Sve više optužbi na račun Izraela! Ugledni Švedski List ‘Aftonbladet’ objavio da Izrael planski i sistematski ubija Palestince radi trgovine organima!


Sve više optužbi na račun Izraela! Ugledni Švedski List ‘Aftonbladet’ objavio da Izrael planski i sistematski ubija Palestince radi trgovine organima!

Članak u uglednom Švedskom listu Aftonbladet pod naslovom “Naši sinovi ubijeni su zbog organa” dovodi u vezu vrlo teške optužbe za trgovinu organa od strane Izraela sa hapšenjem američkog Jevrejina osumnjičenog za masovnu trgovinu ljudskim organima.

Ovaj članak prenesen je i u Izraelu. Neki komentatori uporedili su ovu priču sa srednjovekovnim optužbama da su Jevreji ubijali hrišćansku decu zbog njihove krvi.

Portparol izraelske vlade Daniel Seaman rekao je da se članak “poigrava s opakim antisemitskim temama”. Portparol izraelskog ministarstva spoljnih poslova Yigal Palmor nije najavio oficijelni protest Izraela, ali je ocenio da je članak “toliko rasistički da bi mogao izazvati zločine iz mržnje pa se vlasti njime moraju ozbiljno pozabaviti” naročito što se ovom temom pozabavio vrlo ozbiljno jedan od medija u samom vrhu u Švedskoj sa ogromnom čitalačkom publikom.

Uhapšen čovek u lancu trgovine ljudskim organima

Članak je opremljen fotografijom mrtvog Palestinca sa šavovima na telu, nesumnjivo nastalima tokom autopsije, kao i fotografijama mladih koji bacaju kamenje, kao i fotografijom Jevrejina Levya Izhaka Rosenbauma iz New Yorka koga je FBI uhapsio prošlog meseca i optužio za pokušaj kupovne bubrega od jednog Izraelca i prodaju Amerikancu za 160.000 dolara.

Naime, prema Damascus Univerzitetu, izraelske vlasti potpuno rutinski uzimaju organe od Palestinaca, a zatim ih prodaju na crnom tržištu za upotrebu u transplantaciji organa.

Izrael – država sa najmanje donatora ali i najviše primaoca organa

Izveštaj BBC-a je otkrio da je Izrael po glavi stanovnika najveći primalac organa za presađivanje u svetu, ali i zemlja s najmanjim donatorima organa.

Problem je dodatno povezan činjenicom da je vlada Tel Aviva, uključujući ministra obrane, vrlo ofanzivno podsticala doniranje organa.

Izraelski sistem zdravstvene zaštite godinama subvencioniše i do 80.000 dolara za primaoce organa kako bi putovali u inostranstvo na transplantacije.

Zdravstveni osiguranici Izraela obično su plaćali karticom sve preostale troškove.

Izrael ima vodeću ulogu u međunarodnom lancu trgovine ljudskim organima

Hughes je opisao vodeću ulogu Izraela u međunarodnom sindikatu kriminala koji je “organizovan kroz lokalnu poslovnu korporaciju u saradnji s vodećim hirurgom za tranpslantaciju koji radi nadomak velikog medicinskog centra nedaleko od Tel Aviva”.

Autor članka Donald Bostrom priču o ubijanju Palestinaca a sve radi šverca organa temelji na iskazima Palestinaca sa Zapadne obale i Gaze, ali i prenosi izjavu izraelskog vojnog portparola da se nad Palestincima ubijenima u sukobima s izraelskom vojskom autopsija zaista izvodi potpuno rutinski.

“Doniranje” organa i Transplataciona medicina na Izraelski način

U tekstu se takođe spominje nedostatak organa za transplantacije u Izraelu i vladinu kampanju da se građani uključe u doniranje organa. “U vreme te kampanje, mladi Palestinci nestajali su i u svoja sela vraćani pet dana kasnije, mrtvi i s rezovima po čitavom telu”, napisao je Bostrom u ovom izveštaju.

Sve je više optužbi na račun Izraela

Španski sudija izdao je nalog za hapšenje Netanyhua i 7 vladinih najviših službenika (5 ministara) za svirepa ubistva 10 aktivista prilikom napada na brod koji je prevozio humanitarnu pomoć i garđevinski materijal za Palestince.

Palestincima su Izraelci ukinuli bankarske račune kao i sve oblike plaćanja a struju im puštaju samo 2 do 4 sata dnevno.

O pravom egzodusu nad 700.000 Palestinica pred očima čitave svetske javnosti danas mnogi znaju, ali mainstream mediji uporno to pokušavaju da sakriju, novinari ne smeju da pišu jer najčešće budu ubijani od strane MOSSAD-a, kao i nacionalnih službi bezbednosti matičnih država koje podržavaju ove i ovakve Izraelske aktivnosti u procesu stvaranja takozvanog Velikog Izraela.

Doniranje organa
Protesti Jevreja širom sveta sa porukama: “Cionizam i Judaizam su dijametralno suprotni”

Umesto zaključka:

Da li trebamo uopšte da sumnjamo u istinitost svedočenja Palestinaca i objavljenog članka sa nepobitnim dokaznim materijalima renomiranog i svetski čuvenog istraživačkog novinara Donalda Bostrona? 

Svet po meri porodice porodice Rothschild

Sve to, dakle ako imamo u vidu da je Izrael u večinskom vlasništvu porodice Rothschild koja finansira gotovo sve ratove. Koja drži pod svojom kontrolom gotovo sve svetske ali i nacionalne mainstream medije. Koja rukovodi nacionalnim bankama velike većine država sveta. Koja kao i same vlade većine zemalja gde su se vrlo mudro strateški infiltrirali putem tzv “civilnog društva”, raznih organizacija finansiranih od strane Džordža Soroša, LGBT ali i organizacija za navodnu zaštitu “humanih vrednosti”, “otvorenih društava”, “ljudskih prava”, uvođenja “demokratije” na način koji je u suprotnosti sa osnovnim postulatima postojanja ljudske civilizacije, tzv “nevladinog” sektora kojima je zajednički imenitelj da su jači od izvršne, zakonodavne i sudske vlasti jer se njihove agende, predlozi zakona ali i ostali normativni akti kao i medijski i drugi performansi za javnost – bespogovorno izvršavaju od predstavnika vlada, ministara, tzv narodnih predstavnika u Parlamenima samih zemalja pa sve do samih Predsednika država?

Glas razuma stiže od Jevrejskih intelektualaca i aktivista

Važno je ipak da se napomene da mnogi jevrejski intelektualci i aktivisti sada već i otvoreno govore da su najveći problem Izraela Rothschildovi takozvani “cionisti” i dok se taj pokret u potpunosti ne uništi da neće biti mira ni pravde kako u Izraelu, Palestini, Bliskom Istoku ali i širom sveta ni za koga više.

Izvori: AftonbladetSTOP govoru mržnje – Istinom Protiv Laži, Hina, TPortal.hr

 

MOSSAD
ISRAEL MOSSAD – organ trafficking; Israel is the organ harvesting and human trafficking global ringleader with complicit help from US and Turkey. Israel organ harvesting; Israel human trafficking;

 

Sukobi i ratovi su najveći rasadnik trgovine ljudskim organima

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/photos/a.478355595659974.1073741828.458605980968269/829039883924875/?type=3

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*