JULIJANA TEREK U ŠOKU: Izvršitelji mi jutros u 7 obili bravu i upali u stan! Iselili su me!


Samohrana majka Julijana Terek jutros iseljena. Drugi pokušaj iseljenja za manje od 24 časa. Obili bravu, upali i izvukli je iz kreveta dok je još spavala.

UPAD NA DEDINJU, JULIJANA U ŠOKU: Izvršitelji mi jutros u 7 obili bravu i upali u stan! Iselili su me!

BEOGRAD – Sudski izvršitelji u pratnji policije, jutros u 7 časova, započeli su iz drugog pokušaja iseljenje samohrane majke Julijane Terek, koja živi u prostorijama MZ na Dedinju, u ulici Vile Ravijojle.

Kurir TV je sa lica mesta prenosio iseljenje Julijane Terek.

Kako da spakujem 27 godina života u 3 kutije? – VIDEO sa lica mesta:

https://www.facebook.com/kuririnfo/videos/1538816269515326/

 

FOTO: DUŠAN STAMENKOVIĆ
FOTO: DUŠAN STAMENKOVIĆ

– Obili su bravu i upali su mi u kuću jutros u 7! Izvukli su me iz kreveta – rekla je jutros za Kurir Julijana Terek, koja je bila u šoku i dodala da pakuje svoje stvari jer mora da napusti mesto na kojem je živela i radila decenijama.

FOTO: KURIR TV
FOTO: KURIR TV
FOTO: KURIR TV
FOTO: KURIR TV

10.22 – Iseljenje Julijane preko Fejsbuk stranice Kurira uživo su pratili mnogobrojni građani, a među njima i poznate ličnosti. Jedna od njih je i manekenka Bojana Rajić Đurđević koja je ostavila komentar: “Vidim lica nekih od ovih policajaca kojima nije dobro što ovo moraju da rade. I oni mučeni postupaju po dužnosti, a možda neke od njih duša boli što ovo moraju da rade”, napisala je Bojana”.

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

10.19 – Julijanin sin Ivan Babić, rekao je za Kurir da je stan da jutros nije bilo ljudi da brane Julijanu, jer su izvršitelji iznenada došli ujutru u 7 i obili bravu dok je spavala. Ivan nije bio sa majkom, već kod drugara kod koga prenosi stvari. Nije uspeo sve da prenese, jer je misliio da ima rok do ponedeljka.

FOTO: DUŠAN STAMENKOVIĆ
FOTO: DUŠAN STAMENKOVIĆ

10.03“Kako da za 3 minuta spakujem 27 godina kreativnog život?”, ponavljala je Julijana pred kamerama Kurira.

FOTO: KURIR TV
FOTO: KURIR TV

Nisam kriminalac, gde da odem

9.59 – “Nisam kriminalac, nemam bombu u kući…Mučite me, ostavljam stvari po komšiluku. I šta, kako će to da se reši? Posle 27 godina, gde da odem?”, vikala je očajna Julijana.

FOTO: KURIR TV
FOTO: KURIR TV

9.55 – “Njih četvorica su me izvukla iz kreveta. Prekršili su sva ovlašćenja. Provocirali su me da bih se drala…Toliko ubrzanje, da ja sve odmah uradim..”, rekla je Julijana za Kurir TV.

FOTO: KURIR TV
FOTO: KURIR TV

9.45 – Na Dedinju, trenutno, nema građana koji su juče pokušali da spreče iseljenje Julijane i njenog sina, ali je policija prisutna. Iseljenje se odvija bez incidenata.

FOTO: KURIR.RS/DUŠAN STAMENKOVIĆ
FOTO: KURIR.RS/DUŠAN STAMENKOVIĆ

Prvi pokušaj iseljenja bio je juče, a trebalo je da se nastavi za tri dana – u ponedeljak. Međutim, izvršitelji su joj, kako Julijana kaže, obili bravu i ranim jutrom “upali u stan”.

FOTO: DUŠAN STAMENKOVIĆ
FOTO: DUŠAN STAMENKOVIĆ

Kako je kamera Kurir TV juče zabeležila, u jednom trenutku je došlo do žešćeg koškanja između policije i okupljenih građana.

Julijana Terek je samohrana majka i multimedijalna umetnica koja ima svoju umetničku trupu, svoje “vile i vilenjake” sa kojima je često gostovala u različitim kulturnim centrima i besplatno igrala predstave za decu.

FOTO: KURIR.RS/DUŠAN STAMENKOVIĆ
FOTO: KURIR.RS/DUŠAN STAMENKOVIĆ

Zašto su nam uzeli i Bajku

Podsetimo, ceo postupak je započet još tokom prethodne vlasti dok je gradonačelnik bio Dragan Đilas. Presuda je doneta 2012. godine, ali do danas nije sprovedena odluka o iseljenju. Pre četiri meseca, podneta je prijava kojom se tvrdi da je žena bila iseljena i da je provalila u prostoriju, promenila bravu i ovo je sada reakcija na tu prijavu.

JP “Poslovni prostor” Savski venac” zaključilo je 2010. godine ugovor o zakupu poslovnog prostora sa Julijanom Terek kao vlasnikom preduzetničke radnje “Vile i vilenjaci”. S obzirom na to da nije plaćala zakup u dužem vremenskom periodu, Pravobranilaštvo GO Savski venac pokrenulo je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu postupak iseljenje zakupca.

Kurir.rs 

 

NEĆU NA ULICU! – KRIK SAMOHRANE MAJKE SE ČUO DO NEBA!

 

 

Preporučeno: 

BRAZIL NA NOGAMA ZBOG KORUPCIJE U VRHU VLASTI – Kako Brazilci rešavaju problem korupcije od strane Predsednika države i poslanika

UKIDAJU NALOGE ONIMA KOJI SE BAVE INFORMISANJEM GRAĐANA! POČELA CENZURA NA INTERNETU?! Ukidaju YouTube naloge bez adekvatnog obrazloženja, prvi na meti novinari!

OTUĐENA, TAJNA MOĆ SLUŽBE UPRAVLJA SRBIJOM – DA LI JE SRBIJA DRŽAVA GRAĐANA ILI DRŽAVA UBICA?

ZA Slobodu Izbora! PROTEST roditelja i građana za ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji Beograd, Trg republike 03.06.2017 u 13.00

Za samo 24 sata SAKUPLJEN NOVAC za lečenje male TEODORE – Teodora Vranješević UJEDINILA SRBIJU I REGION

RAT PROTIV DECE – AGENDA SVEOBUHVATNOG SEKSUALNOG OBRAZOVANJA – VIDEO

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*