravo onih koji su navodno izabrali – naravno da nisu, bira ih MMF hirurški precizno.

“Rekli su da ne smemo to učiniti, rekli su da ne možemo to nikako učiniti, rekli su da ćemo biti uništeni. Međutim uradili smo to. Naše buduće generacije će se roditi bez Rotšildovih lanaca oko svojih zglobova i gležnjeva. Ovo je najveći poklon koji im možemo pokloniti”, rekao je Putin.

Putinova najveća zaostavština

Ruski ministar finansija Aleksej Kudrin pohvalio je Putina kazavši da je maestralno odigrao veliku globalnu igru sa financijskim oligarsima. “Nije bilo lako”, rekao je Kudrin. “Ali dokazali smo da je i to moguće.”

Rusija je isplatila sve dugove svih bivših sovjetskih republika koje su dugovale svetskim centralnim bankama i tako je postala jedina zemlja koja se oslobodila tiranije bankarskog sastava Novog Svetskog Poretka. Putin je tako osigurao budućim generacijama Rusa da neće živeti u dužničkom ropstvu prema globalističkoj finansijskoj mafiji.

Guverner Narodne Banke Srbije Jorgovanka Tabaković plagirala svoj doktorat!

MMF i Svetska banka glavni faktori globalnog ekonomskog porobljavanja

Rotšild bankarski reket bio je omča oko vrata Ruskoj ekonomiji. Jednom kada se čvor zategne, privreda se mora ugušiti. Međunarodni monetarni fond (MMF) i Svetska banka bili su glavni faktori globalnog ekonomskog porobljavanja od njihovog stvaranja 1944. godine.

Nakon što su vlade prisiljene garantovati, MMF ili Svetska banka uspostavljaju paket kredita koji su u tajnosti napisali “eksperti” centralnih banaka i ministarstava finansija, kojim potkopavaju nacionalni suverenitet država prisiljavajući ih da usvajaju politiku štednje koje uništava radnike, porodice i okolinu. A to je klasika delovanja gangstera sa Volstrita.

Putin je postavio prioritet povezivanja Rusije na društvenom, duhovnom i ekonomskom planu. Naredio je hapšenje Mihaila Hodorkovskog, koji je sa Rotšildom, Henri Kisindžerom i Arturom Hartmanom osnovao Open Russia Foundation. A onda je sve prošlo u pozitivnom pravcu.

“Najveća zaostavština koju možete preneti svojoj deci i unucima nije novac ili druge materijalne stvari akumulirane u životu, već nasleđe slobode od porobljavanja”, zaključio je Putin.

Baxter Dmitry News, Svet

Izvor: Istinom protiv laži, Baxter Dmitry News 

Design: Global Media Planet INFO
Design: Global Media Planet INFO

 

Preporuka: 

Putin je isplatio sve dugove svim centralnim bankama Novog svetskog poretka i oprostio dužnicima preko 100 milijardi dolara!

 

Kompletna lista banaka koje su u vlasništvu ili pod kontrolom Rotšildovih gde se nalaze i sve centralne banke sa prostora bivše Jugoslavije: OVDE 

 

Rockefelleri – osnivači Hrvatskog zdravstva, suvremene eugenike, UN-a, WHO-a…

 

BONUS VIDEO – PUTIN – KONFERENCIJA ZA NOVINARE

https://www.facebook.com/118656822123307/videos/119795332009456/

 

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*