ULOŽIO 17 KUNA, A DOBIO MILIJUNE: Zagorec osvojio vrtoglavih 43 milijuna kuna na lotu!


ULOŽIO 17 KUNA, A DOBIO MILIJUNE: Zagorec osvojio vrtoglavih 43 milijuna kuna na lotu!

 

Kako prenosi Zagorje.com, mladi je Zagorec svoj dobitni listić uplatio preko interneta.

Iznos Supersedmice od nevjerojatnih 43.009.021,84 kuna, osvojen prošli tjedan, otišao je u ruke mladog obiteljskog čovjeka iz Zagorja. On je time osvojio treći najveći iznos osvojen u ovoj igri, uplativši preko interneta 17 kuna koje su mu donijele pravo bogatstvo.

Novopečeni je milijunaš, jasno, želio ostati anoniman, ali je otkrio kako je redoviti igrač Hrvatske lutrije te da listiće uplaćuje isključivo preko interneta. Prije posla je i provjerio odigrane brojeve, nakon čega je doživo potpuni šok. – Prvo sam pomislio da bi mi dobro došao jedan Normabel. Ja ne vjerujem, od ovog bu mi herc otkazal. Kaj bum sad još ne znam – rekao je dobitnik iz Zagorja.

Ipak, kako donosi Jutarnji.hr, otkrio je da će prvo riješiti kredite koje ima, a veseli ga pomisao kako više ne mora iz dana u dan razmišljati kako izdržati mjesec s plaćom koju ima.

Zagorje.com

https://www.facebook.com/zagorjecom/posts/10154433216842636

 

SAMO TRI STVARI SE NE MOGU DUGO SAKRIVATI: SUNCE, MJESEC I ISTINA!

Global Media

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite daljnji rad našeg portala to možete učiniti OVDJE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo daljnji rad, da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete vidjeti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za daljnji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*