TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO


TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO

Primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović posvetio je svoj dugogodišnji naučno-istraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Rođen je 1935. u Vranom Dolu na Kosovu i Metohiji. U Beogradu je završio Medicinski fakultet.
Svoja naučna istraživanja sprovodio je na uglednim svetskim institutima, klinikama i labaratorijama i bio saradnik eminentnim svetskim naučnicima iz oblasti HIV/AIDS i kanceroznih oboljenja.
Ispitivanja delotvornosti njegovog preparata TODOXIN izvršena su u:
  • Nacionalnom institutu za rak (National Cancer Institute) Betezda, Vašington, SAD.
  • Karolinškom institutu – Odsek za imunologiju (Karolinska Institutet – Department of Immunology) – profesori Sven Briton i Mikael Jondal.
  • Tehnical Service Laboratories, Misasaga – Ontario, Kanada,
  • Saveznom institutu za ispitivanje životnih namirnica (Bundesanstalt fur Libensmitteluntersuchung in Graz) Grac, Austrija.
  • Medicinskom fakultetu Univerziteta u Londonu – Odsek za virusologiju (University College London Medical School – Department of Virology) – prof. R.S. Teder.
Dr Jovanović, spada u najoštrije kritičare zvaničnog medicinskog establišmenta, proizveo je prirodni lek koji je bio toliko uspešan da mu je Ministarstvo zdravlja SAD početkom devedesetih godina stavilo na raspolaganje laboratoriju i svu potrebnu opremu u Votergejtu. To pokazuje da mejnstrim i alternativna medicina često nisu tako suprotstavljeni polovi – doduše, samo dok alternativa svojom kritikom ne zadre dublje u funkcionisanje zdrastvenog sistema, a baš to karakteriše Jovanovića. 

 

Još pre 20 godina govorio je ono o čemu svet danas govori kao o otkriću. Mnogi su ga nazivali raznim pogrdnim imenima ali ako pogledamo šta nas danas okružuje shvatićemo da je doktor bio potpuno u pravu. 

 

TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO

Global Media – tri stvari se ne mogu dugo skrivati, Sunce, Mesec i ISTINA

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JfsF6KiYdBI[/embedyt]

Podelite ovaj članak sa drugima

Imamo malu molbu za vas

U svetu lažnih vesti, nikada nije postojala veća potreba za kvalitetnim novinarstvom. Naša Misija je da pružimo najnovije i relevantne vesti iz ljudske perspektive. Ali to ne možemo bez vas.

Za razliku od mnogih drugih – želimo da naše novinarstvo bude potpuno slobodno i što je moguće otvorenije. Izlazak naših članaka, održavanje sajtova kao i celokupne strukture, zakup hostinga, domena kao i ostalih troškova zahteva mnogo vremena, novca i napornog rada. Niko ne objavljuje članke i vesti na način kako mi to radimo, dakle potpuno nezavisni od bilo kojih struktura moći, interesnih grupa ili pak pojedinaca, pa nam pomozite da tako nastavimo i dalje.

Vaša mesečna podrška će napraviti razliku. Hvala 

PayPal

Ili putem kripto valuta: 

Bitcoin (BTC): 19QWowYPm2zmC5hLVVLomay7UpKEaNkkYM

Ethereum (ETH): 0x84d27b447e5b327d10123de40f17ea64899047f3

Litecoin (LTC): LRvY37bngtQiYF3HqufWCUjWBgWDbqatB7

Bitcoin Cash (BCHN): bitcoincash:qqnqfdfnqp33gggwupgjzyt7mkwkql2efuk83ykh24 

LBRY Credits (LBC): bKbh9RjCF6FV6GycNazHDRRAQKM7YtJy4H

Dogecoin (DOGE): D84pVH9G7Grz9s5Qng5Yg3fqEqiSiErM6v

Cardano (ADA): DdzFFzCqrhswkGDyDdEFueKsevddRu8JJdp3yqpqMcFR5J8o7KBo3U154yjprvFFsvZTAabUqg5JAviuQrwKcpxbTRVJHCmGvLXnBJe7

Tether (USDT) – *Napomena: USDT je ERC 20 Token – SAMO ERC20 zasnovan Tether: 0x84d27b447e5b327d10123de40f17ea64899047f3

Svakoj revoluciji je potreban vođa

Bitcoin juriša na Bastilju, a mi smo ispred. Premier platforma za trgovanje Bittrex Global dizajnirana je za one koji shvataju moć blockchain tehnologije i žele da budu deo pokreta. Uz munjevito trgovanje, pouzdane digitalne novčanike i bezbednost najvišeg mogućeg stepena, stvorena je platforma koja će voditi ovu revolucionarnu tehnologiju.

Bittrex Global je najpouzdanija berza kripto valuta poznata po svojoj sigurnosti najvišeg nivoa.

Kupite, prodajte ili trgujte kriptovalutama BEZ POSREDNIKA I NAKNADA: Bittrex Global

OTVORITE VAŠ NALOG – BITTREX GLOBAL

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

Podelite ovaj članak sa drugima:

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

2 Comments

    • Potpuno si u pravu,nevidjena laz vec godinama o njemu,dolazio u Batut,mozda je zavrsio primarijat i doktorat iz socijalne.A recept z alek todoksin mu je dala dobra prijateljica koju je posle zaboravio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*