Radikalni feminizam i nasilje nad ženama – EKSLUZIVNI VIDEO!

nasilje nad ženama
nasilje nad ženama sve više uzima maha što možete videti na ovom video prilogu...

Radikalni feminizam i nasilje nad ženama – EKSLUZIVNI VIDEO!

Nasilje nad ženama je termin koji se u zadnje vreme često pojavljuje od interesnih grupacija kojima je mnogo toga zajedničko ali ono najvažnije jeste da imaju iste sponzore.

Pošto se od strane Soroševih takozvanih “nevladinih” organizacija finansiranih od strane američke, britanske i ostalih vlada donose Zakoni (a umesto onih koji tako uzaludno sede u Parlamentu i koji bi bar deklarativno trebali da zastupaju narodnu volju i ako ne ništa drugo a ono raspišu referendum o krucijalnim pitanima koja se tiču celog društva i celokupne društvene zajednice, u čije ime te iste nakaradne zakone i usvajaju gotovo kao po komandi), dakle u onim zemljama u kojima još to mogu često se papagajski ponavlja termin “nasilje nad ženama” kao glavni okidač da se opravdaju nezakoniti i antičovečni postupci nezakonitog oduzimanja dece.

Za te potrebe se osnivaju brojna “savetovališta nasilje nad ženama”, “udruženja nasilje nad ženama” i tzv “nevladine organizacije nasilje nad ženama” često pod nazivom “civilni sektor za nasilje nad ženama” u kojima se nalazi tek samo nekoliko osoba koje se tobož brinu za nasilje nad ženama kao da za isto ne postoji zakonska alternativa. Nasilje nad ženama se zapravo pojavilo tek nakon osnivanja ovih organizacija sa nepreglednim deviznim kontom koje su jače od izvršne, zakonodavne i sudske vlasti ali koje torturišu milione bez ikakvog pokrića ali sa jasnim ciljem.

Oni zapravo crpe nezamisliva sredstva iz budžeta koji vrlo aktivno pod prinudom i krvavo pune upravo građani i poreski obveznici kako bi se njima i njihovim porodicama, njihovim najbližima pravila nesaglediva nesreća, patnja i bol. Štete sa nesagledivim posledicama su zaista nemerljive i ne postoji ekvivalent kojima bi se mogle uporediti.

U prilici smo da prikažemo i drugu stranu priče od one sa kojom nas o tako redovno zasipaju mediji koji gle čuda imaju iste sponzore i finansijere.

Kako izgleda nasilje nad ženama možete pogledati na ovom video snimku koji nije jedini već je samo kap u moru od više miliona videa koji se mogu naći potpuno javno i širom sveta. Pa pogledajte dobro….

 

Glavni Sorošev arhitekt zakona dr. Zorica Mršević
Glavni Sorošev arhitekt zakona dr. Zorica Mršević

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite nas skromnom donacijom. Naš rad više neće biti moguć bez vaše podrške: PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com ili https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help: PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com or via: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*