Sodomizacija školstva u Velikoj Britaniji

Sodomizacija školstva u Velikoj Britaniji - Milan Starčević

Sodomizacija školstva u Velikoj Britaniji

U Velikoj Britaniji su uvedene obavezne lekcije „samozadovoljstvo“ za decu od šest godina. U stvari, govorimo o samopodsticaju i samozadovoljstvu u osnovnoj školi”, priznao je polaznik nastavnog programa.

U Velikoj Britaniji je 241. osnovna škola okruga Vorvikšir uvela obavezne časove „seksualnog obrazovanja“ za šestogodišnjake u kojima će deca podučavati samozastupanje. Šokirani roditelji i konzervativni političari upaljuju alarm.

Govorimo o edukativnom programu „Sve o meni” za decu uzrasta od šest do sedam godina, koji je razvio „seksolog” i protivnik brakova, 37-godišnji Džoni Hant. U lekcijama predlaže da se deci stavi do znanja da je dodirivanje genitalija „normalno“ i „lepo“, kao da ih treba podučiti kako to uraditi.

„Postoje pravila kako se dodirivati. Mnogi vole da se škakljaju ili udaraju, to je lepo za njih. Neki se igraju kosom, glade po koži ili se čak dodiruju „tamo“. To je potpuno normalno. Ali nekim ljudima se to ne sviđa, oni misle da je prljavo. Uopšte, čudno je, jer tako nešto nema “, citira odlomak iz priručnika za trening britansko izdanje „The Mail on Sunday“.

Oduzeli petoro dece zato što su deca bila “indokrinirana” hrišćanskim uverenjima. Vlasti su čak uzele i tromesečnu bebu!

Prema britanskoj reformi obrazovanja, predavanja o „odnosima i obrazovanju o seksualnosti“ trebalo bi da počnu u školama u zemlji od sledećeg septembra. Kod njih bi deci trebalo reći o porodici, prijateljstvu, virtuelnim vezama, kao i o temi seksualnog obrazovanja. Štaviše, ovo poslednje nije fakultativno i roditelji mogu da zaštite svoju decu od toga. Međutim, u okrugu Vorvikšir ne samo da su sve ovo predstavili godinu dana ranije, već su i lekcije učinili obaveznim za decu. Roditelji ih ne mogu odbiti.

„U stvari, u osnovnoj školi govorimo o podsticaju i samozadovoljstvu. Ovo nije čak ni seksualno obrazovanje, već razgovor o tome koliko je primereno i sigurno”, govori Džoni Hant o novom programu.

Mnogi su roditelji bili šokirani takvim otkrićima. Bračni par Naomi i Metju Seimur, čim su saznali za sve, odmah su odveli decu iz škole, ali ne znaju šta dalje.

„Moja žena se rasplakala kad je pročitala kakav se program sprema u učionici. Ovo je seksualizacija naše dece, neprimereno našim tradicionalnim shvatanjima“, izjavio je supružnik za dnevne novine „Daily Mail“.

Autor: Milan Starčević

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U[/embedyt]

Još od Autora – PREPORUČENO:

TAJNA MIGRACIONA AGENDA – Friderik Bek | Globalno odvezivanje ljudske mase – INTERVJU

Tajna migraciona agenda – Friderik Bek | Globalno odvezivanje ljudske mase – INTERVJU

Friederike Beck: Secret migration agenda 

Friederike Beck: Secret migration agenda | Global Media Planet INFO

Preporučeno: 

PEDOFILI na Društvenim Mrežama – Edukativni VIDEO i SAVETI za Roditelje i Decu

Dok ste još ovde …

… imamo malu molbu za vas. Više ljudi prati Global Media Planet INFO nego ikada do sada ali prihodi od oglašavanja nezavisnih medija, koji to i zaista jesu, ne pokrivaju ni mesečne, tekuće troškove. I za razliku od mnogih novinskih kuća, agencija, portala, mi nismo postavili platni zid, ne finansiramo se iz budžeta, fondacija etc., i nemamo sponzore zato što i ne želimo da ih imamo – želimo da održavamo svoje novinarstvo što otvorenijim. Dakle, možete videti zašto moramo tražiti vašu pomoć. Nezavisno istraživačko novinarstvo Global Media Planet INFO zahteva mnogo vremena, novca i vrlo napornog i ozbiljnog rada. Ali mi sve to radimo zato što verujemo da je naša perspektiva važna – jer je to ujedno i vaša perspektiva. 

Cenim da ne bi trebalo da postoji platni zid: demokratičnije je da mediji budu dostupni svima, a ne da ih neko kupi. Sretan sam što mogu dati svoj doprinos, tako da i drugi koji imaju manje sredstava još uvek imaju pristup informacijama. – Thomasine F-R.

Ako svi koji čitaju naše članke, i oni kojima se oni dopadaju, pomognu sa donacijama, naša budućnost bi bila mnogo sigurnija. Onoliko i onako kako možete podržite Global Media Planet INFO – to traje samo jedan minut! Hvala vam.

Ako ste u mogućnosti i ako vam se sviđa naš sadržaj i pristup, podržite nas. Naš rad ne bi bio moguć bez vaše pomoći … PayPal: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet ili na PayPal mail: GlobalMediaPlanet@gmail.com 

*sve valute podržane – odabrati iz padajućeg menija *sve kartice podržane – kreditne i debitne *iz svih zemalja *svi postojeći platni procesori

Global Media Planet INFO

Hvala Vam! 

global-media-planet-info-stats-01-11-2019

Podelite ovaj članak

Since you’re here …

… we have a small favor to ask. More people are reading the Global Media Planet INFO than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And unlike many news organizations, we haven’t put up a paywall – we want to keep our journalism as open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Global Media Planet INFO's independent, investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe our perspective matters – because it might well be your perspective, too.

I appreciate there not being a paywall: it is more democratic for the media to be available for all and not a commodity to be purchased by a few. I’m happy to make a contribution so others with less means still have access to information. Thomasine F-R.

If everyone who reads our reporting, who likes it, helps fund it, our future would be much more secure. For as little as $1, you can support the Global Media Planet INFO – and it only takes a minute. Thank you.

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help… PayPal: GlobalMediaPlanet@gmail.com or via https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

Global Media Planet INFO

Thank You! 

Share this article

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*