PROTEST STOP OBAVEZNOJ VAKCINACIJI – Beograd 12. mart 2016 – VIDEO


PROTEST STOP OBAVEZNOJ VAKCINACIJI – VIDEO SA PROTESTA U BEOGRADU – OBAVEZNO POGLEDATI

U Beogradu je 12.03.2016 na Trgu Slobode održan protest roditelja i građana Srbije STOP PRISILNOJ VAKCINACIJI a protiv uvedene zakonske regulative za obavezno vakcinisanje bez mogućnosti izbora roditelja i građana kojima se uskraćuje osnovno i elementarno pravo – Pravo na izbor.

Beograd protest - dr Aleksandar Radojević, jedini poslanik koji se usprotivio obaveznoj i nasilnoj vakcinaciji novorođene dece
ZA Slobodu Izbora – Beograd protest – dr Aleksandar Radojević, jedini poslanik koji se usprotivio obaveznoj i nasilnoj vakcinaciji novorođene dece

RADOJEVIĆ: Preko novorođenih beba neko hoće da zaradi milione

Na skupu je govorio doktor Aleksandar Radojević, jedini poslanik koji se usprotivio obaveznoj i nasilnoj vakcinaciji novorođene dece. 

Pred nekoliko hiljada prisutnih dr Radojević je rekao da je ovolika galama podignuta zbog prisile vakcinisanja i velikih finansijskih interesa.

„Neko je kalkulisao sa 70.000 novorođenih beba u Srbiji godišnje, pomnožio sa 20 ili 30 evra koliko košta vakcina i shvatio da će zaraditi milione evra. To je motiv zašto se izlobiralo da se vakcine po svaku cenu sprovode“ – naglasio je kandidat grupe građana za gradonačenika Čačka dr Aleksandar Radojević. – mediaportal.rs

Nakon serije natpisa po alternativnim i nezavisnim portalima i medijima o štetnosti vakcina, zatim sudskih presuda za obeštećenje usled oštećenja ili smrti prouzrokovanih vakcinama, svedočenja samih oštećenih od vakcina, stručnih mišljenja i analiza, ogromnih suma isplaćenih oštećenima od vakcina širom sveta, otvaranja tajnih arhiva i dosijea koji su do sada decenijama bili skrivani daleko od očiju najšire javnosti, u Srbiji se sve više pojačava bunt roditelja i građana koji smatraju da se sada potpuno jasno vidi sprega farmakoindustrije (koja je prva na svetu po profitu), medija i institucija države, dakle onih državnih organa koji umesto da zastupaju interese građana i dece sada potpuno otvoreno zastupaju isključivo interese velikih farmaceutskih kuća.

Pri tom, sve to na načine kao što su: žestoka propaganda putem masmedija, zatim javno, tajno i perfidno proganjanje i pritisci na sve one koji o tome javno progovore, pa sada i putem zakonske regulative kroz gotovo sve institucije države, vladu, skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu do same Skupštine Srbije i njenih narodnih poslanika koji su čini se sve manje narodni a sve više američkih i drugih belosvetskih kompanija, uključujući tu i vrlo moćnu i vrlo platežno sposobnu farmaceutsku industriju i kompanije koje se brinu za zdravlje svetske populacije na način da ona što pre nestane tzv BigPharmu.

Nesumnjivo je da postoji vrlo jak razlog tj motiv za takvo ponašanje države tj svih onih pojedinaca, grupa i lobija unutar iste a koji su u poziciji da vrše državne funkcije a koji bi bar načelno trebalo da štite javni interes. Sve više se čini da taj razlog i taj motiv nije zdravlje dece i građana Srbije već gospodin tj Mister Dolar. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je sve pitanje motiva i kada zavirimo samo malo u ne tako daleku prošlost šta se sve dešavalo sa izmišljenom “pandemijom” svinjskog AH1N1 gripa mnoge stvari postaju posve i potpuno jasne i mogu se postaviti na svoje pravo mesto.

Građani Srbije su i tada pokazali visok nivo svesti i svesnosti, posebno važno oduprli se mračnim planovima farmako mafije i dokazali da su bili potpuno u pravu! Tako je od tada planiranih preko 3 miliona doza vakcina utrošen tek neznatan deo od 144.000 jedinica. To je izazvalo pravi bes ne samo tadašnjeg ministra zdravlja Tomice Milosavljevića i pratećih tajkuna preko kojih je ovaj biznis išao već celog farmaceutskog lobija tako da su rešenje pronašli u prisilnom vakcinisanju.

Samo se setimo neviđenih pritisaka na zdravstvene radnike i direktore škola kao i pravog presinga putem mainstream medija, medija, tako paradoksalno, sa nacionalnom frekvencijom!

Da sumiramo, čini se da vakcine postaju najunosniji biznis današnjice, i da iz dana u dan sve više činjenica to i potvrđuje.

Naravno da vlasti u Srbiji ne bi bile to što jesu, sada već godinama unazad, kada čak i u tome ne bi prednjačile na način da donose vrlo restriktivne zakone bez javne, stručne i bilo kakve druge rasprave ili obrazloženja, pokušavajući sve da sakriju daleko od očiju najšire javnosti; naravno sve to propraćeno drakonskim i drastičnim sankcijama pod pretnjom prinude pa i onemogućavanja upisa dece u vrtiće, škole (što je još jedno u nizu kršenja osnovnih prava) do mogućnosti oduzimanja dece roditeljima kao “nesavesnih”. Ali čija su deca? Države? Farmacutskog lobija? BIg Pharme? Bill Gates-a?

Dok je vakcinacija u većini zemalja fakultativna tj neobavezna, u Srbiji i zemljama Balkana je prisilna što je vrlo inidikativno i ne može se pravdati ničim pa ni time da je nivo svesti građana Balkana na daleko nižem nivou svesti od ostatka sveta. Ko je taj koji je izmerio nivo svesti neke populacije i na kom području i gde se mogu videti i pronaći rezultati takvog ili takvih istraživanja? Kakva je svest onih koji su zarad profita spremni da prodaju sopstvenu domovinu sve sa njenim građanima?

Svedoci smo da se svakodnevno vrše za ljudski um gotovo nezamislivi pritisci na sve one koji se odvaže i usude da snagom argumenata i vrlo, vrlo hrabro izađu svojim stavovima i argumentima, saznanjima u javnost i progovore o štetnosti vakcina i njihovom uticaju na zdravlje i život ljudi, žena, dece. Kao i na sve vidljiviju spregu na relaciji proizvođači vakcina – Svetska zdravstvena organizacija – vlade zemalja – mediji. Pa pogledajmo potpuno otvorenih očiiju ko ima najviše koristi od svega toga, koji se tu profit okreće, zapitajmo se odakle tim lobistima tolika količina materijalnih i nematerijalnih dobara, odakle im takav uticaj na medije, institucije, odakle im takva moć? Ako pogledamo imovno stanje zagovornika vakcina doći ćemo do vrlo frapantnih podataka, onih koji će šokirati najširu javnost. Ne rade oni to iz ljubavi prema deci niti zdravlja nacije naravno, rade to iz čistog interesa koji nije interes građana i dece o kojoj navodno toliko brinu.

Više o svemu tome možete pogledati na video snimku sa sjajnim govornicima sa najnovijeg protesta održanog u Beogradu gde se okupio zaista impozantan broj ljudi, roditelja i građana, i gde su dati odgovori na mnoga pitanja koja se mesecima pa i godinama unazad nalaze u žiži javnosti ali ne i na masmedijima. Dakle na sva ona pitanja koja se nisu mogla i ne mogu naći ni na jednom od mnogobrojnih mainstream medija. Zavera ćutanja po pitanju vakcina u Srbiji je poprimila kosmičke razmere i upravo ta činjenica zabrinjava sve više građana ove zemlje. Jedini izvor informacija može se pronaći još putem nezavisnih portala, YouTube snimaka, društvenih mreža, na javnim skupovima i internetu.

Po pitanju vakcina medijski prostor u Srbiji je hermetički zatvoren što potkrepljuje sve dosadašnje sumnje da su svi navodi koji govore o štetnosti vakcina kao i čvrste veze farmakomafije sa medijima i institucijama države potpuno opravdani i istiniti.

Došlo je vreme kada je ćutanje izdaja pa da čujemo one koji imaju šta da kažu:

 ZAHTEVI SA PROTESTNOG SKUPA RODITELJA I GRAĐANA, 12. MARTA 2016. GODINE U BEOGRADU:

1. Hitna izmena zakonske regulative o obaveznoj vakcinaciji dece i stanovništva! Vakcinacija kao i svaka druga preventivna, dijagnostička i terapijska medicinska mera može da bude jedino preporučena od strane zdravstvenih radnika. Ona se može sprovesti jedino uz prethodni pravovremeni „informisani pristanak“ lica ili roditelja/zakonskog staratelja deteta.

2. Krivična, profesionalna i materijalna odgovornost svih članova Odbora za zdravlje i porodicu, radnih grupa i poslanika koji su učestvovali u izmenama i donošenju protivustavnih odredbi Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti kojima je u Srbiju uvedena prisilna vakcinacija.

Uvođenje mandatorne i prisilne vakcinacije je veoma ozbiljno kršenje ljudskih prava i ukoliko se ovaj zakon ne promeni po hitnom postupku, građani Srbije će tužiti vladu Srbije pred Evropskim sudom za ljudska prava. Srbija je potpisnica Evropske konvencije o ljudskim pravima tako da bi tužba za kršenje fundamentalnih ljudskih prava građana Srbije bila veoma značajna i obezbedila bi pravni okvir za rešenje ovog problema. Ujedno, napominjemo da su u julu 2014. godine, građani podneli Ustavnom sudu RS inicijativu za ocenu ustavnosti Zakona o zaštiti stanovništva protiv zaraznih bolesti koji propisuje mandatornu vackinaciju. Inicijativa je zavedena pod brojem Uz.br. 433/2014. Međutim, Ustavni sud se još uvek nije oglasio ovim povodom.

protest-2016-latinica

Sloboda izbora je jedna od temeljnih ljudskih sloboda, koja podrazumeva i slobodu donošenja samostalnih odluka koje utiču na zdravlje i život ljudi. Po Ustavu Republike Srbije, niko ne sme biti podvrgnut bilo kakvom obliku zlostavljanja, ili bez svoje dozvole medicinskim eksperimentima. Vakcinisanje spada u medicinski eksperiment jer ne postoji nijedna klinička studija koja potvrđuje njenu stoprocentnu bezbednost, kao ni efikasnost. Nasilna vakcinacija je slamanje poslednje volje slobodnog izbora stanovništva, a za svoju primarnu metu označeni su oni koji ne mogu da se brane – naša deca. Zato se roditelji beskompromisno zalažu za ukidanje ove protivustavne zakonske regulative, doslednu primenu svih ratifikovanih međunarodnih povelja o ljudskim pravima, kao i za zaustavljanje svakog vida državnog nasilja nad svojim građanima.

„Ni jedna vlada i ni jedna zemlja nema pravo da sprovode prisilnu vakcinaciju bez saglasnosti roditelja ili staratelja ili da je sprovode u školama ili dečijim vrtićima bez pristanka roditelja.“
– Prof. dr Meri Holand

Prisilna, mandatorna vakcinacija predstavlja kršenje Univerzalne deklaracije o bioetici i ljudskim pravima i predstavlja kršenje principa informisanog pristanka. Vakcinacija nije specifično sadržana u Univerzalnoj deklaraciji o ljudskim pravima ali se podrazumevala, no sada je informisani pristanak proširen na bilo koji tip medicinskog tretmana i ukoliko pogledamo bilo koju oblast medicine- hirurgiju, hemoterapiju i bilo šta drugo – podvrgavanje tretmanu je uvek dobrovoljno.“

Иницијатива НоВа – Inicijativa NoVa
Protest roditelja i gr
Protest roditelja i građana – Beograd, 12.03.2016

Još slika sa protesta ZA Slobodu Izbora:

Slike sa protesta ZA Slobodu Izbora u Beogradu protiv PRISILNE VAKCINACIJE

Posted by anti-censura.com – Srpski on Saturday, March 12, 2016

 

Global Media 

više o ovoj temi:

Vakcine i sve ono što nećete naći u masmedijima

 

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*