STVORIO SAM VIRUS AIDS U CILJU DEPOPULACIJE STANOVNIŠTVA! – dr Robert Gallo


STVORIO SAM VIRUS AIDS U CILJU DEPOPULACIJE STANOVNIŠTVA! – dr Robert Gallo

Dr Robert Galo, naučnik koji je otkrio virus HIV-a 1984. godine, priznao je da je stvorio AIDS s ciljem smanjenja svetske populacije.

Dr Robert Galo je direktor Instituta – Institute of Human Virology at the University of Maryland School of Medicine.

On je 1984. godine podneo patent za izum virusa HIV-a, piše “dailypost.co.za”

Kada se podnese i odobri patent, kao u slučaju dr. Galoa, svi koji koriste proizvod ili izum duguju novac pronalazaču. Pošto poseduje intelektualna prava na ovaj virus, ima sva prava za dobijanje odštete.

Virus AIDS-a nastao je u okviru američkog Specijalnog virusnog programa. U pitanju je razvojni program koji je trajao od 1962. do 1978. godine.

Taj specijalni program je zatim povezan sa programima vakcinacije u Africi i na Menhetnu, a ubrzo nakon toga svet su zahvatile brojne infekcije životinjskog virusa koji se razlikovao od svih bolesti koje su do tada pogađale čoveka.

Izvesni dokumenti ukazuju na to da su Amerikanci tražili virus koji bi mogao negativno da utiče na odbrambeni mehanizam organizma. Tako je došlo do modifikacije virusa dodavanjem životinjskog virusa poznatog kao „visna“.

Virus poznat kao visna je prvi put u laboratorijskim uslovima detektovan kod ovaca sa Islanda. Naučnici danas sa velikom sigurnošću tvrde da je AIDS nastao upravo iz tog virusa u laboratorijskim uslovima. Tu činjenicu podržava i opisivanje prirode HIV-a u dr Galoovom radu iz 1971. godine u okviru Specijalnog virusnog programa. Taj rad se u potpunosti poklapa sa onim objavljenim 1984. godine kada je on patentirao AIDS.

Izveštaji o virusnom programu su definitivan dokaz da su tajne službe ovim virusom želele da smanje broj stanovnika na svetu. S obzirom na to koliko je života ovaj virus odneo, pre bi se moglo reći da oni duguju novac svim nevinim žrtvama a ne da ga potrebuju od drugih.

Otkriveno je i da je na tajni program za stvaranje AIDS-a između 1964. i 1978. godine potrošeno 550 miliona dolara.

AIDS and HIV: The Untold Story from Africa

V I D E O:

 

Jesmo li svesni svoje nesvesti?

Sve što danas ceo svet zna i priča kao otkriće on je govorio pre 20 godina.
Ko upravlja zdravstvom u svetu, finansijama, o štetnosti vakcina, uzrocima raka, side …

Primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović posvetio je svoj dugogodišnji naučno-istraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom organizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

 

Više:
TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću.

Obavezno pogledati:

 

Kategorija: RAZOTKRIVANJE, ZDRAVLJE

 

 

SAMO TRI STVARI SE NE MOGU DUGO SKRIVATI: SUNCE, MESEC I ISTINA!

Global Media

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostale troškove kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!       

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*