Šta se zapravo dešava i šta se može očekivati – U Detalje – Srđan Nogo INTERVJU

Srđan Nogo u detalje razotkriva šta se zapravo dešava i šta se može nadalje očekivati kako u svetu tako i na Balkanu - INTERVJU

Srđan Nogo predvideo je uvođenje vanrednog stanja kao i mnoge druge stvari koje su se već desile i one koje se dešavaju upravo sada. Dobro informisan Srđan Nogo razotkriva, vrlo analitički i koncizno, šta se to zapravo dešava širom sveta kao i šta se može očekivati u nastupajućem periodu. Ako želite da saznate sve ono o čemu ne govore mainstream ali ni alternativni mediji sada je prilika za to. U ovom Intervju Srđan Nogo daje odgovore na sva ona pitanja koja građani širom sveta svakodnevno postavljaju sebi i drugima. Pogledajte ovaj Intervju od početka do kraja, nećete se pokajati: 

Srđan Nogo: Ko zapravo stoji iza planetarnog haosa – VIDEO

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pVrUxlrwDtE[/embedyt]

Autor i voditelj: Igor Marinković

HelmCast

Global Media Planet INFO – Kategorija RAZOTKRIVANJE

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JfsF6KiYdBI[/embedyt]

Preporučeno: 

Imamo malu molbu za vas

U svetu lažnih vesti, nikada nije postojala veća potreba za kvalitetnim novinarstvom. Naša Misija je da pružimo najnovije i relevantne vesti iz ljudske perspektive. Ali to ne možemo bez vas.

Za razliku od mnogih drugih – želimo da naše novinarstvo bude potpuno slobodno i što je moguće otvorenije. Izlazak naših članaka, održavanje sajtova kao i celokupne strukture, zakup hostinga, domena kao i ostalih troškova zahteva mnogo vremena, novca i napornog rada. Niko ne objavljuje članke i vesti na način kako mi to radimo, dakle potpuno nezavisni od bilo kojih struktura moći, interesnih grupa ili pak pojedinaca, pa nam pomozite da tako nastavimo i dalje.

Vaša mesečna podrška će napraviti razliku. Hvala vam. 

PayPal

Global Media Planet INFO – vesti o pravom svetu oko vas

*Prilikom prenošenja tekstova, članaka, video, audio snimaka, fotografija kao i ostalog materijala, citiranja istih u kompletu ili u delovima obavezno navesti izvor uz link prema izvoru.  

Podelite ovaj članak sa drugima!

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*